Keystone logo

15 PhD Opleidingen in Technische studies Systeemtechniek 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Technische studies
 • Systeemtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Technische studies Systeemtechniek

  Voor degenen die een expert willen zijn in hun vakgebied, is een doctoraat de mate van keuze. Een doctoraat vereist meestal dat studenten een substantieel onderzoek uitvoeren in de vorm van een proefschrift of proefschrift. In veel landen vereist een PhD-programma aanzienlijke cursussen en het behalen van kwalificerende examens.

  Veel studenten zijn nieuwsgierig: Wat is een doctoraat in Systems Engineering? Deze graad omvat geavanceerd onderzoek naar het veelzijdige, interdisciplinaire gebied van systems engineering, dat de technische, zakelijke en menselijke componenten van complexe engineeringprojecten en -processen wil beheren. Cursussen beslaan doorgaans de fundamenten van systeemontwerp, onderwerpen zoals risicoanalyse en management. Programma's bevatten vaak ook keuzevakken op andere vakgebieden waar afgestudeerden waarschijnlijk mee willen werken in hun loopbaan.

  Afgestudeerden met een PhD in Systems Engineering hebben vaak sterke vaardigheden als het gaat om het maken van visuele modellen van complexe problemen en processen. Ze blinken ook uit in het maken en ondersteunen van nauwkeurige, goed geïnformeerde beslissingen en het genereren van creatieve oplossingen.

  Wanneer u zich aanmeldt voor een PhD-programma, moeten geïnteresseerde personen rekening houden met de kosten van het collegegeld en hoe lang het waarschijnlijk duurt voordat zij het diploma hebben behaald. Om een ​​goed beeld te krijgen van hoeveel een doctoraat kost, moeten mensen rechtstreeks contact opnemen met hun gewenste programma's.

  Een afgestudeerde die een doctoraat in systems engineering heeft, zal waarschijnlijk als een systeemingenieur werken, maar er zijn systeemingenieurs in bijna elke bedrijfstak. In deze rollen zullen afgestudeerden processen ontwerpen en modellen ontwikkelen die aangeven hoe alle componenten van een systeem samenwerken om een ​​eindproduct of resultaat te creëren. Een andere optie is om onderzoek en onderwijs als hoogleraar aan een universiteit voort te zetten, het lichaam van kennis in het veld verder te ontwikkelen en door te geven aan nieuwe studenten.

  PhD-programma's in systems engineering zijn te vinden op veel universiteiten over de hele wereld, en veel zijn beschikbaar in online formaten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.