Keystone logo

8 PhD Opleidingen in Thailand voor 2024

Filters

Filters

  • PhD
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

PhD Opleidingen in Thailand

Thailand is een land omschreven als de 'gouden land', het aanbieden van verhelderend en tot nadenken stemmend ervaringen, en een ideale bestemming voor postdoctoraal onderwijs. Naast het aantrekken van toeristen uit de hele wereld, Thailand biedt een aantal uitstekende academische programma's. Buiten de klas, leerlingen verdienen een doctoraat in Thailand hebben geen tekort aan van alles te zien en te doen, zoals ontspannen op de werkelijk prachtige stranden, het verkennen van de hectische en levendige steden, het bezoeken van religieuze en historische plaatsen en monumenten, en genieten van de uitstekende Thaise voedsel.

PhD in Thailand programma's zijn ontworpen voor studenten om leiders te worden in het veld en in staat zijn om de kwaliteit onafhankelijk onderzoek effectief uit te voeren. Studenten die geïnteresseerd zijn in een PhD in Thailand moeten beschikken over de juiste opleiding en ervaring om de programma's in te voeren.Na het succesvol afronden van een proefschrift, afgestudeerden van de PhD-programma's in Thailand gaan vaak op een carrière in de academische wereld, onderzoek, of de industrie.

Onder zoek in de programma's om meer te weten te komen over een PhD in Thailand. Neem de volgende stap in de richting van je persoonlijke en professionele doelen vandaag nog!