The European Wellness International Institute (EWII)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

European Wellness International Institute (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) erkent dat kennis en vaardigheden kunnen worden verkregen door een breed scala aan leermogelijkheden. Het Instituut streeft er daarom naar ervoor te zorgen dat, waar van toepassing, kennis en vaardigheden die zijn opgedaan door werkervaring, levenservaring, voortdurende professionele ontwikkeling (CPD) of eerdere kwalificaties erkend kunnen worden door middel van rigoureuze relevante andragogische en professionele beoordelingen.

Waarom studeren aan het European Wellness International Institute?

  • Erkent de waarde van leren buiten een formele setting en erkent actief leren op de werkplek.
  • Valideert de waarde van het leren dat studenten zelf hebben bereikt en in de loop der jaren hebben opgebouwd in hun respectieve werkterreinen.
  • Helpt studenten tijd en geld te besparen door onnodige herhaling en duplicatie van materiaal dat al bekend is bij de leerlingen te elimineren.
  • Verbeter het zelfvertrouwen van studenten op basis van hun professionele prestaties en zorg voor een grotere gelijkheid van kansen en oefening in loopbaanontwikkeling.

Closeup of microscope

Voorwoord van de EW Academy

Het bestuur van EWA.

Onderwijs is erg belangrijk voor de algehele vooruitgang van de samenleving en het menselijk welzijn. In dit moderne tijdperk hebben bio-regeneratieve wetenschappen het vermogen om de manier waarop mensen ouder worden te veranderen met het constante dilemma van steeds groeiende stress en de uitdagingen bij het beheer ervan. Deze uitdagingen kunnen efficiënt worden aangepakt en beheerd wanneer de kringen van de industrie samenwerken en gelijktijdig werken als een groot team om de uitkomst te beheren, te sturen en te beïnvloeden met een vogelperspectief en daarentegen, met microscopische analyse.

Alleen met de beheersing van wetenschappelijk onderbouwde concepten, zal de schoonheidsspecialiste in staat zijn om diensten te verlenen die verder gaan dan de diensten van top tot teen die men gewoonlijk zou bieden. Als zodanig zal de Bio-Regenerative Science die aan onze studenten wordt geleerd, een ongeëvenaard gewicht toevoegen aan hun bestaande praktijk en de toekomst vormgeven voor beginners die zich gewoon in de industrie wagen.

Met andere woorden, wanneer de medische broederschap voortdurend ethische manieren aan het innoveren is om veroudering en de daarmee samenhangende uitdagingen te beheersen, is het van cruciaal belang dat de paramedicus en schoonheidsspecialisten / schoonheidsspecialisten en andere belanghebbenden naast de wetenschappelijke en medische broederschap naar een enkelvoudig groot doel streven. De enige manier waarop we over verschillende disciplines heen kunnen werken, is door gebundelde kennis. Deze kennis is dynamisch en het begin van de reis van de leerling is slechts het begin van de ervaring van levenslang leren.

We wensen het allerbeste aan degenen die hebben en degenen die samen met ons aan boord van deze kennisreis zullen komen terwijl we samen op dit gebied pionieren, pleiten en groeien! Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Locaties

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rijnland-Palts, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: