The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als het gaat om het verhogen van uw kwalificaties in het toerisme en de horeca, moet je zijn waar de actie is. Dat is Azië, 's werelds snelst groeiende regio voor het toerisme. Aziatische cultuur is van oudsher gastvrije en zorgzame aandacht voor detail is het kenmerk van de Aziatische service. Internationale reizigers ranken haar luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, attracties en hotels onder de beste van de wereld. En er is geen betere plek om te rijden deze "Aziatische Wave" dan Hong Kong.

Wereldklasse Hotel en Toerisme School

shtm20

Nr. 1 in de wereld in de categorie "Gastvrijheid en Toerisme Management" volgens ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2017, geplaatst nr. 1 in de wereld in het vak 'Gastvrijheid, Vrije tijd, Sport en Toerisme' door de CWUR-ranglijst per onderwerp 2017 en onder de top 3 'Hospitality and Leisure Management' instellingen wereldwijd in de QS World University Rankings op onderwerp 2017 van Hotel and Tourism Management (SHTM) bij de Hong Kong Polytechnic University is uniek gepositioneerd om niet alleen de Aziatische golf te rijden, maar ook om het te leiden naar educatieve uitmuntendheid. Voor bijna 40 jaar heeft de SHTM een onderscheidende visie op gastvrijheid en toerisme-educatie verfijnd en een symbool van uitmuntendheid in het veld wordt, waarin het motto van Leidende gastvrijheid en toerisme.

Onderwijs en Onderzoek Hotel - Hotel ICON

Met de oprichting van Hotel ICON, onze one-of-a-kind onderwijs en onderzoek hotel, de shtm's leidende rol in de horeca het onderzoek is ook verbeterd. Onderzoeksprojecten met verschillende brandpunten zijn al geïmplementeerd in het hotel. Drie speciale kamers - 'Tomorrow's Rooms' - worden gecreëerd om meer diepgaand onderzoek te vergemakkelijken bij het toepassen van geavanceerde concepten op het gebied van hotel management voor de vooruitgang van de hele industrie.

shtm21

Samen met Hotel ICON, het baanbrekende programma's te inspireren een nieuwe generatie van gepassioneerde, baanbrekende professionals en studenten om hun posities in te nemen als leiders in de horeca en de toeristische sector. Daarmee verhuizen we van het nastreven van een visie op gastvrijheid en toerisme-educatie tot een echt globaal icoon.

Internationale faculteit en diverse programma's

Dus laat ons talentvolle internationale personeel van 75 academici uit 22 landen en regio's uw carriere weg naar nieuwe hoogten, of het nu gaat om de hotelindustrie, de voedseldienst, de reis of het toerisme. De School biedt undergraduate en postdoctorale opleidingen in Hotel Management en / of Tourism Management in de aanloop naar Doctor of Philosophy, Doctor in Hotel en Toerisme Management, Master of Science en Bachelor of Science.

Doe mee en blinken!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD » Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Arts Van Het Hotel En Het Toerisme Management (d.htm)

Campus Voltijd Deeltijd 2.5 - 5 jaar September 2018 Hongkong Kowloon +1 more

Het kenmerk van een wereldwijd toonaangevende doctoraal programma is niet alleen het onderzoek het genereert, maar ook de mate waarin het biedt afgestudeerden met uitstekende carrièremogelijkheden. De SHTM bereidt studenten voor leidersposities in hun gekozen carrière door de eerste professionele D.HTM-graad ter wereld te bieden. [+]

Het kenmerk van een wereldwijd toonaangevende doctoraal programma is niet alleen het onderzoek het genereert, maar ook de mate waarin het biedt afgestudeerden met uitstekende carrièremogelijkheden.

De specifieke Aziatische focus, unieke combinatie van onderwerpen en onderzoek, en flexibele levering patroon stelt professionals uit de industrie om hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl die nog in het personeelsbestand.

Ontwikkeld om de steeds veeleisender behoeften van zowel de industrie en de academische wereld te ontmoeten, de D.HTM voldoet aan de groeiende vraag naar een nieuw sluitstuk academische kwalificaties. Dit programma bereidt afgestudeerden om hun carrière verder te ontwikkelen door het ontwikkelen van innovatie, creativiteit en onderzoek vaardigheden binnen een Aziatische context. Afgestudeerden van deze baanbrekende programma hebben genomen op zowel academische en industriële rollen die hun verbeterde skillsets en leiderschap aspiraties weerspiegelen.... [-]


Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Hotel and Tourism Management

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Hongkong Kowloon

Het succes van een onderzoeksinstelling is grotendeels te danken aan de dienstverlening en de opleiding van jonge wetenschappers. Om leiderschap te bieden bij het ontwikkelen van toekomstige geleerden in gastvrijheid en toerisme, biedt de SHTM onderzoeksprogramma's die leiden tot de Ph.D. in Hotel- en Toerismebestuur diploma. Ph.D. van de School programma is ontworpen voor degenen die willen om hun onderzoek te baseren op theoretische inzichten. Het biedt geavanceerde training op basis van individuele belangen en carrière ambities, zodat leerlingen de mogelijkheid om belangrijk onderzoek in specifieke gebieden te voltooien ontwikkelen. Onderzoekssamenwerking tussen academisch personeel en studenten worden aangemoedigd door de School van intellectuele en ondersteunende omgeving, met de resultaten verspreid via wetenschappelijke publicaties en presentaties op conferenties. [+]

Onderzoekssamenwerking tussen academisch personeel en studenten worden aangemoedigd door de School van intellectuele en ondersteunende omgeving, met de resultaten verspreid via wetenschappelijke publicaties en presentaties op conferenties. De kritische massa van wereldwijd erkende onderzoekers, samen met de aantrekkelijke stipendium voor onderzoek studenten en de unieke "East meets West" omgeving, maken ons sterk concurrerende onderzoeksprogramma's zeer succesvol. Veel van onze Ph.D. afgestudeerden zijn nu dienst doet als docenten op universiteiten wereldwijd.

[-]

Videos

Leading Hospitality and Tourism

Contact

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Adres School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Website http://www.polyu.edu.hk/htm
Telefoon +852 3400 2200