Institute of Development Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Institute of Development Studies (IDS) levert onderzoek, leren en onderwijs van wereldklasse dat de kennis, actie en leiderschap transformeert die nodig zijn voor een meer rechtvaardige en duurzame ontwikkeling wereldwijd.

Door middel van rechtvaardige en duurzame partnerschappen werken we samen met regeringen, filantropische stichtingen, niet-gouvernementele organisaties, academici en het maatschappelijk middenveld om benaderingen van progressieve sociale, politieke en economische veranderingen te transformeren op manieren die uiteindelijk een verschil maken in het leven van mensen.

We hebben geholpen innovatieve nieuwe partnerschappen te bevorderen die miljoenen dollars aan extra belastinginkomsten in Afrika hebben gegenereerd die kunnen worden geherinvesteerd in de nationale ontwikkeling van landen. We hebben gewerkt om oplossingen te bieden voor milieuproblemen die voortbouwen op de kennis en praktijken van de lokale bevolking. We hebben de rol van lokale gemeenschappen benadrukt bij het beëindigen van dodelijke epidemieën zoals het ebolavirus. We hebben honderden uitzonderlijke leiders en kampioenen op het gebied van ontwikkeling gekoesterd, waaronder politieke leiders, ambassadeurs en regeringsfunctionarissen van het land, leiders uit het maatschappelijk middenveld en ondernemers.

Onze reputatie op het gebied van onderzoek en internationale vooruitzichten is ongeëvenaard en wordt weerspiegeld in onze prestaties in de nieuwste QS World University Rankings, waar we samen met de University of Sussex op de eerste plaats in de wereld staan voor ontwikkelingsstudies. We zijn ook gerangschikt als de nummer één internationale denktank voor ontwikkeling door het Global Go To Think Tank Index Report 2019.

Lees meer over onze visie en strategie
Lees meer over onze impact in ons jaaroverzicht

Locaties

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden