Keystone logo

6 PhD Opleidingen in Architectuurstudies Stedelijke Ontwikkeling 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Architectuurstudies
 • Stedelijke Ontwikkeling
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Architectuurstudies Stedelijke Ontwikkeling

  Een doctoraat is een graad Doctor of Philosophy, uitgereikt door een universiteit. Wereldwijd erkend als de hoogste postuniversitaire graad die beschikbaar is in de academische wereld, wordt het door de meeste mensen gezien als een prestigieuze eer om er een te verdienen.

  Wat is een doctoraat in stedelijke ontwikkeling? Stedelijke ontwikkelingsstudies richten zich op de culturele, sociale en economische ontwikkeling van steden. Het wil ook de onderliggende mechanismen van het systeem verklaren. Studenten kunnen kiezen uit klassen zoals verstedelijking en stadsontwikkeling, architectuur in stadsplanning en sociaal-culturele woningmarktsegregatie. Voor diegenen die zich willen specialiseren, kan het gaan om straatkunst, mobiliteit en smart city-aandachtspunten.

  Promovendi in stedelijke ontwikkeling hebben de neiging buitengewone vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van kritisch denken, het definiëren van problemen en teammanagement, wat hun zakelijke carrière kan stimuleren. Ze kunnen ook hun persoonlijke leven uitbreiden door hun vindingrijkheid, betrouwbaarheid en het vermogen om computers te gebruiken te verbeteren.

  De kosten voor het afronden van een doctor in de wijsbegeerte in stedelijke ontwikkeling variëren tussen instellingen. Afhankelijk van de keuze van een privéschool of een openbare universiteit, kan het programma vijf of meer jaar duren. Het wordt aanbevolen dat potentiële studenten contact opnemen met de school van hun keuze met betrekking tot de kosten.

  Stedelijke ontwikkeling doctoraatsstudenten kiezen vaak een carrière in ontwerp, onderzoek of ontwikkeling. Maar voor degenen die verder kijken, zijn de carrièremogelijkheden behoorlijk gevarieerd. Grote bedrijven en internationale bedrijven huren vaak interne planningsontwikkelaars in om uitbreidingsontwerpen voor kantoorgebouwen en fabrieken te starten. Andere bedrijven en overheidsinstanties vereisen cartografen, onderzoeksanalisten, survey-voorspellers en transportontwikkelaars. Een afgestudeerde in stedelijke ontwikkeling kan ook uitblinken op veel gebieden van huisvesting of stadsplanning voor gemeentelijke of overheidsinstanties.

  Met de uitbreiding van klassen naar online programma's wereldwijd, kunnen studenten beter dan ooit tevoren programma's vinden die bij hun levensstijl passen. Om met uw doctoraatsstudies te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.