Lees de Officiële Beschrijving

Universidad de la Sabana is een jonge particuliere Colombiaanse universiteit, opgericht in 1979, die een reputatie heeft opgebouwd voor academische excellentie en voor innovatie, technologie en internationalisering. La Sabana bekleedt ook de National High-Quality Accreditation uitgereikt door Colombia's Ministerie van Onderwijs, zijnde de jongste universiteit in Colombia met een 8-jarige heraccreditatie.

Onze langetermijnengagement voor continue verbetering is gebaseerd op de zeven strategische prioriteiten van de universiteit:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana , Colombia van de Universidad de la Sabana op Vimeo.

Missie

Universidad de la Sabana , een civiel instituut voor hoger onderwijs, zorgt ervoor dat professoren, studenten en andere leden van het universiteitsklooster zich vrij inzetten voor het zoeken, ontdekken, communiceren en behouden van de waarheid op alle gebieden van kennis, in eenheid van leven en met samenhang van gedachten, woorden en daden, gebaseerd op een christelijke opvatting van de mens en de wereld, als een manier om bij te dragen aan de vooruitgang van de samenleving.

Het bevordert het respect voor de transcendente waardigheid van de menselijke persoon en bevordert in een omgeving van verantwoorde vrijheid een integrale perfectie van alle leden van de academische gemeenschap, met persoonlijke aandacht en een creatieve, rigoureuze en interdisciplinaire academische oefening.

Bovendien moedigt het aan om werk als dienst te doen en te ervaren, en als middel om een rechtvaardige, vreedzame en ondersteunende samenleving op te bouwen.

De universiteit heeft betrekking op alle sectoren van de samenleving en draagt met legitieme oplossingen bij aan zijn veelvoudige en complexe problemen door interdisciplinair, bekwaam en ondersteunend werk. Dit werk is het resultaat van de gezamenlijke actie van onderzoek en onderwijs, die zich richt op algemeen welzijn, co-existentie en samenwerking tussen mannen - zonder enige discriminatie - en op de onvoorwaardelijke erkenning van het menselijk leven, van de persoon en van het gezin in de samenleving.

Visie

De universiteit plant haar toekomst, rekening houdend met twee uitgangspunten: haar interne realiteit en de externe krachten die in het heden aangetrokken worden. Deze toekomst is er een die haar missie formuleert en bevestigt en haar doelstellingen en aspiraties op middellange en lange termijn uitdrukt, zoals evenals de manier waarop het verwacht herkend te worden.

Van dit perspectief:

 • We willen van de Universidad de la Sabana een centrum van superieure, eersteklas kennis maken dat de persoon, het gezin en de samenleving dient. We willen 'mensen van kennis opvoeden met een christelijk levensgevoel'. In deze stimulerende omgeving voor serene reflectie willen we wetenschap cultiveren die is geworteld in de meest solide principes, en we willen dat het licht wordt geprojecteerd op alle kennisgebieden. * Om dit kwaliteitsniveau te bereiken, moeten we de meeste gebruiken geschikt personeel, biedt hen de middelen om hun opleiding voort te zetten en de technische en economische middelen te verwerven die ons in staat zullen stellen om onze missie uit te voeren.
 • We willen een universiteit die openstaat voor iedereen die professionele competentieopleiding wenst; een persoon die in staat is om door middel van hun werk de creatie van een rechtvaardigere en menselijkere samenleving te stimuleren, waardering van gerechtigheid, coherentie van het leven en bereidheid om te dienen.
 • We willen een universiteit die de persoon, hun behoeften en hun ontwikkelingsaspiraties diep in elk opzicht waardeert.
 • We willen ook een universiteit waarvan de leden van de academische gemeenschap allemaal toegewijd zijn aan haar missie en doeleinden.
 • We willen een universiteit die zich richt op zijn professoren, die humanistische, wetenschappelijke, technische en artistieke pedagogische training en onderzoek bevorderen. We willen ook hoogleraren die blijvende kansen genieten voor hun ontwikkeling en verbetering.
 • We willen een universiteit waarvan de professoren en medewerkers allemaal mogelijkheden vinden voor persoonlijke en professionele groei, evenals de noodzakelijke middelen voor een waardig en comfortabel leven voor zichzelf en hun gezinnen.
 • We willen een universiteit met zeer capabele studenten, overtuigd van hun academische project, met een kritisch denkvermogen en een volwassen en verantwoord perspectief van het leven.
 • We willen een universiteit die openstaat voor alle mensen die voldoen aan de vereisten om toegang te krijgen tot het hoger onderwijs op het niveau waarop het onderwijs aan de universiteit wordt gegeven, ongeacht hun financiële situatie.
 • We willen een universiteit die zich bewust is van de omstandigheden en de realiteit waarin deze is ingebracht, een permanente en valide gesprekspartner wordt voor de academische en wetenschappelijke gemeenschap en voor de verschillende sectoren van maatschappij en cultuur; een universiteit die samenwerking bevordert voor de ontwikkeling van projecten en gezamenlijke programma's en voor de uitwisseling van talenten en middelen.
 • We willen een universiteit die dient als een baken van licht, die een zeer gestructureerde manier van denken op alle kennisgebieden, vanuit een christelijk perspectief, verlicht en uitzendt.
 • We willen een universiteit die zich inzet voor de ontwikkeling van kennis, bijdraagt aan oplossingen voor grote problemen en inspeelt op de nieuwe behoeften en behoeften van de samenleving.
 • We willen een universiteit die openstaat voor het verspreiden van kennis en die klaar staat om de beste kansen te bieden en om van het onderwijs een permanent en flexibel proces te maken.

 • We willen van de Universidad de la Sabana een middelpunt van superieure kennis maken , van de eerste orde, ten dienste van de persoon, het gezin en de samenleving.
 • We willen 'mensen van kennis opvoeden met een christelijk levensgevoel'. We willen wetenschap cultiveren in deze omgeving, bevorderlijk voor een serene reflectie, gebaseerd op de meest solide principes, en we willen dat het licht wordt geprojecteerd door alle kennisgebieden. * Om dit kwaliteitsniveau te bereiken, moeten we gebruik maken van de meest geschikte mensen, bieden hen de middelen om hun opleiding voort te zetten en verwerven de technische en economische middelen die ons in staat zullen stellen om onze missie uit te voeren.
 • We willen een universiteit die open staat voor iedereen die wil deelnemen aan een beroepsopleiding ; een school die, door criteria van eerlijkheid, de samenhang van het leven en de bereidheid om te dienen, kan waarderen, door haar werk de configuratie van een rechtvaardiger en menselijker samenleving kan stimuleren.
 • We willen een universiteit die mensen, hun behoeften en hun ontwikkelingsambities op alle niveaus waardeert .
 • We willen een universiteit waarin alle leden van de academische gemeenschap zich inzetten voor hun missie en hun doel. We willen een universiteit die zich richt op zijn professoren, die onderzoek en hun humanistische, wetenschappelijke, technische en artistieke en pedagogische opleiding bevorderen, en we willen professoren die blijvende kansen genieten voor hun ontwikkeling en verbetering.
 • We willen een universiteit waarin al zijn professoren en werknemers kansen vinden voor persoonlijke en professionele groei , evenals de noodzakelijke middelen voor een waardig en comfortabel leven voor zichzelf en hun gezinnen.
 • We willen een universiteit met zeer capabele studenten, overtuigd van hun academische project, met een kritisch vermogen en een volwassen en verantwoord perspectief op het leven.
 • We willen een universiteit die openstaat voor alle mensen met de vereiste voorwaarden voor het hoger onderwijs op het niveau waarop het op school wordt onderwezen, ongeacht hun financiële situatie.
 • We willen een universiteit die zich bewust is van de omstandigheden en de realiteit waarin deze is ingebracht, een permanente en valide gesprekspartner wordt voor de academische en wetenschappelijke gemeenschap en voor de verschillende sectoren van maatschappij en cultuur; een universiteit die samenwerking bevordert voor de ontwikkeling van projecten en gezamenlijke programma's en de uitwisseling van talenten en middelen.
 • We willen een universiteit die dient als een baken van licht, die een zeer gestructureerde manier van denken op alle kennisgebieden vanuit een christelijk perspectief verlicht en uitzendt.
 • We willen een universiteit die zich inzet voor de ontwikkeling van kennis, bijdraagt aan oplossingen voor grote problemen en inspeelt op de nieuwe eisen en behoeften van de samenleving.
 • We willen een universiteit die openstaat voor de overdracht van kennis , klaar om de beste kansen te bieden en onderwijs een permanent en flexibel proces te maken.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, La Universidad. Foco cultural de primer orden, 25 X 1960.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Universidad de la Sabana

Ons academisch programma is bedoeld om onderzoekers te trainen met solide theoretische en methodologische kennis om de communicatieve problemen van de huidige sociale con ... [+]

Ons academisch programma, goedgekeurd door resolutie 19693 van 28 september 2017, heeft tot doel om onderzoekers te trainen met solide theoretische en methodologische kennis om de communicatieve problemen van de huidige sociale context te interpreteren. Ons programma is bedoeld voor universitaire hoogleraren en onderzoekers uit verschillende kennisdomeinen, voornamelijk de sociale en humane wetenschappen, met als doel hun kennis van nieuwe en geavanceerde onderzoekstechnieken, ideeën en benaderingen met betrekking tot communicatie te vergroten.

Het programma benadrukt de studie van de transformaties van de communicatieve omgeving, als een product van technologische ontwikkeling.

Onderzoekslijn... [-]
Colombia Chía
August 2019
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia