Read the Official Description

d

Als Hanken

Hanken is een toonaangevende, internationaal erkende universiteit met meer dan 100 jaar ervaring in het onderwijs en onderzoek in de economie. Research is internationaal hoog niveau en is de basis voor al ons onderwijs. Hanken heeft een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en een actieve alumni-netwerk van 12.000 alumni die werkzaam zijn in meer dan 60 verschillende landen. School is actief in zowel Helsinki en Vaasa.

Hanken onderzoek wordt uitgevoerd in alle vijf instellingen, met speciale profilering van de vier geselecteerde gebieden van kracht. Vaak onze onderzoekers vertegenwoordigt de absolute top. De goede samenwerking met het bedrijfsleven komt tot uiting zowel in gezamenlijk onderzoek van de universiteit interactie partner programma biedt, en ook in de steun die we in onze fondsenwerving ontvangen.

Hanken is de eerste universiteit in Finland, dat een verblijf in het buitenland geïntroduceerd als een integraal onderdeel van de opleiding. De studenten krijgen een unieke kans om hun eigen internationaal netwerk voor het leven te creëren door te gaan op een beurs of een stage in het buitenland. Deze levenslange contacten verbonden, zowel op Hanken en internationaal is er een die studies doordringt en bijdragen aan Hankenalumnernas internationaal goede positie op de arbeidsmarkt. Door onze alumni, wij garanderen dat het netwerk krijg je met hem van Hanken niet gebroken, maar verbreed en verbonden aan de Universiteit gehandhaafd, zelfs na het afstuderen.

Als college Hanken heeft een beveiligde stichting met een wereldwijde reputatie dat zie je terug in onze internationale accreditaties, een solide financiële basis en onze waardevolle nationale en internationale netwerken om de internationale toponderzoek en concurrerende onderwijs te ondersteunen. We hechten waarde aan onze partners in de academische wereld en de industrie, en wijden ons aan onderzoekers en studenten bij ons in staat zijn om een ​​kwalitatief goed onderwijs te krijgen en te bouwen betekenisvolle professionele en persoonlijke netwerken.

Programs taught in:
Engels
Fins

Deze school biedt ook:

PhD

Hanken School of Economics

Het PhD-programma van Hanken komt overeen met vier jaar voltijds onderzoek, waarbij u een proefschrift (180 punten) en 60 ECTS-punten voor cursussen maakt. ... [+]

Haal een doctoraat in bedrijf en economie

Word de kennisproducent van morgen en morgen

Heb je:

Een interesse in zaken en economie voorbij het gewone?Een masterdiploma en een passie voor het creëren van kennis?Een verlangen om te werken met zaken die belangrijk zijn voor jezelf en de maatschappij?Een wens om uw inzetbaarheid in de wereldeconomie van morgen en daarna te waarborgen?

Hanken tekent arbeidscontracten met alle nieuwe promovendi. De arbeidscontracten zijn voor 12 maanden met een optie van nog eens 12 maanden, mits er goede studievoortgang is geweest.

Programmastructuur

Het PhD-programma van Hanken komt overeen met vier jaar voltijds onderzoek, waarbij u een proefschrift (180 punten) en 60 ECTS-punten voor cursussen maakt.... [-]

Finland Helsinki Vaasa
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Masters Degree Student in Corporate Governance at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Intellectual Property Law at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Economics at Hanken School of Economics

Hanken School of Economics
Address
Arkadiankatu 22
FIN-00101 Helsinki, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 9 431331