Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Toerisme Management 2023/2024

4 PhD Opleidingen in Toerisme Management 2023/2024

Overzicht

Studenten die geïnteresseerd zijn in een PhD-programma zijn vaak op zoek naar een onderwerp op het hoogst mogelijke opleidingsniveau te verkennen. Ze hebben vaak een masteropleiding afgerond en willen meer geavanceerde studies uitvoeren. Een PhD-programma omvat vaak een bepaald niveau van onderwijs of onderzoek op het door de student gekozen vakgebied.

Wat is een PhD in Tourism Management? Dit programma is bedoeld voor wetenschappers die geïnteresseerd zijn in het werken in een deel van de toeristische sector. Ingeschreven mensen hebben vaak een grote keuze aan specialisaties binnen het toerismegebied, waaronder gebieden zoals toerismebeheer, toeristische marketing, stedenbouw, internationaal toerisme en economie. Studenten kunnen deelnemen aan werkstudieprogramma's, onderzoeksprojecten op hoog niveau, reizen, lezingen en seminars.

Studenten in een PhD-programma voor toerismebeheer ontwikkelen vaak geavanceerde onderzoeksvaardigheden en het vermogen om te organiseren en ook om complexe planningen te maken. Ze zullen waarschijnlijk ook inzichten ontwikkelen in de toeristische sector, wat kan leiden tot loopbaanontwikkeling en hogere niveaus van beloning.

De kosten van dit programma zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder in welk land het programma zich bevindt en of sommige of alle klassen online zijn. Geïnteresseerde studenten moeten contact opnemen met de universiteiten waarin ze geïnteresseerd zijn om een ​​duidelijker beeld te krijgen van collegegeld en andere onkosten, evenals opties voor financiële hulp.

Studenten die zijn gepromoveerd in Tourism Management hebben vaak een reeks carrièremogelijkheden tot hun beschikking na hun afstuderen. Ze kunnen werken met golfbanen, campings, nationale en internationale hotels, universiteiten, privébedrijven, nationale parken en gemeentelijke belangen. Specifieke functietitels kunnen zijn: golfbaanmanager, directeur van toerisme, professor, schrijver, onderzoeker, recreatief directeur, parkinspecteur en parkwachter.

Graduate Tourism Management-programma's worden aangeboden door verschillende universiteiten in verschillende landen. Studenten kunnen online of op de campus studeren en veel van de programma's zijn ontworpen om drie jaar fulltime te studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Toerisme Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat