Keystone logo

11 PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Spiritualiteit 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Spiritualiteit
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Spiritualiteit

Een doctoraat, of Doctor in de wijsbegeerte, is een van de hoogst beschikbare graden. De focus van onafhankelijk onderzoek is bedoeld om nieuwe kennis bij te dragen die is gericht op het oplossen van problemen in de echte wereld. De meeste programma's hebben vier jaar nodig om te voltooien. Een scriptie, proefschrift of project is een vereiste voor voltooiing.

Wat is een doctoraat in spiritualiteit? Het onderzoekt enkele van de grote vragen en de heilige kern bij veel van die vragen. Cursussen kijken niet alleen naar spirituele oefeningen, maar ook naar de rol die ze spelen in het leven van mensen. Er zijn veel verschillende soorten specialiteiten die men op het gebied van spiritualiteit kan nastreven. Studenten kunnen kiezen voor een accent in pastorale counseling, christendom, psychologie of vrouwenstudies. Individuen kunnen de rol die spiritualiteit heeft op de gezondheid van mensen onder andere onderwerpen bestuderen.

Afgestudeerden met een doctoraat in spiritualiteit hebben meestal geavanceerde vaardigheden in management en organisatie, evenals schriftelijke en mondelinge communicatie. Deze eigenschappen kunnen een persoon ten goede komen bij het nastreven van een carrière of in verschillende aspecten van hun persoonlijke leven.

De kosten van het behalen van een doctoraat in spiritualiteit kunnen variëren naargelang instelling en programma. Financiering is mogelijk beschikbaar voor studenten. Toekomstige studenten moeten een programma vinden dat past bij hun behoeften en contact opnemen met het kantoor van opnames voor een uitsplitsing van het collegegeld tarieven en vergoedingen.

Er zijn veel mogelijkheden voor afgestudeerden met een doctoraat in spiritualiteit. Studenten kunnen carrière maken als spiritueel psycholoog, spiritualiteitsadviseur, theoloog of spirituele genezer. Ze kunnen worden voorbereid op geavanceerd onderzoek, schrijven of lesgeven in een universitaire omgeving. Afgestudeerden kunnen ook worden gekwalificeerd voor functies zoals een uitvoerend directeur op een religieuze school, een maatschappelijk werker, een bijbelvertaler, een inzamelingsspecialist of een schrijver of verslaggever.

Er kunnen online mogelijkheden zijn om te studeren voor een PhD in Spirituality, hoewel veel programma's mogelijk een aspect op de campus hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.