Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Doctors of Philosophy (PhD) Opleidingen in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening 2024

5 PhD Opleidingen in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening 2024

Overzicht

Het doctoraat is een doctoraat dat wordt toegekend door een universiteit. Ook wel bekend als Doctor of Philosophy, vereist het vaak rigoureuze, geavanceerde studies in een enkel onderwerp en culmineert vervolgens met een proefschrift. Afgestudeerden met een doctoraat staan ​​bekend als "artsen" in hun vakgebied.

Wat is een doctoraat in stedelijke en regionale planning? Een doctoraat gericht op stedelijke en regionale planning helpt studenten bij het ontwikkelen van het vermogen om landgebruik, milieubescherming en openbaar welzijn te begrijpen, met speciale aandacht voor water-, lucht- en natuurlijke hulpbronnen. Studenten kiezen vaak voor lessen als ontwerpanalyse, stedenbouw en stadsontwerp. Ze kunnen ook cursussen vinden zoals onderhandeling, regionale groei en plattelandsontwikkeling.

Terwijl ze werken aan een doctoraat in stedelijke en regionale planning, ontwikkelen studenten vaak vaardigheden die hen helpen verder te komen in hun carrière. Deze kunnen organisatie, planning en beheer omvatten. Ze kunnen ook hun vermogen om te communiceren, onderhandelen en bemiddelen te vergroten.

De kosten van openbaar en privé-universitair onderwijs variëren vaak sterk vanwege locatie, klassenspecialisatie en de instructeur. Daarom kunnen aanstaande studenten overwegen contact op te nemen met de scholen die ze willen bijwonen en informatie vragen over de kosten verbonden aan het behalen van een doctoraat in Stedelijke en regionale planning.

Afgestudeerden met een doctoraat in stedelijke en regionale planning creëren doorgaans strategieën voor het gebruik van land en het bouwen van gemeenschappen. Ze kunnen er ook voor kiezen om zich te specialiseren in historisch behoud omdat ze plannen maken om historische gebouwen, forten en vuurtorens te redden. Carrières zijn vaak te vinden als transportontwerpers, bouwopzichters en managers voor landgebruik. Afgestudeerden die zich willen concentreren op het milieu, kunnen werk zoeken als milieumanagers, duurzaamheidsadviseurs en kustbeheeradviseurs. Regeringen kunnen ook afgestudeerden in dienst nemen om parken te helpen ontwerpen en plannen te ontwikkelen om natuurlijke hulpbronnen te beschermen.

PhD-programma's in stedelijke en regionale planning zijn te vinden op universiteiten over de hele wereld. Om een ​​schema te vinden dat aan uw behoeften voldoet, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • PhD
 • Architectuurstudies
 • Stedelijke en Ruimtelijke Ordening
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat