Selinus University of Science and Literature

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze universiteit is een instelling gratis en privé. Het is wettelijk geregistreerd als IBC in de staat van het Gemenebest Dominica en in Italië als een vaste inrichting. Het is een onafhankelijke internationale universiteit die exclusief betrokken is bij onderwijs op het gebied van online en afstandsonderwijs: met andere woorden een open universiteit voor volwassenen die zijn institutionele werk serieus uitvoert.

Onze volwassen studenten werken heel hard om hun diploma te behalen. Deze universiteit is en is nooit een graadmolen geweest en we zullen dergelijke aanvragen onmiddellijk afwijzen. Onze belangrijkste nadruk is altijd geweest om de hoogste kwaliteit van onderwijs aan onze volwassen studenten aan te bieden. Graden verleend door Selinus University zijn internationaal erkend door de particuliere sector en geaccepteerd door multinationale ondernemingen.

Over de accreditatie, vooral voor studenten uit de VS, hebben we nooit genoeg van het verklaren van het reality-systeem. Accreditatie verdienen in de Verenigde Staten is vrijwillig

Scholen maken zich meestal ruim van tevoren bekend met de normen van het bureau en bereiden zich enkele maanden voor op de beoordeling van hun accreditatie. Als ze slagen voor de beoordeling en accreditatie verdienen, is het een goedkeuring van hun school als een legitieme instelling voor hoger onderwijs die voldoet aan een acceptabel kwaliteitsniveau. Sommige scholen kunnen hun accreditatiestatus opnemen in de hogeschoolinformatie die ze aan potentiële studenten presenteren.

Net zoals er erkende accreditatiebureaus zijn, zijn er niet-erkende bureaus. Dit betekent eenvoudig dat hun normen niet zijn beoordeeld door het ministerie van Onderwijs of door CHEA. Er zijn verschillende redenen waarom een bureau mogelijk niet wordt herkend. Het bureau kan bijvoorbeeld werken aan erkenning bij de Afdeling of CHEA, of het voldoet mogelijk niet aan de criteria voor erkenning door een van beide organisaties. Wat de reden ook is, het is belangrijk om hiermee rekening te houden bij het verkennen van universiteitsinformatie.

U moet niet-erkende accreditatiebureaus voorzichtig bekijken totdat u hun reputatie kunt evalueren. Een niet-erkend bureau heeft niet noodzakelijkerwijs lage kwaliteitsnormen, maar het is belangrijk om te weten dat veel Amerikaanse werkgevers alleen graden herkennen van instellingen die zijn geaccrediteerd door een erkend bureau.

Om deze reden accepteert onze universiteit alleen studenten die al professioneel zijn gevestigd. Onze studenten gebruiken de graad, niet om werk te vinden, maar om hun professionele rol te legitimeren, die al met succes is betrokken. Met een diploma van de universiteit verdient Selinus achting, respect en prestige, en verbetert vaak iemands sociale status en werken.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hoe studeren aan de Selinus

SUSL Home Studio

De opleidingen van Selinus University op afstand bestaan uit de studie van toegewezen studieboeken en de productie van rapporten over de uitgevoerde lezingen van schoolboeken, volgens de richtlijnen vastgesteld door de Selinus en Pedagogical University die u kunt vinden in de link "pedagogiek" van de website van Selinus University.

Volwassen studenten kunnen zich inschrijven voor het APEL-programma (Accreditation of Prior Experiential Learning). Dit programma is gereserveerd voor professionals, ondernemers, managers, ambtenaren, schrijvers, kunstenaars, enz. Met een middelbare schooldiploma en ten minste 25 jaar oud en 3 jaar activiteit Demonstreren in de studie, hebben ze een tak gekozen. 30 jaar is vereist voor de Ph.D.

Pedagogie

Het curriculumsysteem van Selinus University of Sciences and Literature, is afgestemd op elke individuele student en is gebaseerd op 'onderwijseenheden' bestaande uit teksten, handouts en lezingen, videocursussen, e-boeken. De examens worden vervangen door een kort leerverslag (exameneenheid) ontwikkeld als een mini-proefschrift.

De studiematerialen, volgens de discipline van studie, worden gekozen en geselecteerd om kritisch denken en praktische toepassing van de verworven kennis aan te moedigen. Een pedagogische methode wordt geïmplementeerd om studenten, volwassenen, vaak bezig met werk en gezin, te helpen kritisch te denken en kennis te nemen van de aanbevolen boeken en videolessen enerzijds door hun intellectuele capaciteiten te vergroten, anderzijds het vermogen om geïntegreerd schrijven te ontwikkelen projecten.

Een educatief leersysteem zonder geweld dat de student, gevolgd door zijn studieadviseur, ertoe brengt om een specifiek leerprogramma op basis van persoonlijke aanwinsten vrijelijk uit te werken om zijn tijd te halen en zijn doelstellingen te bereiken. In Selinus University heeft de student geen verplichtingen om meteen of vóór specifieke data te leren. Hij kan haar teksten lezen en elke videoles vele malen bekijken, waarbij hij zijn eigen persoonlijke leermethode ontdekt. Bovendien kan hij zijn studentadviseur te allen tijde raadplegen voor hulp, verduidelijking, ondersteuning.

Wat wordt geëvalueerd voor het doel van het curriculum is geen eenvoudige informatie die is geleerd, omdat de evolutie van het denken dat de student voorbij het eenvoudige beeld van het theoretische subject gaat, vooral een kracht moet zijn van de waarde van het geweten en het bewustzijn dat de studie geen eenvoudige verwerking van min of meer bruikbare begrippen, als een bruikbaar model effectief voor hun sociale behoeften, menselijk en civiel.

Kortom, het pedagogisch model van Selinus University is om de echte ervaring van de student te 'brengen' in een educatieve context die nuttig is bij het verbeteren van de intellectuele capaciteit en de wereldwijde zelfbeoordeling van hun potentiële vaardigheden, om zo snel hun intellectuele en professionele vaardigheden te bereiken doelen.

De erkenning van studiepunten van de Selinus University wordt deels gegeven door een 'lezing' van de professionele critici van de student en deels door het rapport van de student te evalueren dat de traditionele examens vervangt.

Studenten van de Universiteit Selinus zijn volwassenen die betrokken zijn in de arbeids- en professionele wereld. Om u te registreren moet u minimaal 23 jaar oud zijn voor gewone programma's en minimaal 25 jaar voor APEL-programma's voor professionals. Zich inschrijven voor een programma om een Ph.D. is minimaal 30 jaar oud.

Locaties

Londen

Address
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Bologna

Address
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122
Bologna, Emilia-Romagna, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: