University of Bradford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door ons verleden om je toekomst vorm te geven

Met 50 jaar academische excellentie achter ons als universiteit, zijn we onze internationale reputatie en cursusaanbod blijven uitbreiden. We zijn altijd pioniers geweest in het ontwikkelen van nieuwe vakken, reflecteren en anticiperen op de behoeften van werkgevers, onze studenten en de samenleving als geheel.

Bradford was de eerste universiteit buiten Londen die cursussen in deeltijdcursussen aanbood en onze cursussen zijn ontworpen als antwoord op het veranderende zakelijke, sociale, wetenschappelijke en ecologische landschap.

Vanaf de eerste moderne Business School, die een internationale reputatie heeft, tot de eerste Peace Studies graad, blijven we relevant, praktisch en nuttig leren bieden voor al onze studenten.

Vandaag zijn onze associaties met werkgevers wereldwijd uitgebreid. Onze samenwerking varieert van associaties met lokale werkgevers via initiatieven voor werkgeversbetrokkenheid tot overzeese partnerschappen, waaronder die in Singapore, Brunei, Maleisië, Pakistan en India.

"Je kunt er zeker van zijn dat je universiteit zich in de toekomst zal ontwikkelen met dezelfde dynamiek als in het verleden is gebleken - het opleiden van mannen en vrouwen die onderwijs en training ontvangen die relevant zijn voor de behoeften van onze veranderende samenleving."

Harold Wilson

voormalig premier en onze eerste kanselier

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze visie van een duurzame campus

Aan de University of Bradford we toegewijd aan duurzaamheid en hebben we erkenning gekregen voor onze duurzame campus en we zijn een van 's werelds toonaangevende ecoversites.

Onze visie omvat het voldoen aan vier kerndoelen:

Werken aan duurzaam onderwijs

Een duurzamere toekomst vormgeven door studenten, personeel, de lokale gemeenschap en werkgevers te betrekken bij de vaardigheden en kennis die nodig zijn bij het nastreven van duurzame ontwikkeling.

Werken aan een gezonde omgeving

Het milieu beschermen door het gebruik en de uitstoot van onze hulpbronnen te minimaliseren en tegelijkertijd de omgeving te verbeteren.

Werken aan sociaal welzijn

Een groenere, veiligere omgeving creëren waarin onze studenten, medewerkers en de lokale gemeenschap kunnen leven, communiceren, studeren en actief zijn.

Werken aan een bloeiende economie

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht ontwikkelen om meer welvaart te brengen voor onze studenten, de universiteit, stad en regio.

Onderzoek

De University of Bradford is een technologie-universiteit met meer dan 50 jaar baanbrekende onderzoekservaring.

Ons onderzoek staat gerangschikt in de top 50 in het VK (HEFCE, 2014) voor onderzoekskwaliteit waarbij driekwart wordt gekwalificeerd als wereldleider of internationaal excellent.

Locaties

Bradford

Address
Richmond Rd
BD7 1DP Bradford, Engeland, Verenigd Koninkrijk