Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Sociale Wetenschappen 2023

5 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen 2023

Overzicht

Een doctor in de wijsbegeerte (PhD) is de hoogste academische prestatie die normaal op universitair niveau beschikbaar is, en het toont de toewijding van een student aan een bepaald onderwerp. Ongeacht het studiegebied vereist dit diploma uitgebreid onderzoek en een eindverhandeling die nieuwe bijdragen over een specifiek onderwerp biedt.

Wat is een PhD in Social Science Studies? Studenten met deze graad kunnen worden uitgerust met praktische toepassing voor het oplossen van echte problemen op verschillende gebieden, waaronder de werkplek, de gemeenschap, organisaties en samenlevingen in het algemeen. Studenten leren over het algemeen hoe ze hun kennis van sociale onderzoeksmethoden kunnen vergroten, onderzoek kunnen doen naar hun vakgebied en ideologieën kunnen implementeren in praktijksituaties. Er zijn verschillende gebieden beschikbaar om je te specialiseren, waaronder sociale antropologie, sociologie, jeugdcriminaliteit, mensenrechten, klimaatverandering en ras- en genderstudies.

Personen die deze cursus volgen, kunnen worden voorbereid met helder analytisch denken en onderzoeksvaardigheden die kunnen helpen bij onderzoek en ontwikkeling, evenals praktische toepassing bij het werken in organisaties of gemeenschappen. Ze kunnen mogelijk ook kritiek veranderen in constructieve feedback die ze vervolgens kunnen toepassen op hun eigen werk of projecten.

Over het algemeen duurt een doctoraat ergens tussen de drie en zes jaar om te voltooien, en de kosten van een doctoraat in sociale wetenschappen zullen verschillen van instelling tot instelling. Het wordt aanbevolen dat studenten zowel de school als het aangeboden programma onderzoeken om er zeker van te zijn dat het voldoet aan hun specifieke vereisten.

Met een doctoraat in Social Science Studies staan ​​de deuren naar een carrièrepad wijd open. Een persoon kan een human resources of management consultant, een maatschappelijk werker, een internationale beleidsanalist, een internationale hulpverlener, een mensenrechtenadvocaat, een ambtenaar bij de overheid of zelfs een universiteitsprofessor worden. Deze carrières beginnen meer geavanceerde graden te vereisen en als zodanig kan deze graad een individu verder helpen in zijn of haar carrière.

Een PhD in Social Science Studies kan vele deuren openen. Online programma's bieden meer flexibiliteit voor het voltooien van het programma dan persoonlijk leren. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Sociologie
  • Sociale Wetenschappen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat