Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door ons verleden om je toekomst vorm te geven

Met 50 jaar academische excellentie achter ons als universiteit, zijn we onze internationale reputatie en cursusaanbod blijven uitbreiden. We zijn altijd pioniers geweest in het ontwikkelen van nieuwe vakken, reflecteren en anticiperen op de behoeften van werkgevers, onze studenten en de samenleving als geheel.

Bradford was de eerste universiteit buiten Londen die cursussen in deeltijdcursussen aanbood en onze cursussen zijn ontworpen als antwoord op het veranderende zakelijke, sociale, wetenschappelijke en ecologische landschap.

Vanaf de eerste moderne Business School, die een internationale reputatie heeft, tot de eerste Peace Studies graad, blijven we relevant, praktisch en nuttig leren bieden voor al onze studenten.

Vandaag zijn onze associaties met werkgevers wereldwijd uitgebreid. Onze samenwerking varieert van associaties met lokale werkgevers via initiatieven voor werkgeversbetrokkenheid tot overzeese partnerschappen, waaronder die in Singapore, Brunei, Maleisië, Pakistan en India.

"Je kunt er zeker van zijn dat je universiteit zich in de toekomst zal ontwikkelen met dezelfde dynamiek als in het verleden is gebleken - het opleiden van mannen en vrouwen die onderwijs en training ontvangen die relevant zijn voor de behoeften van onze veranderende samenleving."

Harold Wilsonvoormalig premier en onze eerste kanselier

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze visie van een duurzame campus

Aan de University of Bradford we toegewijd aan duurzaamheid en hebben we erkenning gekregen voor onze duurzame campus en we zijn een van 's werelds toonaangevende ecoversites.

Onze visie omvat het voldoen aan vier kerndoelen:

Werken aan duurzaam onderwijs

Een duurzamere toekomst vormgeven door studenten, personeel, de lokale gemeenschap en werkgevers te betrekken bij de vaardigheden en kennis die nodig zijn bij het nastreven van duurzame ontwikkeling.

Werken aan een gezonde omgeving

Het milieu beschermen door het gebruik en de uitstoot van onze hulpbronnen te minimaliseren en tegelijkertijd de omgeving te verbeteren.

Werken aan sociaal welzijn

Een groenere, veiligere omgeving creëren waarin onze studenten, medewerkers en de lokale gemeenschap kunnen leven, communiceren, studeren en actief zijn.

Werken aan een bloeiende economie

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht ontwikkelen om meer welvaart te brengen voor onze studenten, de universiteit, stad en regio.

Onderzoek

De University of Bradford is een technologie-universiteit met meer dan 50 jaar baanbrekende onderzoekservaring.

Ons onderzoek staat gerangschikt in de top 50 in het VK (HEFCE, 2014) voor onderzoekskwaliteit waarbij driekwart wordt gekwalificeerd als wereldleider of internationaal excellent.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

DBA

University of Bradford

Het Bradford Doctoraat in Bedrijfskunde (DBA) is het summum van managementeducatie en werd gelanceerd in 2001. Dit doctoraatsonderzoek is academisch zo rigoureus als een ... [+]

Overzicht

Het Bradford Doctoraat in Bedrijfskunde (DBA) is het summum van managementeducatie en werd gelanceerd in 2001. Dit doctoraatsonderzoek is academisch zo rigoureus als een doctoraat maar is bedoeld voor ervaren senior managers.

Het verbindt academische theorieën en concepten met zakelijke en managementpraktijken.

In de eerste fase van het programma voer je geavanceerde studies uit over de managementpraktijk, bekritiseer je bestaande theorieën en bestudeer je onderzoeksmethoden onder leiding van vooraanstaande academici en praktijkmensen.

De tweede fase omvat het uitvoeren van empirisch onderzoek en het schrijven van een proefschrift onder begeleiding van twee ervaren onderzoekstoezichthouders.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Deeltijd
4 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

University of Bradford

Ons Law PhD-programma stelt u in staat om juridisch onderzoek te doen onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. ... [+]

Overzicht

Ons Law PhD-programma stelt u in staat om juridisch onderzoek te doen onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit.

Je wordt begeleid door twee academische personeelsleden en neemt deel aan een onderzoekstrainingsprogramma dat je de kennis en vaardigheden verschaft om een rigoureus promotieonderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

Je hebt ook de gelegenheid om je werk te presenteren in de onderzoeksseminars van de School of Law en de jaarlijkse post-doctorale onderzoekstudentenconferentie van de faculteit. Op deze manier kunt u uw onderzoek bespreken met collega-promovendi en medewerkers van de school en de bredere faculteit.

We moedigen u aan en ondersteunen u bij het voorbereiden en indienen van papers op academische conferenties en tijdschriften. Dit biedt u de mogelijkheid om feedback te krijgen van experts in uw onderzoeksgebied en helpt u bij het ontwikkelen van uw academische schrijfvaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoek ... [+]

Overzicht

Ons PhD-programma biedt zowel voltijdse als deeltijdse onderzoeksmogelijkheden in een scala van zakelijke en managementonderwerpen.

Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoekers, neemt u deel aan onderzoekstraining die u de kennis en vaardigheden biedt om grondig onderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

We moedigen u aan en ondersteunen u bij het voorbereiden en indienen van papers op academische conferenties en tijdschriften. We moedigen je ook aan om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten, waardoor je waardevolle ervaring kunt opdoen met hoger onderwijsonderwijs en je kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De onderzoeksgebieden zijn slechts in grote lijnen indicatief en onze medewerkers hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve benaderingen van vraagstukken, of ze nu ... [+]

Overzicht

Alle academische afdelingen in de School of Social Sciences nodigen PhD-aanvragen uit.

De onderzoeksgebieden zijn slechts in grote lijnen indicatief en onze medewerkers hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve benaderingen van vraagstukken, of ze nu nieuw of bekend zijn - en aan intellectuele analyse, zowel vastgesteld als baanbrekend.

Onderwerpen die we begeleiden omvatten de volgende gebieden:

Ontwikkelings studiesPeace StudiesPsychologieSociologie en CriminologieSociaal werk en sociale zorg

Het doen van een PhD is een opwindende mogelijkheid, maar kan ook behoorlijk ontmoedigend zijn, omdat er veel fasen zijn om over na te denken, zoals sollicitatie, aankomst, toelating, verwachtingen en progressie om er maar een paar te noemen. Op de School voor Sociale Wetenschappen vinden we het belangrijk dat, hoewel onze onderzoeksstudenten aan individuele projecten werken, ze niet geïsoleerd werken. We bieden een scala aan mogelijkheden voor training, het ontwikkelen van vaardigheden, regelmatige supervisiesessies en permanente ondersteuning door collega's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands