Institute of Development Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over IDS

Het Institute of Development Studies (IDS) is een wereldwijde onderzoeks- en leerorganisatie voor billijke en duurzame verandering. In samenwerking met de Universiteit van Sussex staat IDS op de eerste plaats in de wereld voor ontwikkelingsstudies door de QS University Rankings.

We bieden baanbrekend onderzoek, leren en onderwijs van wereldklasse om benaderingen te transformeren naar billijke en duurzame ontwikkeling die bijdraagt aan een beter leven voor iedereen, overal.

Leer met de beste

Studenten en onderzoekers van IDS komen van over de hele wereld en zijn verenigd in hun inzet om echte problemen zoals ziekte, klimaatverandering en conflicten op te lossen.

IDS loopt voorop in ontwikkeling. In tegenstelling tot veel traditionele universiteiten, worden onze studenten omringd door onderzoekers in actie, die allemaal werken voor rechtvaardige en duurzame verandering. De kwaliteit van ons onderwijs en de diversiteit van onze internationale studentenorganisatie creëert een omgeving die de volgende generatie ontwikkelingskampioenen inspireert, informeert en in staat stelt om met de beste te leren.

Onze diploma's trekken studenten aan die werkzaam zijn bij INGO's, overheden, maatschappelijke organisaties, academische instellingen, het bedrijfsleven en elders die hun theoretisch en praktisch inzicht in ontwikkeling willen verbeteren, hun loopbaanperspectieven willen verbeteren en de wereld willen verbeteren.

Onze afgestudeerden hebben hogere functies bekleed bij mondiale organisaties zoals de Wereldbank en de Verenigde Naties, en bij toonaangevende maatschappelijke organisaties, en zijn tevens ministers en ambtenaren in nationale regeringen over de hele wereld geworden. In 2018 werd alum Carlos Alvarado Quesada gekozen als president van Costa Rica.

Lees meer over onze postdoctorale masteropleidingen , ons populaire promotieonderzoek en onze professionele trainingscursussen .

Locaties

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk