Lees de Officiële Beschrijving

Zhejiang International Studies University (ZiSu) is een openbare universiteit onder het gezag van de provincie Zhejiang, waar de vreemde talen en literatuur zijn bevoordeeld disciplines, literatuur, economie, management, pedagogie, wetenschap, kunst en andere disciplines te ontwikkelen gecoördineerd. ZiSu kunnen terug naar Zhejiang College van Onderwijs worden getraceerd opgericht in 1955 en begon gewone undergraduate onderwijs in 1994. Het begon met de huidige naam in 2010 goed te keuren.

De universiteit is een basis voor de teelt van de internationaal gehanteerde talenten. Op dit moment zijn 8200 full-time studenten in meer dan 30 majors voor bachelor of associate degree aangeboden in 12 scholen.

De universiteit stimuleert actief internationale uitwisseling onderwijs en samenwerking. ZiSu is de vertegenwoordiger universiteit van de Chinese overheid de uitstaande undergraduate internationaal uitwisselingsprogramma en de provincie Zhejiang uitstaande undergraduate internationaal uitwisselingsprogramma. Door middel van internationale gezamenlijke ontwikkelingsprojecten, zoals de wederzijdse erkenning van studiepunten en diploma's, de universiteit stuurt 250 studenten in het buitenland per jaar. Corporatieve relaties gelegd met Rusland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Australië, Japan, Zuid-Korea, Chili, Mexico en andere landen en regio's, in ongeveer 30 landen en meer dan 60 hogescholen en universiteiten. ZiSu werft ook uit Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Oost-Europa en West-Europa en andere gebieden van internationale studenten studeren in ZiSu voor lange of korte termijn. De universiteit organiseerde ook het Confucius Instituut van de Nationale Universiteit van Equatoriaal-Guinea om actief deel te nemen aan de internationale promotie van de Chinese.

De universiteit is gevestigd in Hangzhou, de hoofdstad van de provincie Zhejiang. ZiSu heeft twee campussen, Wensanlu campus en Xiaoheshan campus, in totaal bezetten 430.000 m2. Wensanlu campus is gelegen in het centrum van Hangzhou met handige verkeer. De zuidkant van Wensanlu campus is West Lake, en de oostzijde is de oude gracht. Xiaoheshan campus is gevestigd in zone hoger onderwijs van Hangzhou met frisse lucht en een prachtig landschap, dat is de ideale plek om te studeren.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Chinese