Institute of Development Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Onze visie is van gelijkwaardige en duurzame samenlevingen, lokaal en wereldwijd, waar iedereen veilige, vervullende levens kan leven zonder armoede en onrechtvaardigheid. Wij geloven met passie dat baanbrekend onderzoek, kennis en bewijs van cruciaal belang zijn bij het vormgeven van de veranderingen die nodig zijn om onze bredere visie te realiseren, en om mensen, samenlevingen en instellingen te ondersteunen bij het navigeren door de komende uitdagingen. Maar dynamische wereldwijde contexten en uitdagingen vereisen nieuwe soorten onderzoek en kennis, die op nieuwe manieren worden ontwikkeld en gedeeld.

Hoe we een verschil zullen maken

Door ons engagement voor geëngageerde uitmuntendheid toegepast op de onderling verbonden gebieden van onderzoek en kennis, onderwijs en leren, en communicatie en impact, zullen we lokaal en wereldwijd werken aan wederzijds leren naar transformaties die ongelijkheden verminderen, duurzaamheid versnellen en meer inclusieve en veilige samenlevingen bouwen.

In partnerschap samenwerken om wereldwijde uitdagingen aan te gaan

Onze strategie 2015-2020 wordt ondersteund door drie bepalende uitdagingen.

Ongelijkheid verminderen

Ongelijkheid verminderen, waaronder economische, sociale en politieke ongelijkheden die de toekomstige vooruitgang bij het terugdringen van armoede doorkruisen en dreigen te ondermijnen, en ervoor zorgen dat de voordelen van wereldwijde economische groei gelijkmatiger bijdragen tot een beter levensonderhoud en welzijn van gemeenschappen overal.

Versnel duurzaamheid

Versnel duurzaamheid om te voldoen aan de urgente uitdagingen van milieu- en klimaatverandering door herstructurering van economieën en samenlevingen en het vinden van ontwikkelingsroutes die inspelen op de mondiale vraag naar hulpbronnen, terwijl lokale bestaansmiddelen en gerechtigheid worden veiliggesteld in een steeds meer onder druk staande en verstedelijkte wereld.

Bouw inclusieve en veilige samenlevingen op

Bouw inclusieve en veilige samenlevingen op waar burgers worden beschermd tegen dreiging door conflicten, alsook schokken op milieu-, economische, politieke en sociale gronden, en van mening zijn dat zij belang hebben bij het bestuur van de gemeenschappen waarin zij leven.

We zullen onze aanpak van betrokken uitmuntendheid ontwikkelen en toepassen, inclusief versterkte wereldwijde partnerschappen, om ervoor te zorgen dat ons werk substantieel bijdraagt ​​aan het aangaan van deze uitdagingen.

Onze doelen

  1. Bijdragen tot transformaties die ongelijkheden verminderen, de duurzaamheid versnellen en inclusieve, veilige samenlevingen bouwen.
  2. Sluit de geëngageerde excellentie en de vier pijlers in bij alles wat we doen.
  3. Werk lokaal en wereldwijd binnen een universele framing van ontwikkeling.
  4. Creëer een instituut dat financieel en organisatorisch goed gedijt en zijn waarden leeft.

Wat is geëngageerde uitmuntendheid?

Betrokken excellentie is de onderscheidende aanpak van IDS om kennis te construeren en te mobiliseren, en om te onderwijzen en wederzijds te leren voor ontwikkeling. Betrokken uitmuntendheid betekent dat de hoge kwaliteit van ons werk (excellentie) afhankelijk is van het koppelen aan en betrekken van degenen die de kern vormen van de verandering die we willen zien (verloofd).

Locaties

Brighton

Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk