Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Brilliance Business School is een prestigieuze management onderwijsinstelling die een breed spectrum van zakelijke en management postdoctorale programma's aanbiedt in samenwerking met internationale partners en internationale instanties. De postdoctorale programma's verschillen van elkaar met inbegrip van doctoreren, master en diploma op verschillende gebieden van business en management.

De afgelopen jaren is Brilliance Business School altijd een belangrijke bestemming geweest voor duizenden managementprofessionals die hebben geprofiteerd van de uiteenlopende programma's op verschillende bedrijfsdomeinen. Brilliance Business School heeft alumni van duizenden afgestudeerden die met succes hun programma's hebben afgerond.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

Op bedrijfsniveau werkt Brilliance Business School met honderden gerenommeerde organisaties van multinationale en binnenlandse bedrijfssectoren waar postdoctorale programma's, professionele training en managementadviesdiensten worden aangeboden.

Brilliance Business School managementteam van Brilliance Business School , professoren, instructeurs en consultants zijn samen toegewijd om zakelijke professionals niet alleen de kennis en oplopende ervaringen te bieden, maar ook de praktijkgerichte praktijk en praktische technieken die ze nodig hebben in hun zakelijke carrière.

Filosofie en overtuigingen

u141_original.pngBrilliance Business School mening dat het leerprogramma een teamsport met 3 versnellingen is; Leren als een proces, leerling als individu en Brilliance Business School als opvoeder. Om het maximale uit de leerervaring te halen, moet elke versnelling effectief functioneren in overeenstemming met de andere twee. Brilliance heeft een aantal filosofieën en overtuigingen voor elk van de drie componenten.

Leren als een proces:

• Leren is geen martelproces zoals sommigen vroeger probeerden te beoefenen.
• Leren is leuk en hersensport.
• Leren heeft beperkte waarde, tenzij het in de praktijk wordt gebracht.
• Leren is geen lepelvoeding. Het gaat erom hoe je de lepel kunt vinden. Soms om het uit te vinden.
• Leren is een zoektocht zonder plafonds, grenzen of muren.

De deelnemer als individu:

• De deelnemer heeft potentiële capaciteiten en capaciteiten die een bekwame coach nodig hebben om deze te ontketenen.
• De deelnemer heeft verschillende behoeften, attitudes, complicaties en unieke individualiteit die we alleen maar moeten begrijpen en respecteren.
• De deelnemer heeft het recht om vrij te denken en zijn / haar mening te uiten zonder in de zones van anderen te stappen.

Brilliance Business School als opvoeder:

• We elimineren wat gebruikelijk is in de onjuiste concepten van leren die al jarenlang op ons worden toegepast - als studenten.
• We inspireren, stimuleren en motiveren u om te leren. Als u besluit het op te geven, is dit uw eigen keuze.
• We zullen je niet leren, we zullen je een kans geven om te leren.
• Niemand zal je aanvallen voor je eigen denken en overtuigingen. Je kunt jezelf uitdrukken zoals je wilt, maar pas op dat je de vrijheid van anderen ook niet schendt.
• We hebben geen controle over wat we moeten denken, we zullen u begeleiden bij het denken.
• U bent hier door keuze! Je kunt bij je keuze vertrekken - zolang je de vrijheid hebt om een beslissing te nemen, ben je verantwoordelijk voor de gevolgen.
• We zullen zijn als de "Alchemist"!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

Waarom Brilliance

Brilliance heeft met succes een groot aantal professionele diploma's en trainingsprogramma's met verschillende groottes en complexiteiten in verschillende bedrijfssectoren voltooid voor honderden zakelijke professionals.

Onze rijke professionele ervaring stelt ons in staat om vanuit verschillende sectoren dezelfde taal van onze klanten te spreken en zo hun zakelijke behoeften te begrijpen om hen in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. Dit helpt ons de kostbare tijd van onze klanten te besparen en de juiste oplossing te bieden op basis van hun specifieke behoeften.

We begrijpen dat ons succes wordt gemeten aan het succes van onze klanten. Toch brengt Brilliance zijn kwaliteit nooit in gevaar, omdat de tevredenheid van onze klanten ons belangrijkste doel is.

Deze volgende punten vatten onze belangrijkste differentiatiefactoren samen:

  1. Trainingsprogramma's zijn gebaseerd op modellen. Elk van onze professionele diploma's of trainingsprogramma's is gebaseerd op één hoofdmodel. Het model wordt besproken aan het begin van het programma met fase-indicatie van hoe de inhoud in elke module wordt gesplitst. Dit dient als een routekaart voor de cursus die de cursisten in staat stelt om de trainingsmodules te kennen en ze te koppelen aan de fasen waarin ze zich bevinden. Het helpt leerlingen ook om een holistische kijk op het hele programma te hebben.
  2. De nadruk ligt op een praktische benadering van vaardigheden en gedragsverandering in plaats van kennisinname.
  3. Internationale bekendheid van de beste praktijken met betrekking tot culturele aspecten.
  4. Een onderscheidende leermethode die uniek is voor de markt.
  5. Hoogwaardige programma's met geschatte tevredenheid van deelnemers / klanten boven 96%
  6. Ontwerpen en ontwikkelen van cursussen op maat met betrekking tot de vier belangrijkste pijlers van organisaties: doelstellingen, strategieën, processen en mensen
  7. Gediversifieerde ervaringen in verschillende binnenlandse en multinationale bedrijfssectoren - FMCG's, bankwezen, farmaceutica, industrie, dienstensectoren en NGO's die hebben geprofiteerd van onze trainingscursussen en professionele diploma's
  8. Topprofessionals, instructeurs en consultants werken in samenwerking met internationale partners en een toegewijd team.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

DBA

Brilliance Business School

DBA is de laatste graad in bedrijfs- en managementonderwijs die hoogontwikkelde kennis en "onderzoek in actie" combineert. De UBIS DBA is het ideale doctoraatsprogramma d ... [+]

DBA-overzicht

DBA is de laatste graad in bedrijfs- en managementonderwijs die hoogontwikkelde kennis en "onderzoek in actie" combineert. De UBIS DBA is het ideale doctoraatsprogramma dat een uitgebreide ervaring biedt die iemands perspectief, carrière en leven transformeert. UBIS DBA biedt de deelnemers de benodigde tools en technieken om hun onderzoeks-, analytische en kritisch denkvermogen op het hoogste niveau te ontwikkelen. Deelnemers hebben dus de kans om belangrijke, onopgeloste zakelijke en bestuurlijke problemen aan te pakken in een rigoureuze, zorgvuldige en systematische aanpak die bijdraagt aan het succes van hun organisatie terwijl ze academische kennis en theorieën ontwikkelt.... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
24 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands