Keystone logo

11 PhD Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten voor 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (2)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)
  • Energiestudies (3)
  • Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

PhD Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het aantal onderwijsinstellingen aanbieden van postgraduate programma's aan buitenlandse studenten neemt toe in Dubai. Universiteiten in Dubai zijn het creëren van partnerships met vooraanstaande westerse universiteiten, sterk groeiende mogelijkheden voor internationale studenten, het maken van een doctoraat in Dubai een aantrekkelijke locatie voor het onderwijs. Daarnaast heeft Dubai al snel uitgegroeid tot een internationale stad en een economische en financiële hub voor de wereldeconomie. Die het nastreven van een doctoraat in Dubai zullen genieten van de spannende stad en alles wat het te bieden heeft.

PhD in Dubai eisen variëren, afhankelijk van de universiteit en specifieke programma's. In het algemeen, een PhD in Dubai worden toegekend, moeten de kandidaten volledig onderzoek en verdedigen van een scriptie of proefschrift dat bijdraagt ​​aan het gezichtsveld van de kandidaat van de studie. Dit duurt meestal een minimum van 4 jaar om te voltooien, maar soms langer.

Als u op zoek bent naar een cultureel, intellectueel, interessante en stimulerende omgeving om uw onderwijs te bevorderen, dan wilt u wellicht een doctoraat in Dubai te overwegen. Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties!