Keystone logo

3 PhD Opleidingen in Stedenbouw 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Architectuurstudies
 • Stedenbouw
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

   PhD Opleidingen in Stedenbouw

   Een Doctor of Philosophy, of PhD, wordt beschouwd als de hoogste graad die wordt toegekend door een universiteit of een graduate school. Eenmaal voltooid, krijgt de afgestudeerde de titel "doctor" in zijn respectievelijke studierichting.

   Wat is een PhD in Urban Design? Promovendi die zich bezighouden met stadsontwerp bestuderen vaak hoe gebouwen, straten en vervoerssystemen samenkomen om een ​​samenhangend geheel te vormen. Ze kunnen ook kijken naar hoe landscaping en openbare parken van invloed zijn op ontworpen gebieden en ze esthetisch aantrekkelijk maken. Klassen kunnen stedenbouwkundige geschiedenis en theorie, ecologische infrastructuur, verhalende stedenbouw en tegenstrijdige publieke en private belangen omvatten.

   Bij stedenbouw gaat alles over planning, organisatie en budgettering; daarom kan een afgestudeerde met deze vaardigheden uitblinken in grote bedrijven of gemeenten. Het kunnen plannen van projecten en het evalueren van programma's kan ook helpen bij het verbeteren van de carrière.

   Vele factoren beïnvloeden de schoolkosten bij het zoeken naar een Doctor of Philosophy in Urban Design. De duur van het programma, de geselecteerde school en de locatie van de lessen kunnen de cursuskosten wijzigen. Toekomstige studenten kunnen ervoor kiezen om contact op te nemen met mogelijke scholen en inschrijvingsprijzen aan te vragen voor hun gekozen programma.

   Afgestudeerden met een PhD in Urban Design zijn vaak creatieve personen die graag parken plannen, straten aanleggen en openbare infrastructuur ontwerpen. Dat is de reden waarom carrières in dit gespecialiseerde vakgebied op onverwachte gebieden kunnen komen. In historische groepen worden stedenbouwkundigen vaak ingeschakeld om de keuzes van mensen uit het verleden te onderzoeken en te begrijpen, terwijl overheidsinstanties regelmatig stedenbouwkundig afgestudeerden inhuren om wandelpaden en fietspaden te maken door nationale parken die aan parochies en dorpen grenzen. Steden, steden en dorpen bieden mogelijk ook een loopbaan als directeur voor nutsplanning en ontwerper van afvalverwijdering, en nationale agentschappen kunnen functies aanbieden als vervoers- en kustbeschermingsfunctionarissen.

   Doctor in de wijsbegeerte in Urban Design-lessen is wereldwijd te vinden en online cursussen kunnen handig zijn. Om te beginnen met je studie, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.