Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Daejeon, Zuid-Korea 2023

2 PhD Opleidingen in Daejeon, Zuid-Korea 2023

Overzicht

Daejeon stad heeft een bevolking van meer dan 1 miljoen inwoners en is gelegen in het centrum van Zuid-Korea. Het is het administratieve centrum van de Rijksoverheid Complex. Daejeon is het Silicon Valley van Zuid-Koreaanse met vele universiteiten gericht op onderzoek in wetenschap en technologie.

De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Meer informatie

Filters

  • PhD
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden