Lees de Officiële Beschrijving

De International School of Management (ISM) is een gespecialiseerde, geaccrediteerde business school gevestigd in Parijs, Frankrijk, met programma's op vijf verschillende continenten.

We geven studenten het wereldwijde perspectief dat ze nodig hebben om te gedijen als moderne bedrijfsleiders. We doen dit door onze lessen klein, selectief en cultureel divers te houden en door programma's in grote commerciële hubs over de hele wereld aan te bieden.

Onze IMBA ontwikkelt de wereldwijde bedrijfsleiders van morgen, terwijl onze DBA is gemaakt voor ervaren leidinggevenden die de uitdagingen van senior leiderschap op een internationaal niveau willen aanpakken. Voor bewezen senior beoefenaars combineert ons doctoraat de onderwijs- en onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om terug te geven aan het bedrijfsleven en de volgende generatie leiders vorm te geven.

Gebouwd op wereldwijde waarden

Onze oprichter Jack Forget opende ISM om het traditionele business schoolmodel uit te dagen.

Zijn visie was voor een naar buiten gerichte school die voor innovatie en nieuwe manieren van lesgeven staat. Het zou een echt wereldwijde instelling zijn, met partnerships in opkomende markten over de hele wereld. Studenten uit alle continenten zouden leren van professoren van het hoogste niveau en een waardevol professioneel netwerk opbouwen tijdens hun studie.

De ISM van vandaag behoudt de kracht en behendigheid van deze grondleggingsfilosofie. We hebben nog steeds hoofdkantoor in Parijs en we hebben nu partnerinstellingen in New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo en Kaapstad . We blijven studenten de nichevaardigheden, het mondiale perspectief en levenslange contacten bieden die ze nodig hebben om te bloeien als leiders.

Gegrond in de praktijk

Onze studenten zijn ambitieus. Ze zijn gedreven om de top te bereiken. Dus hoewel een solide basis van theoretische kennis belangrijk is, is uitvoerbaar inzicht en ervaring van essentieel belang.

We selecteren onze professoren voor zowel hun uitmuntende kwaliteit als hun zakelijk inzicht op de grond. Wanneer ze niet bij ISM zijn, zijn ze te vinden in toonaangevende bedrijven, die lesgeven aan de beste bedrijfsscholen over de hele wereld, en de richting van de internationale zakelijke praktijk beïnvloeden.

Onze kleine, interactieve lessen geven toegang tot de expertise van onze professoren van dichtbij. En omdat onze studenten zelf ervaren professionals zijn, krijgen ze de kans om originele inzichten te delen en te informeren wat er in de klas gebeurt.

Gemaakt voor werkende leidinggevenden

ISM-studenten zijn leidinggevenden op hoog niveau met veeleisende schema's. Hun tijd is een kostbare hulpbron en ze hebben hun studies nodig om bij hun carrière en levensstijl te passen.

Deze behoefte aan flexibiliteit inspireert alles wat we aanbieden. Studenten kunnen face-to-face cursussen in Parijs combineren met e-learning en overzeese programma's bijwonen in een van onze vijf partnerinstellingen over de hele wereld.

We laten studenten ook hun studie aanpassen en richten zich op wat het belangrijkst is voor hun carrière. Afhankelijk van de mate waarin ze kiezen, kunnen ze een generalistische Pathway in internationaal bedrijfsmanagement of zich specialiseren in financiën, ondernemerschap en innovatie, of hoger onderwijs.

Een duurzaam professioneel netwerk

Voor onze studenten gaan de voordelen van studeren bij ISM veel verder dan de afstudeerdag.

De klasgenoten en professoren die ze tijdens hun schooltijd ontmoeten vormen een levenslang professioneel netwerk, met ideeën, ondersteuning en kansen die de bedrijfssectoren en geografische grenzen overstijgen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

DBA

ISM - International School of Management

The Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om te cultiveren het leiderschap nodig is om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau aa ... [+]

Eigen tempo DBA

The Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om te cultiveren het leiderschap nodig is om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau aan te pakken. Een doctoraat met bestuurlijke relevantie laat topmanagers om hun expertise te verdiepen, een bijdrage leveren aan de kennis van hun beroep, en zich voor te bereiden op de complexe analyses en besluitvorming nodig is van het senior management. Het programma benadrukt een goed begrip van het management als een systeem; opgevat als het werkt tussen organisaties, sectoren en culturen.

De primaire doelstelling van het programma is om senior managers, ondernemers, ondernemers, onderzoekers en docenten in staat te blijven hun respectieve beroepen te ontwikkelen door middel van het bevorderen van geavanceerde theorieën en praktijken. Dit programma bereidt de kandidaten voor een loopbaan in de hogere niveaus van leidinggevende posities door het stimuleren van intellectuele bijdrage en de praktische toepassing van geavanceerde business theorie.... [-]

Frankrijk Parijs Brazilië São Paulo China Shanghai  + 2 Meer
September 2019
Deeltijd
4 - 6 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

PhD

ISM - International School of Management

De ISM PhD in International Business Management bereidt ervaren en zeer gemotiveerde zakelijke professionals voor op een loopbaan van geëngageerde instructie en origineel ... [+]

Zelfstudie PhD in International Business Management

Het Doctor of Philosophy (PhD) -programma is ontworpen voor twee soorten kandidaten: ervaren bedrijfsleiders die graag "iets terug willen doen" en helpen bij de ontwikkeling van toekomstige bedrijfsleiders door effectieve opvoeders te worden; en innovatieve leraren en / of onderzoekers vastbesloten om impact te maken door bij te dragen aan de lichaamskennis in de door hen gekozen disciplines. Promovendi leren om een ​​verschil te maken door te schrijven, spreken, onderwijzen, onderzoeken, raadplegen en ondernemende ondernemingen aangaan.

Het programma benadrukt een goed begrip van het management zoals het wordt toegepast en geïnterpreteerd in organisaties, sectoren en culturen. Elke kandidaat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden om nieuwe perspectieven op de managementpraktijk te genereren en aan te moedigen. Het is ontworpen om het curriculair leiderschap te benadrukken en om zich te concentreren op toegepast en theoretisch onderzoek dat de instructie en onderwijsresultaten verbetert.... [-]

Frankrijk Parijs Brazilië São Paulo China Shanghai  + 2 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 - 7 jaar
Campus
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM Ph.D

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, China
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, São Paulo, Brazilië