Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Doctors of Philosophy (PhD) Opleidingen in Speciaal Onderwijs 2023/2024

4 PhD Opleidingen in Speciaal Onderwijs 2023/2024

Overzicht

Een doctoraat is het belangrijkste diploma van universiteiten en is gewoonlijk vereist voor facultaire functies van de universiteit en andere gespecialiseerde functies. Deze graad vereist jaren van klassen, origineel onderzoek en schrijven. Studenten moeten bijdragen aan de kennisbasis van hun vakgebied om te kunnen afstuderen.

Wat is een doctoraat in het speciaal onderwijs? Gevorderde studies op dit gebied bereiden studenten voor om speciale onderwijsprogramma's te ontwikkelen of te leiden. Cursussen bieden achtergrondinformatie over lesmethoden, wetten en vereisten. Promovendi kunnen de huidige status en resultaten van speciale onderwijsprogramma's of -initiatieven beoordelen en experimenteren met nieuwe benaderingen zoals trapsgewijze systemen of inclusieve strategieën.

Door een doctoraat in het speciaal onderwijs te volgen, kunnen doctoraatsstudenten de onderwijsmethoden begrijpen die hun eigen leren kunnen helpen en bevorderen, en ook kunnen werken met het onderwijs van anderen. De vaardigheden om probleemoplossend te werken op een geavanceerd niveau en informatie toegankelijker te maken kunnen afgestudeerden helpen persoonlijke en professionele doelen na te streven.

PhD-programma's omvatten ongeveer drie tot vijf jaar cursussen en onafhankelijk onderzoek. Aankomende studenten moeten de beschikbare financiering via universiteiten onderzoeken en beurzen, beurzen of beurzen aanvragen die worden aangeboden door externe stichtingen met een aandeel in de ontwikkeling van dit gebied.

Een toenemende behoefte aan leraren in het buitengewoon onderwijs stimuleert de arbeidsmarkt voor universiteits- en universitaire docenten. Afgestudeerden met een doctoraat in het speciaal onderwijs kunnen ook werken als consultants of specialisten voor schooldistricten. Ze kunnen ook een baan vinden bij stichtingen of organisaties die zich richten op het ondersteunen van studenten met gespecialiseerde leerbehoeften, waarbij ze functies op zich nemen als programmadirecteuren en curriculumcoördinatoren.

Een aantal universiteiten biedt een doctoraat in het speciaal onderwijs aan. Het is een goed idee om de beschikbare opties af te wegen bij het beslissen of u zich wilt inschrijven bij een universiteit in de buurt, een school in een andere regio of een ander land of een online cursus. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • PhD
 • Onderwijskunde
 • Speciaal Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat