DIW Graduate Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW Berlin) is één van de toonaangevende instituten voor economisch onderzoek in Duitsland. Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instituut betrokken is bij economisch onderzoek, service en beleidsadvies. Wij werken nauw samen met universiteiten in Berlijn en Brandenburg en we actief in internationale academische netwerken zijn.

De DIW Graduate Center (GC) biedt u een top PhD-programma in de Economie in Berlijn, een bruisende stad voor doctorale studies. Elk jaar veel jonge en veelbelovende economische onderzoekers uit de hele wereld worden aangetrokken door onze goed ontworpen programma, wereldberoemde faculteit leden, en onze samenwerkingsverbanden met een aantal van de Duitse top onderzoeksinstellingen en universiteiten.

Ons programma wordt geleid door uitmuntendheid en relevantie. We zijn vastbesloten om onze studenten te voorzien van de best mogelijke doctoraatsopleiding, de weg voor hun loopbaan in academisch onderzoek en beleidsadvies bestrating. We zijn trots om te zien onze afgestudeerden werken in van wereldklasse universiteiten als Cornell University, London School of Economics, en het University College in Londen, evenals in het beleid instellingen zoals de Europese Commissie, de Duitse federale ministeries en de Deutsche Bundesbank. Ontdek onze website voor meer informatie over ons programma te leren. Voor eventuele vragen, we zijn blij om u te helpen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

PhD In Economie

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Duitsland Berlin

Van toepassing op de DIW Graduate Center, waar de wetenschappelijke excellentie aan de stimulerende omgeving van Duitslands grootste economische denktank. [+]

Doctor in de economische wetenschappen - met een full-time beurs aan DIW Graduate Center Wie zijn wij Het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW Berlin) is één van de toonaangevende instituten voor economisch onderzoek in Duitsland. Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instituut betrokken is bij economisch onderzoek, service en beleidsadvies. Naast het samenwerken nauw samen met universiteiten in Berlijn en Brandenburg, zijn we ook actief in internationale academische netwerken. Het doel van het DIW Graduate Center is om uitstekende promovendi te voorzien van een onderzoeksomgeving en een training structuur die hun talenten op voorbeeldige wijze zal ontwikkelen. Het geeft hen een diep inzicht in de economische en sociale processen terwijl het aanbieden van hen de kans om hun kennis binnen de professionele onderzoeksomgeving van een van de leidende economische denktanks in Duitsland gelden. Wie zijn wij op zoek naar De DIW Graduate Center (GC) bij het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek verwelkomt applicaties van hooggekwalificeerde post-graduate studenten uit de hele wereld in te schrijven in haar gestructureerde doctoraat in de economie. Wat we aanbieden De Graduate Center biedt een 4-jarige opleiding van een diepgaande training in de economie leidt tot een doctoraat van een van de universiteiten van Berlijn. De student zal gaan door middel van een high-level cursussen curriculum en ontvang on-the-job training in het DIW Berlin onderzoeksafdelingen. Onderzoek student moet zich richten op theoretische en / of toegepaste onderwerpen binnen Economie en aanverwante sociale wetenschappen. Zowel het onderwijs en het onderzoek aan de GC hebben een sterke empirische... [-]

Contact

DIW Berlin

Adres DIW Berlin Mohrenstraße 58 10117 Berlin
10117 Berlin, Berlijn Regio, Duitsland
Website http://www.diw.de/
Telefoon +49 30 897890