Lees de Officiële Beschrijving

Online. Nooit ver weg.

We geven les via een unieke online aanpak, die 1-op-1 virtueel onderwijs en begeleiding biedt. We focussen op de gebieden van transpersoonlijke psychologie, bewustzijnsstudies, spiritualiteit en de toepassing van transpersoonlijke principes in academische, professionele en persoonlijke ontwikkeling. We werken samen met de International Transpersonal Association en het Scientific and Medical Network om een holistische en integrale leerervaring te bieden voor een zo breed mogelijk publiek.

Onze online postdoctorale programma's brengen mensen van over de hele wereld samen die in verschillende professionele arena's werken. Onze internationale leergemeenschap bestaat uit coaches, therapeuten en counselors, maar ook uit gezondheids- en onderwijsprofessionals en mensen uit vele andere beroepen.

De Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust is een non-profit organisatie opgericht door professor (Brian) Les Lancaster en Dr. Jessica Bockler . Professor Lancaster is emeritus hoogleraar transpersoonlijke psychologie aan de Liverpool John Moores University (LJMU) in het Verenigd Koninkrijk; Associated Distinguished Professor of Integral and Transpersonal Psychology aan het California Institute of Integral Studies; en Honorary Research Fellow in het Center for Jewish Studies aan de universiteit van Manchester. Hij is momenteel bestuurslid van de Vereniging voor Transpersoonlijke Psychologie en was eerder voorzitter van de sectie Transpersoonlijke Psychologie van de British Psychological Society en president van de International Transpersonal Association. Naast talrijke artikelen en hoofdstukken in de boeken van collega's, omvatten de gepubliceerde werken van Professor Lancaster: Mind, Brain and Human Potential, winnaar van een Best Book Award voor wetenschappelijk en medisch netwerk; De essentie van Kabbalah; en, Benaderingen van Bewustzijn: het huwelijk van wetenschap en mystiek.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr. Jessica Bockler is een Applied Theatre Practitioner en een Transpersoonlijke Psycholoog. Ze heeft een PhD in psychologie van de John Moores University in Liverpool. In haar onderzoek verkent ze 'Theatre as a Transformative Practice', waarbij ze het ambacht van de acteur beschouwt als een voertuig voor (trans) persoonlijke groei en ontwikkeling. Dr. Bockler is ook een sesambeoefenaar, getraind in het gebruik van verhaal, drama en movmeent als een voertuig om met de ziel te werken. Zij is directeur van Creative Alternatives, een kunst- en geestelijke gezondheidsdienst die actief is in Merseyside, Verenigd Koninkrijk en haar onderzoeksinteresses omvatten geest-lichaamsdynamica en somatice-psychologie, creatieve conflictoplossing, Jungiaanse psychologie en de psychologie van rituelen.

Les en Jessica zijn nauw betrokken bij elk aspect van lesgeven en leren bij de Alef Trust . Ze geven elk les aan onderdelen van het MSc-programma en zij zoeken persoonlijk de meest vooraanstaande faculteitsleden op om specifieke modules te leiden.

We hebben een echt wereldwijde community van studenten, docenten en alumni. Studenten passen hun kennis toe op alle gebieden van het leven, inclusief therapeutische, ecologische, sociale, zakelijke en persoonlijke ontwikkelingscontexten. We bieden ook mensen die over de hele wereld werken Open Educational-mogelijkheden die puur voor persoonlijke verrijking willen studeren. Onze Open Leerlingen hebben toegang tot dezelfde hoogwaardige bronnen als onze postdoctorale studenten en vormen een integraal onderdeel van onze leergemeenschap. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze community van transformationele studenten. Nick Theo, onze programmamanager en registrar praten graag met u over uw mogelijkheden om deel te nemen aan het MSc-programma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Alef Trust

Alef Trust

Address
Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough
CH63 0HJ Metropolitan Borough of Wirral, Engeland, Verenigd Koninkrijk