Lees de Officiële Beschrijving

Het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW Berlin) is één van de toonaangevende instituten voor economisch onderzoek in Duitsland. Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instituut betrokken is bij economisch onderzoek, service en beleidsadvies. Wij werken nauw samen met universiteiten in Berlijn en Brandenburg en we actief in internationale academische netwerken zijn.

De DIW Graduate Center (GC) biedt u een top PhD-programma in de Economie in Berlijn, een bruisende stad voor doctorale studies. Elk jaar veel jonge en veelbelovende economische onderzoekers uit de hele wereld worden aangetrokken door onze goed ontworpen programma, wereldberoemde faculteit leden, en onze samenwerkingsverbanden met een aantal van de Duitse top onderzoeksinstellingen en universiteiten.

Ons programma wordt geleid door uitmuntendheid en relevantie. We zijn vastbesloten om onze studenten te voorzien van de best mogelijke doctoraatsopleiding, de weg voor hun loopbaan in academisch onderzoek en beleidsadvies bestrating. We zijn trots om te zien onze afgestudeerden werken in van wereldklasse universiteiten als Cornell University, London School of Economics, en het University College in Londen, evenals in het beleid instellingen zoals de Europese Commissie, de Duitse federale ministeries en de Deutsche Bundesbank. Ontdek onze website voor meer informatie over ons programma te leren. Voor eventuele vragen, we zijn blij om u te helpen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

DIW Graduate Center

Van toepassing op de DIW Graduate Center, waar de wetenschappelijke excellentie aan de stimulerende omgeving van Duitslands grootste economische denktank. ... [+]

Doctor in de economische wetenschappen - met een full-time beurs aan DIW Graduate Center

Wie zijn wij Het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW Berlin) is één van de toonaangevende instituten voor economisch onderzoek in Duitsland. Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instituut betrokken is bij economisch onderzoek, service en beleidsadvies. Naast het samenwerken nauw samen met universiteiten in Berlijn en Brandenburg, zijn we ook actief in internationale academische netwerken.

Het doel van het DIW Graduate Center is om uitstekende promovendi te voorzien van een onderzoeksomgeving en een training structuur die hun talenten op voorbeeldige wijze zal ontwikkelen. Het geeft hen een diep inzicht in de economische en sociale processen terwijl het aanbieden van hen de kans om hun kennis binnen de professionele onderzoeksomgeving van een van de leidende economische denktanks in Duitsland gelden.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands