Lees de Officiële Beschrijving

Leer Chinees Mandarijn in Beijing

BICC verwelkomt mensen uit alle delen van de wereld in het Chinese Mandarin efficiënt te leren. Sinds 2005 hebben we het aanbieden van Chinese taalcursussen en de Chinese cultuur cursussen, evenals HSK voorbereiding en Business Chinese één-op-één lessen. Wij zijn een professionele onderwijsinstelling gewijd aan de internationale promotie van de Chinese taal en cultuur. Met meer dan 30 klaslokalen in onze 3 campussen, we hebben een uitzonderlijke faciliteiten en middelen om je studie van mandarijn taal in Beijing te ondersteunen. Onze docenten zijn zeer ervaren en boeiend, onze cursussen zijn flexibel en betaalbaar. Wij zijn de enige Chinese taal particuliere school in Beijing dat een vrije studentenvisum kan uitgeven.

Onze Chinese taalcursussen zijn innovatief ontworpen dat het leren wordt het gemakkelijk en plezierig. Studenten kunnen kiezen voor een groep of privé-cursussen en Chinees te leren in hun eigen tempo.

Elk jaar, studenten van over de hele wereld bij onze Mandarijn school en inschrijven voor taalcursussen en andere Chinese taal / cultuur trainingsprogramma's. Wanneer u besluit om te komen en te studeren in China en een deel van onze school, is het onze verantwoordelijkheid om de rest van de dingen af ​​te handelen. Wij bieden een waaier van andere diensten, zoals Chinese homestay, vervoer naar de luchthaven, visa goedkeuring en verzekeringen, om ervoor te zorgen dat die naar onze school wordt volledig probleemloos.

Waarom kiezen voor BICC

Uitzonderlijke kwaliteit van het onderwijs

snel - met deskundige docenten, kleine klassen, een hoog niveau van individuele aandacht en boeiende lessen, kunt u er zeker van dat wat je hoopt te bereiken op BICC, kunnen wij u helpen om er te komen.

Uitstaande middelen en faciliteiten

Al onze campussen hebben een uitzonderlijke faciliteiten en middelen om je studie te ondersteunen. Veel van onze klaslokalen hebben interactieve whiteboards. Onze studie centra bieden een schat van hoge kwaliteit leermiddelen, en omvatten multimedia-centra die gratis toegang tot internet en Wi-Fi. Op de campus fitness en recreatiecentrum, waar BICC studenten kunnen zwemmen en training gratis.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Chinese

Deze school biedt ook: