Read the Official Description

Leer Engels met LAL!

Geweldige bestemmingen en een breed scala aan cursussen

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het aanbieden van uitstekend taalonderwijs en spannende vrijetijdsactiviteiten voor Engelse studenten. Met taalcentra in Engelstalige topbestemmingen, waaronder Londen, Boston en Kaapstad, bieden we een volledig aanbod van Engelse taalcursussen, van algemeen Engels tot examenvoorbereiding, hoger onderwijs en lerarenopleiding voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Student-gericht leren

Engelse lessen vormen de kern van ons vak en onze leraren zijn bekwaam in het afstemmen van onze lessen om hen boeiend en dynamisch te maken en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de behoeften van elke student. Alle LAL-leraren zijn opgeleide, ervaren, native-Engelse sprekers die gepassioneerd zijn over Engels.

Burgers van de wereld

Bij LAL word je een volwaardige 'burger van de wereld'. Je ontmoet, leert en praat met leerlingen van over de hele wereld en maakt vriendschappen en ervaringen die een leven lang meegaan - terwijl je je Engels verbetert.

Gericht op uw behoeften

LAL biedt een buitengewoon warm en vriendelijk gezinsgevoel waar onze studenten zich onmiddellijk thuis voelen. De toegewijde medewerkers van LAL doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat elke student zich tijdens hun verblijf tevreden voelt. Je wordt lesgegeven in klassen met maximaal 15 studenten, zodat je persoonlijke aandacht van de leraar krijgt, terwijl je kunt communiceren en oefenen met verschillende andere studenten in de klas.

Volledig geaccrediteerde scholen

LAL Language Centres (LALLC) zijn allemaal volledig geaccrediteerd door erkende voorschrijvende nationale autoriteiten op elke locatie. In het Verenigd Koninkrijk zijn LAL-programma's geaccrediteerd door Accreditation UK, een regeling die gezamenlijk wordt gecontroleerd door de British Council en English UK. Hun zomerscholen zijn door de EL Gazette uitgeroepen tot 'Centers of Excellence'. In de VS zijn hun programma's geaccrediteerd door CEA en zijn ze lid van de AAIEP en de NAFSA; in Malta zijn ze geaccrediteerd door FELTOM en de Monitoringraad van de EFL; en in Zuid-Afrika worden hun programma's erkend door EDUSA. LAL bereikt regelmatig verdiensten van excellentie over een reeks criteria voor hun Engelstalige programma's en ondersteunende diensten voor studenten.

LAL Advantage - ons online platform

Ons online platform was beschikbaar voor elke student in het VK, de VS en Zuid-Afrika. Voordat je aankomt: Wanneer je boekt bij LAL in Engeland, de VS en Zuid-Afrika, ontvang je een unieke aanmelding, waarmee je toegang hebt tot onze LAL Advantage-portal en -app met informatie over je cursus, niveautests en nog veel meer om je voor te bereiden u voor uw aankomst op onze scholen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook: