Lees de Officiële Beschrijving

De University of Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten en biedt graden aan op alle academische niveaus, van bachelor tot master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten afkomstig van over de hele wereld. De onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de universiteit richten zich op bedrijfskunde, administratieve wetenschappen, technologie en communicatie. De instructietaal in de internationale masteropleidingen en verschillende andere cursussen in het Engels.

De University of Vaasa gevestigd in een van de nieuwste campusgebieden van Finland, dicht bij de zee. Alle scholen en afdelingen bevinden zich op het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante combinatie van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het is gelegen in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12 000 studenten is Vaasa ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien maakt de prachtige Kvarken-archipel rondom de stad sinds 2006 deel uit van het UNESCO-werelderfgoed.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - Multidisciplinair en bedrijfsgericht

studies

De University of Vaasa werkt op vier scholen. Onderwijs en onderzoek aan de School of Management en de School of Accounting and Finance , evenals in de School Marketing en Communicatie zijn van een hoge nationale standaard, en de University of Vaasa is een van de grootste aanbieders van zakelijke graden in Finland. De belangrijkste gebieden van bedrijfsstudies zijn financiering en financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag en internationalisering van ondernemingen. De scholen zijn gerangschikt als Excellent Business Schools in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en hun Master's Degree-programma in Finance, Master's Program in Strategic Business Development en Master's Degree Program in International Business zijn bekroond met de internationale EPAS-accreditatie.

De School of Management en de School of Marketing and Communication hebben hun eigen speciale krachtgebieden, zoals communicatie- en bestuurswetenschappen. In de School of Technology and Innovations zijn de expertisegebieden van de universiteit automatiseringstechnologie, elektrotechniek, informatica en telecommunicatietechniek.

Het onderwijs aan de University of Vaasa wordt geprezen door werkgevers om te voldoen aan de eisen van het moderne beroepsleven. Alle graden van de universiteit omvatten zakelijke vaardigheden en de echt internationale sfeer van de campus, samen met de mogelijkheden voor studentenuitwisseling, geven studenten een sterk vermogen bij het betreden van het beroepsleven. De instructietaal in alle cursussen die worden aangeboden aan internationale studenten in de masterprogramma's in het Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op colleges met een eindexamen, of op zelfstandig studeren dat tijdens het academiejaar wordt onderzocht. Seminars en verschillende vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten maken ook deel uit van de curricula.

Studentenleven in Vaasa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

De University of Vaasa bestaat uit meer dan 5000 studenten en elk jaar studeren meer dan 300 internationale studenten van over de hele wereld aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende belangstelling voor internationale studieatmosfeer. Er zijn in totaal zo'n 12.000 studenten in Vaasa en er zijn voldoende mogelijkheden voor huisvesting en vrijetijdsbesteding in de stad.

Het culturele leven van de stad heeft voor elk wat wils. Het Finse stadstheater van Vaasa, het Zweedse Wasa Theater, het stadsorkest, de opera van Vaasa en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de verschillende galerijen en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. In de stad worden diverse pop-, rock- en alternatieve muziek en culturele festivals georganiseerd, vooral in de zomer.

De University of Vaasa biedt tutoring voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale tutor, een medestudent, is aangesteld voor elke internationale student. Docenten helpen studenten om de academische omgeving te leren kennen en te assisteren bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Gedurende het academiejaar plannen docenten verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze evenementen zijn een geweldige kans om de medestudenten te leren kennen en Vaasa op een nieuwe manier te ervaren. De University of Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten om andere delen van Finland te zien. Een jaarlijkse reis naar Lapland is bijvoorbeeld altijd een onvergetelijke ervaring voor studenten.

Als leden van de internationale studentenuniversiteit voor studentenuniversiteit profiteren studenten van de University of Vaasa van verschillende kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan universiteitsrestaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reistickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudent studenten hebben ook recht op studenten gezondheidszorg.

De University of Vaasa ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Voor degenen die graag dicht bij de natuur willen zijn, is de regio Vaasa een uitstekende plek om vrije tijd buitenshuis door te brengen. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen, van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle benodigde diensten bevinden zich in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven het hele jaar door fietsen. Reisverbindingen zijn uitgebreid - naast de goed aangesloten luchthaven-, trein- en busverbindingen, passeren cruiseschepen de Botnische Golf, waardoor reizigers in enkele uren Zweden kunnen bereiken.

Campusgebied

De University of Vaasa bezet het nieuwste campusgebied van Finland aan de zee - een combinatie van landschapsarchitectuur aan de kust, moderne architectuur en omgebouwde industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne studieomgeving met een up-to-date computer en andere technische faciliteiten. Ook bevindt de academische bibliotheek zich op de campus. Vanuit het studentenrestaurant in het hoofdgebouw heeft u een prachtig uitzicht op het omliggende natuurlandschap en de zee.

Een internationale universiteit


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

De University of Vaasa heeft contacten over de hele wereld; samenwerkingsuniversiteiten voor uitwisseling van studenten en personeel, en ook voor onderzoek en educatieve samenwerking. Elk jaar gaan meer dan 200 studenten naar het buitenland voor een deel van de studies die nodig zijn voor hun opleidingen. Op dezelfde manier komen er elk jaar meer dan 200 internationale studenten aan om hun uitwisselingsperiode aan de University of Vaasa te voltooien. Daarnaast studeren meer dan 300 internationale studenten in de internationale master- en doctorale programma's van de universiteit.

De University of Vaasa biedt een internationale atmosfeer en een prachtige maritieme campusomgeving, efficiënte studiebegeleiding en een levendige sociale omgeving, naast een breed scala aan cursussen die in het Engels worden aangeboden. De meeste cursussen die deel uitmaken van de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale als Finse studenten, wat een uitstekende gelegenheid biedt om de lokale studenten te leren kennen. De internationaal gemengde studiegroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Investeer in je toekomst!


Een hechte studiegemeenschap, goed gepland onderwijs en efficiënte studentenvoorzieningen bevorderen de academische vooruitgang en het afronden van diploma's. De University of Vaasa leidt competente experts op voor de behoeften van het moderne beroepsleven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, Finland en de rest van de wereld.Ga voor meer informatie naar de homepages van University of Vaasa op http://www.uva.fi/master/. Doe nu mee!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

University of Vaasa

De doctoraatsopleiding in bedrijfskunde produceert artsenassistenten in bedrijfskunde of economie voor veeleisende expert- en managementrollen. De University of Vaasa is ... [+]

Het doctoraatsprogramma in handelswetenschappen bestudeert diepgaand de belangrijkste onderzoeksvraag, ontwikkeling en maatschappelijke betekenis van de discipline. De doctoraatsopleiding bereidt studenten voor op onafhankelijk onafhankelijk onderzoekswerk op hoog niveau. Studies in het doctoraatsprogramma bestaan ​​uit algemene studies en methoden, primaire vakstudies, optionele studies en het proefschrift. Verwacht wordt dat studenten in vier jaar afstuderen als Doctors of Science in Business Studies.

Er zijn negen onderzoeksgroepen werkzaam in de Faculteit der Bedrijfskunde. Studenten die het Doctoral Programme in Business Studies volgen, zijn verbonden met het werk van de onderzoeksgroepen om meer interessante onderzoeksonderwerpen, groepstraining en een intensiever en divers supervisieprogramma mogelijk te maken. Het doctoraatsprogramma werkt nauw samen met nationale graduate schools (KATAJA, KAVA en OMY). De samenwerking stelt promovendi in staat deel te nemen aan evenementen die worden georganiseerd door graduate schools en om nationale en internationale cursussen en seminars te organiseren. Promovendi kunnen ook profiteren van de contactnetwerken van andere onderzoeksgroepen in de vorm van samenwerking tussen bedrijven. Promovendi op het gebied van ondernemen omvatten meestal ook een uitwisselingsperiode met een partneruniversiteit in het buitenland.... [-]

Finland Vaasa
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Studenten van de Doctoraatsopleiding van Sociale Wetenschappen voltooien een Doctor in de Administratieve Wetenschappen, D.Sc. (Admin.), Graad of Doctor of Philosophy in ... [+]

Studenten van de Doctoraatsopleiding van Sociale Wetenschappen voltooien een Doctor in de Administratieve Wetenschappen, D.Sc. (Admin.), Graad of Doctor of Philosophy in communicatiestudies.

Het programma is interdisciplinair en heeft tot doel deskundigen op doctoraal niveau en onafhankelijke onderzoekers op te leiden tot posities, met name in de publieke sector, maar ook in de particuliere sector en voor andere maatschappelijke actoren.

De wetenschappelijke middelen van het programma zijn die van de onderzoeksgebieden van de hoofdonderwerpen van de eenheid van de bestuurswetenschappen. De inhoud van het programma wordt bepaald door de groepen van het programma. De belangrijkste onderwerpen zijn regionale studies, openbaar bestuur, publiekrecht, sociaal en gezondheidsmanagement en communicatiestudies.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Het doctoraatsprogramma omvat alle onderzoeksgebieden van de faculteit Technologie aan de University of Vaasa . Het doctoraatsprogramma produceert Doctors of Science in T ... [+]

Energie, management en financiën zijn de centrale speerpunten van onderzoek in het doctoraatsprogramma In Technische Wetenschappen. Het doctoraatsprogramma omvat alle onderzoeksgebieden van de School voor Technologie en Innovatie aan de University of Vaasa . Het doctoraatsprogramma produceert Doctors of Science in Technology (D.Sc. (Tech), Doctors of Science in Business Administration (D.Sc. (Econ) en Doctors of Philosophy (PhD). Het doel van het doctoraatsprogramma is om hoog te trainen deskundige deskundigen die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek te verrichten naar dienstverlenende industrieën, het economische leven, de wereld van de academische wereld en andere organisaties.

... [-]
Finland Vaasa
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI