Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 17 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Taalwetenschappen 2024

17 PhD Opleidingen in Taalwetenschappen 2024

Overzicht

De studie van de semantiek, betekenis, geschiedenis, psychologische en sociologische implicaties en de wetenschap van de menselijke taal. Promovendi studeren Taalkunde kunnen specialiseren in de theoretische taalkunde, het omgaan met cognitieve, pragmatische, semiotische, fonologische, grammaticale, kwantitatieve, lexicale en orthografische aspecten van de studie. Beschrijvende Taalkunde, gericht op antropologische taalkunde, vergelijkende taalkunde, historische taalkunde en sociolinguïstiek, is ook een gekenmerkte gebied van specialisatie. Verder, promovendi 'onderzoek zou kunnen gaan met toegepaste en experimentele taalkunde, op het gebied van Computational taalkunde, Evolutionaire linguïstiek, Forensische taalkunde, Internet taalkunde, Taalverwerving en ontwikkeling, Neurolinguïstiek of Psycholinguïstiek.

PhD-programma's in de taal meestal drie tot vijf jaar in beslag, waardoor studenten de mogelijkheden om te werken tijdens hun promotietraject tijd door het onderwijs of het assisteren professoren, het doen van onderzoek, het schrijven of het uitvoeren van andere belangrijke taken in de afdeling. Promovendi vereist zal zijn om een ​​onderwerp voor hun onderzoek voor te stellen in een bepaald gebied van de taalkunde en zal vervolgens schrijf een full-length proefschrift over het onderwerp. Promotieonderzoek kan het gaan experimenteren, primaire en secundaire teksten onderzoek, of andere methoden.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over hoe je zou kunnen solliciteren naar een promotieplaats op het gebied van taalkunde, gewoon naar beneden scrollen en lees meer over kenmerkte onderstaande mogelijkheden. U kunt informatie aanvragen door het invullen van een snel en eenvoudig webformulier in slechts een minuut van de instellingen worden verzonden naar u direct.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalwetenschappen
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat