Lees de Officiële Beschrijving

Denk je aan studeren in Australië? De University of Southern Queensland (USQ) trots op het bieden van de best mogelijke ondersteuning om jouw studie- en carrièredoelen te bereiken. USQ-studenten genieten van kleine klaslokalen, samenwerkende leerruimtes en een reeks ondersteunende diensten om je studie-ervaring te verbeteren. Met studenten uit meer dan 80 landen en internationaal geaccrediteerde graden en programma's, kun je kiezen om te studeren op de campus, extern of online.

Over ons

De University of Southern Queensland is een dynamische universiteit die zich toelegt op het leveren van kwaliteitscursussen en -programma's in een flexibele en ondersteunende omgeving. In meer dan 50 jaar is USQ uitgegroeid tot een vooraanstaande onderwijs- en onderzoeksinstelling die wereldwijd onderwijs biedt vanuit drie regionale locaties: Toowoomba, Springfield en Ipswich. We hebben ook een outreach-hub in Stanthorpe.
Onze studenten worden onderwezen door docenten die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die, net als onze programma's, op de hoogte blijven van het voortdurend veranderende gezicht van de industrie. We zijn er trots op de nr. 1 in Queensland te zijn voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Ongeacht of onze studenten online of op de campus studeren, onze focus is om hen persoonlijke ondersteuning te bieden.
Elke student heeft toegang tot USQ's Student Relationship Officers (SRO's) die hen kunnen ondersteunen tijdens hun leertraject.

cursussen

De programma's die worden aangeboden bij USQ zijn ontworpen met het oog op de voorbereiding van industrie-klaar, internationaal erkende en gekwalificeerde afgestudeerden. Bij USQ kun je studeren aan diploma's, undergraduates, postdoctorale en onderzoeksniveaus. U kunt ook profiteren van onze Professional Development Single Courses, Pathway programma's en Engelse taalcursussen om uw carrière te verbeteren.

Bijna 28.000 studenten uit Australië en de rest van de wereld kiezen ervoor om bij USQ te studeren op het gebied van:

 • Zaken en handel
 • Creatieve kunst en media
 • Onderwijs
 • Engineering en gebouwde omgeving
 • Gezondheid en gemeenschap
 • Geesteswetenschappen en communicatie
 • Informatie Technologie
 • Wet en rechtvaardigheid
 • Sciences
 • Onderzoek
 • Engelse taal- en Pathway programma's
 • Professionele ontwikkeling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba is de oorspronkelijke universiteitscampus en is goed uitgerust met een breed scala aan faciliteiten die tegemoet komen aan verschillende behoeften van studenten. USQ Toowoomba, de grootste van USQ's drie campussen met betrekking tot zijn omvang, biedt de volledige ervaring op de campus met residentiële universiteitsaccommodatie en een groot scala aan activiteiten voor studentenleven als aanvulling op het academische programma.

USQ Toowoomba ligt in een van de grootste steden in het binnenland van Australië, op slechts een uur en veertig minuten rijden ten westen van Brisbane en dicht bij de luchthaven Toowoomba Wellcamp.

USQ biedt ook een gratis dagelijkse pendelbus tussen de USQ Toowoomba, USQ Springfield en USQ Ipswich, zodat studenten meer opties en flexibiliteit hebben om lessen bij te wonen, afhankelijk van hun behoeften.

USQ Springfield

USQ Springfield is een frisse, moderne campus in het hart van een van de snelstgroeiende regio's van Queensland.

USQ Springfield biedt een breed scala van undergraduate en postdoctorale opties in een levendige omgeving op slechts 25 minuten van het Ipswich CBD, 45 minuten van Brisbane City en een uur van de Gold Coast.

Een hub voor digitale productie en prestaties voor de universiteit, de campus omvat een industriestandaard televisie- en radioproductiefaciliteit en repetitieruimtes, evenals gezamenlijke onderwijsruimten, gloednieuwe laboratoria.

USQ Springfield's flight-flight van wereldklasse is de eerste in zijn soort in Queensland. USQ's simulator is een smalle bodyjet, waar luchtvaartstudenten een hele vlucht kunnen repliceren, zowel normale als abnormale scenario's, terwijl ze de controles en procedures voltooien.

USQ Ipswich

De IPswich-campus van USQ bevindt zich op een erfgoedlocatie in een van de oudste steden van Australië. We zijn sinds 2006 onderdeel van Ipswich en naarmate de regio groeit, breiden we onze betrokkenheid bij de regio uit.

De lommerrijke campus van USQ Ipswich heeft grote vergezichten over de stad en een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. De campus ligt op 55 minuten van de stad Brisbane, een uur en 15 minuten van de Gold Coast en is bereikbaar met het openbaar vervoer. USQ Ipswich, de thuisbasis van USQ's School of Health en Wellbeing, omvat op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, sportvelden, een café en een fitnessruimte.

Online

Met online-onderzoek bij USQ is het gemakkelijker dan ooit om een ​​studie in uw leven te laten passen. We zijn gefocust op studentensucces, dus we maken het gemakkelijker voor u om onze op carrière gerichte, volledig geaccrediteerde graden in uw drukke leven te passen. In feite zijn we de nummer één universiteit in Queensland voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Je kunt parttime of voltijds studeren, of je studielast veranderen terwijl het leven voor je verandert - je klas is zo dichtbij als je computer.

Onze studenten die ervoor kiezen om online te studeren, maken deel uit van onze gemeenschappen op de campus en zijn van harte welkom om samen met ons op de campus te zijn en te profiteren van het brede scala aan faciliteiten en ondersteunende diensten die we te bieden hebben.

Online studenten hebben toegang tot hun flexibele online klaslokaal, waardoor ze kunnen kiezen waar ze studeren wanneer ze studeren, en zelfs hoe ze studeren. Het is geen wonder dat meer dan 75% van onze studenten ervoor kiezen om via deze modus te studeren.

Internationale studentenondersteuning

 • Gratis luchthaveninzameling en transfer naar uw accommodatie voor nieuw aankomende studenten
 • Residentiële hogescholen en accommodatie buiten de campus
 • Internationale studentenwerkgroep op USQ Career Hub
 • Welzijn van studenten, gezondheid, counseling en welzijn
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Handicap middelen.

Lees meer informatie over de diensten van USQ International.

Waar te verblijven?

Als u van plan bent om met USQ op de campus te studeren, zijn er een aantal accommodatiemogelijkheden beschikbaar voor elk budget - allemaal in de nabijheid van alle campussen van USQ. Lees meer over accommodatie met USQ.

Ben je klaar om je aan te melden bij USQ?

Een aanvraag indienen om met USQ te studeren is eenvoudig! Lees meer over ons aanvraagproces en laat uw aanvraag starten. Let op: er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen bij USQ.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat niet alleen van academische relevantie is, maar ook betrokken is bij de industrie en onze stakeholders en bijdraagt ​​aan innovatie die onze gemeenschappen, het land en daarbuiten ten goede komt.

De sleutel tot onze onderzoekscultuur is om samen met de industrie de problemen van de sector te begrijpen en samen nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen die een reële impact hebben op een tastbaar voordeel. We hebben aanzienlijke onderzoekscapaciteit en expertise op de volgende gebieden;

 • Landbouw en agribusiness
 • astrofysica
 • Cultureel erfgoed en archeologie
 • Digitaal leven
 • Milieuwetenschappen
 • Gezondheid en gedragswetenschappen
 • Wiskundige wetenschappen en hypersoon
 • Materiaaltechniek en engineeringtechnologie
 • Regionale gemeenschap en economische ontwikkeling

We worden internationaal erkend voor ons werk in toekomstige materialen en composieten, en werken nauw samen met internationale industriële partners en andere onderzoeksinstellingen om haalbare milieuvriendelijke oplossingen te vinden voor enkele van 's werelds grootste grondstoffen.

USQ is ook snel in opkomst als een wereldwijde onderzoeksleider in landbouwsystemen en het beheer van duurzame landelijke landschappen, met onderzoek op het gebied van milieuwetenschappen, computationele en wiskundige wetenschappen, landbouwwetenschappen en engineering. Internationale onderzoeksprojecten in Azië helpen onder andere om irrigatie, plantaardige productie en koffiehandel te verbeteren.

Van superfoods tot regionale overleving van kanker, onze onderzoekers werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor iedereen via ons gezondheidsonderzoek. Projecten omvatten onder meer aandacht voor de unieke behoeften van regionale en landelijke bevolkingsgroepen met onderzoek op het gebied van gezondheidssystemen, wetenschap en technologie, toegang en zorg, infrastructuur en innovatie. USQ-onderzoekers onderzoeken ook het potentieel voor functioneel voedsel om menselijke obesitas en chronische ontstekingsziekten terug te draaien, waardoor de basis wordt gelegd om uiteindelijk optimale gezondheidsvoordelen te bieden om de risico's van chronische leefstijlstoornissen te verminderen.

Postdoctorale onderzoeksstudenten bij USQ hebben toegang tot een breed scala aan faciliteiten en worden begeleid door onze onderzoekers en partners om een ​​dynamische en belonende omgeving te creëren. USQ's innovatieve Higher degree by Research (HDR) -programma's verbreden de horizon van studenten en bereiden hen voor op uitdagende carrières in hun gekozen vakgebied, om hun inzetbaarheid en innovatievaardigheden te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

University of Southern Queensland (USQ)

De Doctor of Philosophy (PhD) is een onderzoek graad in alle studiegebieden en biedt u de vaardigheden om een ​​effectieve onderzoeker in uw eerder onderzocht discipline ... [+]

Heeft u een passie voor onderzoek?

De Doctor of Philosophy (PhD) is een onderzoek graad in alle studiegebieden en biedt u de vaardigheden om een ​​effectieve onderzoeker in uw eerder onderzocht discipline geworden. Door het uitvoeren van een Doctor of Philosophy vindt u uitgebreide intellectuele vrijheid moeten in staat zijn om een ​​originele en substantiële bijdrage aan uw gebied van studie te maken.

USQ academici worden erkend in de hele wereld voor hun excellentie in onderzoek. Een aantal van de projecten die je kunt tikken in zijn in de voorhoede van cutting edge onderzoek. Als een onderzoek student zou u de toezegging te hebben en te steunen om een ​​verschil aan de samenleving op een zinvolle manier.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Brisbane Australia Online  + 1 Meer
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australië
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australië
Address
Australia Online, Australië
Telefoonnr.
undefined