Lees de Officiële Beschrijving

De wereld is aan het veranderen. En zo is de wereld van het bedrijfsleven. Bij de Telfer School of Management aan de Universiteit van Ottawa We hebben begrepen dat waar het om gaat verder gaat dan wat je kunt rekenen. Wij streven ernaar om een ​​netwerk van kwalitatief hoogwaardige verbindingen te behouden - en wat belangrijk voor ons is om u in het centrum van alles te zetten.

Wat het ook is dat belangrijk voor u, bieden wij u met alle middelen om een ​​impact te maken.

We delen met u de nauwe banden die we hebben gesmeed met onze alumni en het bedrijfsleven, zodat je kunt leren langs leiders, managers en ondernemers die net zo briljant als ze zijn inspirerend.

We delen met u de expertise van onze onderzoekers, hun uitgebreide netwerk, en hun partnerschappen met organisaties in de lokale, nationale en internationale bedrijfsleven.

Onze programma's zijn ontworpen om invloedrijke leiders, verantwoordelijke managers en innovatieve onderzoekers die een positieve invloed op het leven van mensen, organisaties en gemeenschappen vorm te geven. Wat uw doelen, zijn wij altijd in de buurt om u te helpen hen te bereiken.

Onze docenten zijn internationaal erkend voor hun cutting-edge onderzoek, hun out of the box denken en hun leiderschap van de belangrijkste onderzoeksnetwerken. Ze nemen over de belangrijkste problemen waarmee de hedendaagse zakelijke leiders, anticiperen op en het bedenken van oplossingen voor de uitdagingen van morgen, op alle gebieden van het management, met inbegrip van onze drie strategische gebieden: business analytics en performance, gezondheid systeembeheer, en innovatie en ondernemerschap.

Gelegen in het hart van Ottawa, onze school is de trotse academische thuisbasis van zo'n 4.300 studenten, 88 full-time docenten, en meer dan 25.000 alumni. Onze accreditaties van de drie meest veeleisende internationale organisaties (AACSB, AMBA en EQUIS) onderstrepen onze erkenning als een van 's werelds top business schools.

Strategische Specialismen

De Telfer School of Management definieert een Strategic Area of ​​Expertise (SAE) als een onderscheidend, relevant en duurzaam platform voor het bereiken van de nationale en internationale reputatie in onderzoek, onderwijs en outreach.

Het doel is om "full spectrum" SAE's die variëren van fundamenteel en toegepast onderzoek, pedagogiek te programmeren levering en outreach te creëren.

De Telfer School heeft de volgende als zijn drie Strategische Specialismen geïdentificeerd:

Innovatie en Ondernemerschap Health Systems Management Business Analytics en prestaties

Accreditaties en Rankings

De Telfer School of Management is een van de slechts 2 business schools in Canada en één van minder dan 70 business schools in de wereld de triple crown van accreditaties te hebben bereikt.

International business school accreditaties ervoor te zorgen dat de studenten krijgen een top kwaliteit van het onderwijs. Een geaccrediteerde instelling trekt niet alleen een hogere kwaliteit van de studenten, maar het biedt ook veel mogelijkheden voor onderzoek, en zorgt voor een wereldwijde erkenning.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Telfer School of Management

... [+]

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" ></a> <a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" >Certificate in University Teaching</a>.

.

[-]
Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Telfer School of Management

... [+]

Ondernemerschap weerspiegelt de groeiende kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), die goed zijn voor een onevenredig groot deel van de nettogroei van de werkgelegenheid en de economische ontwikkeling van Canada, en bijdragen aan de nationale handelsbalans bij bedrijven in het buitenland uit te breiden. Uitkomsten die niet alleen betrekking hebben op de oprichting van nieuwe bedrijven - een ondernemende oriëntatie kan ook van toepassing op grote ondernemingen en publieke en non-profit sector waar nieuwe ideeën leiden tot programma's en processen die de samenleving als geheel ten goede.

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a>, en de <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" >Health Systems Research Seminar Series</a>. Alle promovendi worden uitgenodigd om ten minste een thesis verband presentatie aan de Telfer School of Management Research Seminar-serie te maken. ... [-]
Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Telfer School of Management

... [+]

We delen met onze studenten de expertise van onze onderzoekers, hun uitgebreide netwerk, en hun partnerschappen met organisaties in de lokale, nationale en internationale bedrijfsleven. Onze missie is om consequent handhaven van hoogwaardig onderzoek netwerken - en aan onze studenten in het midden van alles te zetten.

De Doctoral Leadership Development Program biedt seminars, speciale workshops en activiteiten gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

<a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" ></a>.

.

[-]
Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Telfer School of Management

... [+]

Onze studenten werken aan hun onderzoek in samenwerking met internationaal bekende professoren.

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" ></a> <a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" ></a>.

.

[-]
Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands