Lees de Officiële Beschrijving

De International School of Management (ISM) is een gespecialiseerde, geaccrediteerde business school gevestigd in Parijs, Frankrijk, met programma's op vijf verschillende continenten.

We geven studenten het wereldwijde perspectief dat ze nodig hebben om te gedijen als moderne bedrijfsleiders. We doen dit door onze lessen klein, selectief en cultureel divers te houden en door programma's in grote commerciële hubs over de hele wereld aan te bieden.

Onze IMBA ontwikkelt de wereldwijde bedrijfsleiders van morgen, terwijl onze DBA is gemaakt voor ervaren leidinggevenden die de uitdagingen van senior leiderschap op een internationaal niveau willen aanpakken. Voor bewezen senior beoefenaars combineert ons doctoraat de onderwijs- en onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om terug te geven aan het bedrijfsleven en de volgende generatie leiders vorm te geven.

Gebouwd op wereldwijde waarden

Onze oprichter Jack Forget opende ISM om het traditionele business schoolmodel uit te dagen.

Zijn visie was voor een naar buiten gerichte school die voor innovatie en nieuwe manieren van lesgeven staat. Het zou een echt wereldwijde instelling zijn, met partnerships in opkomende markten over de hele wereld. Studenten uit alle continenten zouden leren van professoren van het hoogste niveau en een waardevol professioneel netwerk opbouwen tijdens hun studie.

De ISM van vandaag behoudt de kracht en behendigheid van deze grondleggingsfilosofie. We hebben nog steeds hoofdkantoor in Parijs en we hebben nu partnerinstellingen in New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo en Kaapstad . We blijven studenten de nichevaardigheden, het mondiale perspectief en levenslange contacten bieden die ze nodig hebben om te bloeien als leiders.

Gegrond in de praktijk

Onze studenten zijn ambitieus. Ze zijn gedreven om de top te bereiken. Dus hoewel een solide basis van theoretische kennis belangrijk is, is uitvoerbaar inzicht en ervaring van essentieel belang.

We selecteren onze professoren voor zowel hun uitmuntende kwaliteit als hun zakelijk inzicht op de grond. Wanneer ze niet bij ISM zijn, zijn ze te vinden in toonaangevende bedrijven, die lesgeven aan de beste bedrijfsscholen over de hele wereld, en de richting van de internationale zakelijke praktijk beïnvloeden.

Onze kleine, interactieve lessen geven toegang tot de expertise van onze professoren van dichtbij. En omdat onze studenten zelf ervaren professionals zijn, krijgen ze de kans om originele inzichten te delen en te informeren wat er in de klas gebeurt.

Gemaakt voor werkende leidinggevenden

ISM-studenten zijn leidinggevenden op hoog niveau met veeleisende schema's. Hun tijd is een kostbare hulpbron en ze hebben hun studies nodig om bij hun carrière en levensstijl te passen.

Deze behoefte aan flexibiliteit inspireert alles wat we aanbieden. Studenten kunnen face-to-face cursussen in Parijs combineren met e-learning en overzeese programma's bijwonen in een van onze vijf partnerinstellingen over de hele wereld.

We laten studenten ook hun studie aanpassen en richten zich op wat het belangrijkst is voor hun carrière. Afhankelijk van de mate waarin ze kiezen, kunnen ze een generalistische Pathway in internationaal bedrijfsmanagement of zich specialiseren in financiën, ondernemerschap en innovatie, of hoger onderwijs.

Een duurzaam professioneel netwerk

Voor onze studenten gaan de voordelen van studeren bij ISM veel verder dan de afstudeerdag.

De klasgenoten en professoren die ze tijdens hun schooltijd ontmoeten vormen een levenslang professioneel netwerk, met ideeën, ondersteuning en kansen die de bedrijfssectoren en geografische grenzen overstijgen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


ISM - International School of Management

Ons doctoraat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden die je nodig hebt om nieuwe perspectieven te promoten en de volgende generatie bedrijfsleiders te inspire ... [+]

Zelfstudie PhD in International Business Management

Ons doctoraat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden die je nodig hebt om nieuwe perspectieven te promoten en de volgende generatie bedrijfsleiders te inspireren.

Dankzij de flexibele structuur van de PhD kunt u studeren zonder uw baan voor langere tijd te verlaten. Het combineert face-to-face cursussen in Parijs met speciale programma's in onze vijf partnerinstellingen over de hele wereld, en laat u profiteren van on-demand e-learning. Dit geeft je de vrijheid om overal ter wereld te studeren , op de momenten die passen bij je carrière en levensstijl.

Kandidaat profiel

Houd een bachelordiploma of equivalent van een geaccrediteerde niet-gegradueerde instelling en de voltooiing van een master-level-programmaGemiddelde van tien jaar ervaring met senior managementEen goed begrip van geschreven en gesproken Engels is vereist... [-]
Frankrijk Parijs Verenigde Staten New York City Zuid-Afrika Kaapstad India New Delhi  + 4 Meer
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 7 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
ISM - International School of Management

De Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om het leiderschap te cultiveren dat nodig is om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau ... [+]

Self-Paced DBA

Of u nu een dieper inzicht in uw beroep zoekt of gewoon een nieuwe persoonlijke uitdaging, onze DBA biedt u het platform om uw kennis uit te breiden en een verschil te maken voor de internationale zakelijke praktijk.

De Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om het leiderschap te cultiveren dat nodig is om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau aan te gaan. Een doctoraat met managementrelevantie stelt topmanagers in staat hun expertise te verdiepen, bij te dragen aan de kennis van hun beroep en zich voor te bereiden op de complexe analyses en besluitvorming die van het senior management wordt verlangd. Het programma benadrukt een begrip van het management als een systeem; begrepen omdat het werkt in organisaties, sectoren en culturen.... [-]

Frankrijk Parijs Verenigde Staten New York City Zuid-Afrika Kaapstad India New Delhi  + 4 Meer
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
4 - 6 jaren
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, China
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, São Paulo, Brazilië
Address
101 astor place
New York City, New York, Verenigde Staten
Address
ISM - International School of Management
Kaapstad, West-Kaap, Zuid-Afrika
Address
amity university campus
New Delhi, Delhi, India