GSSI - Gran Sasso Science Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De GSSI is een internationale Ph.D. school en een centrum voor geavanceerde studies in natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen, gevestigd in L'Aquila (Italië). Het werd in 2012 opgericht als Centre for Advanced Studies van het National Institute for Nuclear Physics (INFN) en werd vervolgens in maart 2016 opgericht als een school voor geavanceerde studies die postacademisch onderwijs verzorgen. De GSSI streeft naar een nieuw centrum van wetenschappelijke excellentie in L'Aquila, dat de vaardigheden en hooggespecialiseerde structuren die al in het gebied aanwezig zijn, bevordert, zoals de Gran Sasso National Laboratories van het INFN en de Universiteit van L'Aquila, die de aantrekkelijkheid van hoogwaardige middelen op het gebied van de natuur- en sociale wetenschappen. Het doel is om op hoog niveau menselijk kapitaal te vormen, onderwijs en onderzoek te integreren in een levendige interdisciplinaire omgeving.


Het Gran Sasso Science Institute biedt 30 Ph.D. beurzen in natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Het GSSI - Gran Sasso Science Institute biedt 30 Ph.D. studiebeurzen op de volgende gebieden: Astrodeeltjesfysica (8-beurzen), Wiskunde in de natuur-, sociale en levenswetenschappen (8), Computerwetenschap (7), Regionale wetenschappen en economische geografie (7).

De officiële taal voor alle PhD-cursussen is Engels. De beurzen worden toegekend voor 4 jaar en het jaarlijkse bedrag is € 16.159,91 bruto. Alle promovendi krijgen gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en gebruik van de tuin.

De aanvraag moet uiterlijk 11 juni 2020 om 17.00 uur (Italiaanse tijdzone) zijn ingediend via het online formulier op www.gssi.it/phd/ .

De GSSI is een internationale PhD-school en een centrum voor onderzoek en hoger onderwijs op het gebied van natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen. het werd in 2012 opgericht in L'Aquila (Italië) als een Centrum voor Gevorderde Studies van het INFN - Nationaal Instituut voor Kernfysica, en vervolgens in 2016 opgericht als een School voor Gevorderde Studies die postdoctoraal onderwijs biedt. Door een dagelijkse samenwerking en interactie hebben onderzoekers en studenten de mogelijkheid om een gedegen kennis op te bouwen van de onderzoeksmethoden en om besmetting van belangen, innovatieve benaderingen en multiculturele uitwisselingen in alle GSSI-activiteiten te experimenteren. Bij het aanpakken van de complexiteit van de huidige wereld, zijn we toegewijd aan het wegnemen van alle barrières tussen de GSSI-gebieden van studie en onderzoek, waar interdisciplinariteit en kruisbestuiving ten grondslag liggen aan alles wat we doen.

Onze doelstellingen zijn onder meer de verspreiding van wetenschappelijke resultaten naar de samenleving en de bevordering van culturele evenementen voor algemeen publiek, burgers en scholen.

Raadpleeg voor meer informatie de Call for Applications op www.gssi.it/phd/ of schrijf een e-mail naar applications@gssi.it of bel +39 0862 4280433.

Locaties

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italië
Telefoonnr.
+39 0862 4280262

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden