University of Vaasa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten, en het biedt graden op alle academische niveaus van bachelor naar master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten uit de hele wereld. Het onderwijs en onderzoek van de universiteit richten op business studies, administratieve wetenschappen, technologie, taal en communicatie. De voertaal in de programma's van de internationale masteropleidingen en diverse andere cursussen is Engels.

De Universiteit van Vaasa is gevestigd in een van de nieuwste campus Finland gebieden dicht bij de zee. Alle faculteiten en departementen zijn gelegen in het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante mix van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het is gelegen in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12 000 studenten, Vaasa is ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien, de prachtige Kvarken archipel rondom de stad maakt deel uit van de UNESCO World Natural Heritage sites sinds 2006.

Universiteit van Vaasa - Multidisciplinair en Business-Oriented

STUDIES Universiteit van Vaasa functies in drie faculteiten. Onderwijs en onderzoek in de Faculteit Bedrijfskunde zijn van een hoge nationale norm, en de Universiteit van Vaasa is de tweede grootste aanbieder van zakelijke graden in Finland. De belangrijkste gebieden binnen de business studies zijn de financiering en de financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag, en internationalisering van ondernemingen. De faculteit is gerangschikt als Excellent Business School in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en de masteropleiding in Finance en Master's Degree-programma in International Business zijn bekroond met de internationale EPAS accreditatie.

De humaniora en sociale wetenschappen aan de Faculteit der Wijsbegeerte hebben hun eigen speciale kracht gebieden zoals interculturele communicatie, talen voor speciale doeleinden, taalbad, en vergelijkende administratieve wetenschappen. In de faculteit Techniek, gebieden van expertise van de universiteit zijn automatisering, elektrotechniek, informatica en telecommunicatie engineering.

Het onderwijs aan de Universiteit van Vaasa krijgt bijval van de werkgevers om te voldoen aan de eisen van het moderne werkende leven. Alle graden van de Universiteit omvatten bedrijfsvoering vaardigheden en de echte internationale sfeer van de campus, samen met de mogelijkheden voor uitwisseling van studenten geven studenten sterke vaardigheden bij het invoeren van het beroepsleven. De voertaal in alle cursussen voor internationale studenten aangeboden in de masteropleidingen is Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op lezingen met een examen, of op zelfstandige bestuderen die tijdens het studiejaar wordt onderzocht. Seminars en diverse vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten zijn onderdeel van de curricula, ook.

Student Life in Vaasa

De Universiteit van Vaasa gemeenschap omvat meer dan 5 000 studenten en elk jaar meer dan 300 internationale studenten van over de hele wereld studeren aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende interesse in internationale studie sfeer. Er zijn in totaal ongeveer 12 000 studenten in Vaasa, en de beschikbare huisvesting en vrijetijdsbesteding mogelijkheden in de stad zijn er genoeg.

Het culturele leven van de stad heeft voor ieder wat wils. De Finse Vaasa Stadsschouwburg, de Zweedse Wasa Theater, de Stad Orchestra, het Vaasa Opera Company en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de diverse galeries en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. Verschillende pop, rock en alternatieve muziek en culturele festivals worden georganiseerd in de stad, vooral in de zomer de tijd.

Universiteit van Vaasa biedt begeleiding voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale Tutor, een medestudent, wordt benoemd tot elke internationale student. Docenten leerlingen helpen om naar de academische omgeving te leren kennen en te helpen bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Doorheen het academiejaar, docenten van plan verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze gebeurtenissen zijn een goede gelegenheid om de medestudenten te leren kennen en te ervaren Vaasa op een nieuwe manier. De Universiteit van Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten naar andere delen van Finland te zien. Bijvoorbeeld, een jaarlijkse reis naar Lapland is altijd een onvergetelijke ervaring voor de studenten.

Als leden van de plaatselijke studentenvereniging internationale masterstudenten van de Universiteit van Vaasa profiteren van diverse kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan de Universiteit van restaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reizen tickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudenten hebben ook recht op studiefinanciering gezondheidszorg service.

De Universiteit van Vaasa campus ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht. Voor degenen die graag dicht bij de natuur, de regio Vaasa is een uitstekende plek voor de besteding van vrije tijd in de buitenlucht. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle noodzakelijke diensten zijn gevestigd in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven fietsen gedurende het hele jaar. Reizen verbindingen zijn uitgebreid - in aanvulling op de goed verbonden met de luchthaven, trein- en busverbindingen, kruisers steken de Botnische Golf waardoor reizigers te bereiken Zweden in een paar uur.

Campus Area

De Universiteit van Vaasa beslaat nieuwste campus Finland gebied door de zee - een combinatie van de kust landscaping, moderne architectuur en omgezet industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne leeromgeving met up-to-date computer en andere technische infrastructuur. Ook de wetenschappelijke bibliotheek is gevestigd op de campus. Van de student restaurant in het hoofdgebouw is er een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en de zee. Een International University

De Universiteit van Vaasa heeft contacten over de hele wereld; partnerschap universiteiten voor studenten en uitwisseling van personeel, en ook voor onderzoek en samenwerking op onderwijsgebied. Elk jaar meer dan 200 studenten naar het buitenland gaan voor een aantal van de studies die nodig zijn voor hun opleidingen. Ook meer dan 200 internationale studenten komen elk jaar om hun uitwisseling periode in de Universiteit van Vaasa te voltooien. Daarnaast, meer dan 300 internationale studenten studeren in de internationale Master's en doctoraatsprogramma's van de universiteit.

De Universiteit van Vaasa biedt een internationale sfeer en een prachtige maritieme campus setting, efficiënte begeleiding en een levendige sociale omgeving in aanvulling op een breed scala aan cursussen aangeboden in het Engels. De meeste van de cursussen in de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale en Finse studenten die een uitstekende gelegenheid om de lokale studenten kennen geeft. De internationaal gemengde werkgroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Te investeren in je toekomst!

Een hechte gemeenschap studie, goed geplande onderwijs en efficiënte diensten voor studenten bevorderen de studievoortgang en de voltooiing van graden. De Universiteit van Vaasa opleidt bevoegde deskundigen voor de behoeften van de moderne werkende leven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, in Finland en in de hele wereld. Voor meer informatie kunt u terecht op de Universiteit van Vaasa homepages op http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Schrijf je nu in!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Doctoraal programma in de sociale wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Finland Vaasa

Studenten van het Doctoraal Programma Sociale Wetenschappen voltooien een Doctor of Administrative Sciences, D.Sc. (Admin.), Diploma of Doctor of Philosophy in communicatiestudies. Het programma is interdisciplinair en zijn doel is om doctoraal-level experts en onafhankelijke onderzoekers om posities op te leiden in het bijzonder in de publieke sector, maar ook in de particuliere sector en voor de andere actoren in de samenleving. [+]

Begin van 1.1.2018 Doctoraal programma voor administratieve wetenschappen en doctoraat programma van talen en communicatie worden gecombineerd met het doctoraat programma sociale wetenschappen.

Studenten van het Doctoraal Programma Sociale Wetenschappen voltooien een Doctor of Administrative Sciences, D.Sc. (Admin.), Diploma of Doctor of Philosophy in communicatiestudies.

Het programma is interdisciplinair en zijn doel is om doctoraal-level experts en onafhankelijke onderzoekers om posities op te leiden in het bijzonder in de publieke sector, maar ook in de particuliere sector en voor de andere actoren in de samenleving.

De wetenschappelijke middelen van het programma zijn die van de onderzoeksgebieden van de belangrijkste onderwerpen van de eenheid van de Administratieve Wetenschappen. De inhoud van het programma worden beslist door de groepen van het programma. De hoofdonderwerpen zijn: regionale studies, openbaar management, publiekrecht, sociaal en gezondheidsbeheer en communicatiestudies.... [-]


Doctoraal programma in technische wetenschappen

Campus Voltijd January 2019 Finland Vaasa

Het doctoraat programma omvat alle onderzoeksgebieden onder de faculteit technologie van de universiteit van vaasa. De doctoraatsopleiding produceert Artsen of Science in Technology (D.Sc. (Tech), Artsen of Science in Business Administration (D.Sc. (Econ) en Artsen van de Filosofie (PhD). Het doel van het doctoraat is om hoog kaliber experts in staat om zelfstandig onderzoek te industrieën, het economisch leven, de wereld van de academische wereld en andere organisaties dienen te trainen. [+]

Energie, management en financiën zijn de centrale focusgebieden van de studie in het doctoraal programma In Technische Wetenschappen. Het doctoraat programma omvat alle onderzoeksgebieden onder de faculteit technologie van de universiteit van vaasa. De doctoraatsopleiding produceert Artsen of Science in Technology (D.Sc. (Tech), Artsen of Science in Business Administration (D.Sc. (Econ) en Artsen van de Filosofie (PhD). Het doel van het doctoraat is om hoog kaliber experts in staat om zelfstandig onderzoek te industrieën, het economisch leven, de wereld van de academische wereld en andere organisaties dienen te trainen.

De doctoraatsopleiding voert fundamenteel onderzoek en werk gerichte toegepast onderzoek. Het toepassen van bekende methoden en instrumenten, terwijl het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor problemen met betrekking tot het gebied van de technologie en de economie zijn belangrijke elementen van de programma's. Het programma is multidisciplinair, die elk een deel van de technologische ontwikkeling van nieuwe technische innovaties en oplossingen voor productontwikkeling. Het programma biedt ook technologische wetenschappelijke kennis, methodische en computationele fundamenten voor het oplossen van problemen op het gebied van technologische wetenschap en de wiskundige en statistische modellen van economische verschijnselen.... [-]


Doctoraatsopleiding in bedrijfskunde

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Finland Vaasa

De doctoraatsopleiding in bedrijfskunde produceert artsenassistenten in bedrijfskunde of economie voor veeleisende expert- en managementrollen. De University of Vaasa is een van de oudste instellingen voor bedrijfsstudies in Finland en de faculteit Business Studies van de universiteit heeft een lange traditie van hoogwaardig internationaal graduaatsonderwijs. [+]

Doctoraatsopleiding Business Studies aan de University of Vaasa nodigt aanvragen uit voor beurzen (voor de periode 1.8.2018-31.7.2019). Meer informatie op onze website.

Het doctoraatsprogramma in handelswetenschappen bestudeert diepgaand de belangrijkste onderzoeksvraag, ontwikkeling en maatschappelijke betekenis van de discipline. De doctoraatsopleiding bereidt studenten voor op onafhankelijk onafhankelijk onderzoekswerk op hoog niveau. Studies in het doctoraatsprogramma bestaan ​​uit algemene studies en methoden, primaire vakstudies, optionele studies en het proefschrift. Verwacht wordt dat studenten in vier jaar afstuderen als Doctors of Science in Business Studies.

Er zijn negen onderzoeksgroepen werkzaam in de Faculteit der Bedrijfskunde. Studenten die het Doctoral Programme in Business Studies volgen, zijn verbonden met het werk van de onderzoeksgroepen om meer interessante onderzoeksonderwerpen, groepstraining en een intensiever en divers supervisieprogramma mogelijk te maken. Het doctoraatsprogramma werkt nauw samen met nationale graduate schools (KATAJA, KAVA en OMY). De samenwerking stelt promovendi in staat deel te nemen aan evenementen die worden georganiseerd door graduate schools en om nationale en internationale cursussen en seminars te organiseren. Promovendi kunnen ook profiteren van de contactnetwerken van andere onderzoeksgroepen in de vorm van samenwerking tussen bedrijven. Promovendi op het gebied van ondernemen omvatten meestal ook een uitwisselingsperiode met een partneruniversiteit in het buitenland.... [-]


Videos

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Contact
Bezoekadres
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI