Keystone logo

33 PhD Opleidingen in Talen 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Talen
Vakgebieden
  • Talen (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Talen

PhD is de afkorting van Doctor of Philosophy, en verwijst naar een postgraduaat die wordt aangeboden in zowel de geesteswetenschappen en de wetenschappen. Het vereist doorgaans vier jaar intensief studeren aan te vullen, soms langer, en moet de student een scriptie of proefschrift af te studeren te voltooien.

Wat is een doctoraat in de talen? Meer dan alleen het bestuderen van één taal, zal dit doctoraat normaal richten op taal- en communicatie vaardigheden die kunnen worden toegepast op vele verschillende carrières. Bij sommige programma's, zul je je vaardigheden en kennis van een specifieke taal te verhogen. In anderen, leert u meer over hoe je een tweede taal met inbegrip van planning, de evaluatie, het gebruik van multimedia, en hoe u de taal studies te benaderen in de echte wereld te leren leren.

Een postgraduaat in talen kan het vermogen van de student te denken en te werken in een bepaalde taal te verbeteren, waardoor ze meer verhandelbare voor een loopbaan in een algemene instelling.Het kan ook je geest uit te breiden, het verbeteren van communicatieve vaardigheden in het algemeen en de verbetering van cultureel bewustzijn en begrip.

Zoals bij elke graad, zullen de kosten in verband met een graad in talen variëren, afhankelijk van welk programma u kiest. Online programma's bieden vaak een goede manier om te helpen om die uitgaven te verminderen, terwijl nog steeds een uitstekende opleiding krijgen.

Er zijn veel potentiële werkgevers, afhankelijk van wat uw programma gespecialiseerd in, zoals ambassades, overheidsgebouwen, taalscholen, kranten, tijdschriften, uitgeverijen en eventuele multinationale bedrijven of non-profit. Men kan het werk vertalen vinden, het ontwikkelen van cursusmateriaal, in onderzoek, in de communicatie en in het onderwijs. Het hebben van een geavanceerde graad kan iemand helpen in deze velden in te voeren op een hoger niveau dan anders mogelijk zou zijn.

Het bestuderen van de taal in de diepte is een fascinerende manier om meer over de communicatie en de mensen te leren.Om de slag te gaan op deze weg, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.