European University Institute (EUI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoral Programme Een internationale instelling met een Europese focus, het Europees Universitair Instituut is een van de meest cultureel diverse doctorale scholen overal in de wereld. Bijna 900 wetenschappers uit meer dan 60 landen combineren om een ​​echt multi-nationale gemeenschap te creëren zonder een dominante cultuur.

Vier Doctoral Programma:

economie Geschiedenis en Beschaving wet Politieke en Sociale Wetenschappen

Met vooraanstaande geleerden in economie, geschiedenis, rechten en politieke en sociale wetenschappen, alle vier de afdelingen bevorderen van interdisciplinair onderzoek en onderwijs. Onze veertig jaar ervaring die zich uitsluitend richt doctorale studies en onderzoek maakt ons een wereldleider in het definiëren van hoogkwalitatief postdoctoraal onderwijs.

Meer dan het schrijven van een proefschrift Het EUI biedt een volledig gestructureerde doctoraatsopleiding. Naast genieten van streng toezicht in het schrijven van hun proefschriften, zijn onderzoekers opgeleid om wetenschappelijk geletterd in naburige velden en disciplines geworden. Ze hebben ook het onderwijs, schrijven, onderzoek en andere vaardigheden die hen een voorsprong op hun postdoctorale carrière geven verwerven.

Het EUI Experience Aan het EUI vindt u een intellectuele en sociale gemeenschap die is ondersteunend en op integratie en internationaal te vinden. Je zult niet alleen genieten van een intens en bevredigend leven op de campus en in Florence, maar ook raken ondergedompeld in onderzoeksnetwerken en het verwerven van blijvende vriendschappen die lang bloeien na afronding van het doctoraat. Als onze alumni liefdevol getuigen, de jaren doorgebracht als onderzoekers in Florence rekenen tot de meest stimulerende en plezierige van hun leven.

Onze Record Het EUI heeft een zeer hoge slagingspercentage. 80 procent van alle studenten toegelaten tot de Ph.D. programma sinds 2000 en 83 procent van de mensen toegelaten tot het tweede jaar van de studie hun scriptie binnen 6 jaar met succes te verdedigen. 69 procent van onze alumni zijn momenteel werkzaam in academische posities, terwijl 12 procent werkt in internationale organisaties. Alumni van de afdeling ECO vaak te verkrijgen posities in de centrale banken. Meer dan 30 procent van alle alumni uit alle cohorten zijn nu werkzaam in leidinggevende posities in hun carrière gekozen.

160 Subsidies Ph.D. beurzen beschikbaar voor onderdanen van de meeste EU-lidstaten. Dit zijn de EU-lidstaten die de EUI Verdrag hebben ondertekend. Een beperkt aantal aanvullende beurzen beschikbaar voor niet-EU-lidstaten.

Campus Het EUI campus is gelegen in de schilderachtige Toscaanse heuvels met uitzicht op Florence, in de buurt van Fiesole. Het EUI is gevestigd in historische gebouwen te midden van aangelegde Italiaanse tuinen, biedt haar leden de mogelijkheid om hun onderzoek in de instellingen van ongeëvenaarde schoonheid uit te voeren. Onderzoekers genieten van state-of-the-art academische middelen en ICT-diensten; huisvestingsmogelijkheden; voedsel diensten; sportfaciliteiten en ruimtes voor culturele, sociale en artistieke initiatieven.

Deadline De deadline voor aanvragen voor het studiejaar 2015-2016 is 31 januari 2015. Het aanvraagformulier, onderzoeksvoorstel, referentie brieven en andere vereiste documenten moeten voor middernacht (Midden-Europese tijd) op die datum worden ontvangen.

Bekijk PhD - PhDStudies » Bekijk PhD - Lawstudies »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Doctoraal Programma In De Geschiedenis En Beschaving

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Italië Florence

Het Departement Geschiedenis en Beschaving (HEC) biedt een onderscheidend programma van transnationale en vergelijkende Europese geschiedenis in een mondiaal perspectief. Studie en onderzoek activiteiten zijn gestructureerd in een vierjarig Ph.D. programma, dat is een van de grootste en meest succesvolle in Europa. [+]

Doctoral Programme in Geschiedenis en Beschaving

Het Departement Geschiedenis en Beschaving (HEC) biedt een onderscheidend programma van transnationale en vergelijkende Europese geschiedenis in een mondiaal perspectief. Studie en onderzoek activiteiten zijn gestructureerd in een vierjarig Ph.D. programma, dat is een van de grootste en meest succesvolle in Europa. Het lesprogramma voor de Ph.D. in Geschiedenis en Beschaving omvat departementale, opleiding en onderzoek seminars, evenals andere activiteiten zoals conferenties, workshops en lezingen.

De faculteit biedt een leidraad in methoden van onderzoek en adviseert onderzoekers over de voorbereiding van hun proefschriften.

De financiering wordt verstrekt voor onderzoek missies om te werken in archieven en bibliotheken, en onderzoekers kunnen ook financiële steun krijgen om hun work-in-progress te presenteren op internationale conferenties.... [-]


Doctoraat In De Politieke En Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Italië Florence

De Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen (SPS) biedt een vierjarige doctoraal programma met specialisaties in de politieke wetenschappen, sociologie, internationale betrekkingen en de sociale en politieke theorie. [+]

Doctoral Programme in de Politieke en Sociale Wetenschappen

De Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen (SPS) aanbiedingen een vierjarig doctoraal programma met specialisaties in de politieke wetenschappen, sociologie, internationale betrekkingen en de sociale en politieke theorie.

De afdeling legt een sterke nadruk op de theoretische en methodologische instrumenten die nodig zijn voor Ph.D. onderzoek, en het is voorstander van een veelzijdige aanpak van onderzoeksprojecten en proefschriften, waarvan een groot aantal dwars door de traditionele academische grenzen.

De afdeling biedt ook haar onderzoekers een sterke ondersteuning bij specifieke methodologische kwesties zoals vergelijkende onderzoeksopzet, statistische methoden, en survey-onderzoek.... [-]


Doctoraat In Economie

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Italië Florence

De afdeling EUI Economics is gericht op top-class onderzoekers geplaatst om succesvolle academische of professionele loopbaan in vooraanstaande universiteiten of andere onderzoeksgerichte organisaties produceren. Onderzoekers in ECO bezighouden met formele cursorisch opleiding op het gebied van de micro-economie, macro-economie en econometrie. [+]

Doctoral Programme in Economics

De afdeling EUI Economics is gericht op top-class onderzoekers geplaatst om succesvolle academische of professionele loopbaan in vooraanstaande universiteiten of andere onderzoeksgerichte organisaties produceren.

Onderzoekers in ECO bezighouden met formele cursorisch opleiding op het gebied van de micro-economie, macro-economie en econometrie.

Onafhankelijke, maar nauw bewaakte onderzoek is een essentieel onderdeel van het programma van vier jaar, en promovendi hebben regelmatig mogelijkheden te presenteren en te bespreken hun onderzoek. Het brede scala van belangen onder de huidige faculteit hen in staat te dissertaties begeleiden op een breed scala aan onderwerpen binnen de drie kerngebieden. Potentiële onderzoekers voor de Ph.D. in Economics worden uitgenodigd om te onderzoeken of hun interesses passen met die ondersteund door de ECO faculteit.... [-]


Videos

Ph.D Programmes Presentation