Lees de Officiële Beschrijving

EMBL locaties

EMBL opereert vanuit zes locaties in Europa:

 • Heidelberg, Duitsland - hoofdlaboratorium
 • Hinxton, Verenigd Koninkrijk - European Bioinformatics Institute ( EMBL -EBI)
 • Grenoble, Frankrijk - onderzoek en diensten voor structurele biologie
 • Hamburg, Duitsland - onderzoek en diensten voor structurele biologie
 • Rome, Italië - epigenetica en neurobiologie
 • Barcelona, ​​Spanje - weefselbiologie en ziektemodellering

Governance van EMBL

EMBL is een intergouvernementele organisatie die gespecialiseerd is in fundamenteel onderzoek in de levenswetenschappen, gefinancierd met publieke onderzoeksgelden van meer dan 20 lidstaten, waaronder een groot deel van Europa en Israël, en twee geassocieerde leden, Argentinië en Australië. EMBL wordt geleid door de directeur-generaal, momenteel professor Iain Mattaj, benoemd door het bestuursorgaan, EMBL Council. De Raad bestaat uit vertegenwoordigers van alle lidstaten en geassocieerde lidstaten.

EMBL 's missies

De hoekstenen van EMBL 's missie zijn:

 • basisonderzoek verrichten in de moleculaire biologie;
 • train wetenschappers, studenten en bezoekers op alle niveaus;
 • vitale diensten aanbieden aan wetenschappers in de lidstaten;
 • nieuwe instrumenten en methoden ontwikkelen;
 • actief deelnemen aan technologieoverdracht;
 • en om Europees biowetenschappelijk onderzoek te integreren.

Onderzoek bij EMBL

Onderzoek bij EMBL benadrukt experimentele analyse op meerdere niveaus van biologische organisatie, van het molecuul tot het organisme, evenals computationele biologie, bio-informatica en systeembiologie.

Onderzoek wordt uitgevoerd door meer dan 80 onafhankelijke groepen die het spectrum van moleculaire biologie bestrijken. EMBL is internationaal, innovatief en interdisciplinair. De 1600 medewerkers uit vele landen vertegenwoordigen wetenschappelijke disciplines, waaronder biologie, natuurkunde, scheikunde en informatica.

Trainingsmogelijkheden

Uitstekende training is op meerdere niveaus beschikbaar: promovendi, postdocs en gastwetenschappers. EMBL organiseert een uitgebreid schema van cursussen, conferenties en workshops, veel georganiseerd in samenwerking met EMBL 's zusterorganisatie EMBO (afkorting voor European Molecular Biology Organization). Daarnaast biedt het Laboratorium een ​​platform voor dialoog met het grote publiek door middel van verschillende activiteiten op het gebied van wetenschapscommunicatie, zoals lezingenseries, publieke bezoekersprogramma's en de verspreiding van wetenschappelijke prestaties.

Wetenschappelijke diensten

Diensten aangeboden door EMBL omvatten:

 • kernbiomoleculaire databanken en bio-informatica-instrumenten, in het bijzonder bij EMBL EBI;
 • het voorzien in bundellijnen, instrumentatie en high-throughput technologie voor structurele biologie op de stations van Hamburg en Grenoble;
 • Kernfaciliteiten, die kosteneffectieve en efficiënte toegang bieden tot methoden en technologieën die duur zijn om te installeren of te onderhouden, of die aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Lees meer op de website van de school.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

European Molecular Biology Laboratory

Uniek in de wereld en wacht op je! The EMBL International Ph.D. Programma, oorspronkelijk opgericht in 1983, vertegenwoordigt het vlaggenschip van EMBL 's inzet voor eers ... [+]

Opleiding en inspiratie voor de volgende wetenschappelijke generatie - EMBL 's traditie van uitmuntendheid

Als enige intergouvernementele onderzoeksorganisatie van Europa in de biowetenschappen en als toonaangevend laboratorium in de moleculaire biologie, zet EMBL zich in voor het bevorderen van uitmuntendheid in de moleculaire levenswetenschappen in heel Europa. Een van de beste manieren om dit doel te bereiken is door getalenteerde jonge wetenschappers te inspireren en aan te moedigen om hen te veranderen in bekwame en creatieve toekomstige leiders.

The EMBL International Ph.D. Programma is Europa's 'best in class' Ph.D. programma voor de biowetenschappen. 240 studenten uit meer dan 40 landen zijn Ph.D. onderzoek bij EMBL op elk moment. Jaarlijks laten we gemiddeld 60 nieuwe studenten toe, die behoren tot de topwetenschappelijk afgestudeerden in hun land. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit een grote multinationale pool van aanvragers die in 2012 meer dan 1700 aanvragen heeft ontvangen.... [-]

Duitsland Heidelberg
Open Inschrijving
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands