GSSI - Gran Sasso Science Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De GSSI is een internationale Ph.D. school en een centrum voor geavanceerde studies in natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen, gevestigd in L'Aquila (Italië). Het werd in 2012 opgericht als Centre for Advanced Studies van het National Institute for Nuclear Physics (INFN) en werd vervolgens in maart 2016 opgericht als een school voor geavanceerde studies die postacademisch onderwijs verzorgen. De GSSI streeft naar een nieuw centrum van wetenschappelijke excellentie in L'Aquila, dat de vaardigheden en hooggespecialiseerde structuren die al in het gebied aanwezig zijn, bevordert, zoals de Gran Sasso National Laboratories van het INFN en de Universiteit van L'Aquila, die de aantrekkelijkheid van hoogwaardige middelen op het gebied van de natuur- en sociale wetenschappen. Het doel is om op hoog niveau menselijk kapitaal te vormen, onderwijs en onderzoek te integreren in een levendige interdisciplinaire omgeving.


Het Gran Sasso Science Institute biedt 34 Ph.D. beurzen in natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Het Gran Sasso Science Institute (GSSI), opgericht in 2012 in L'Aquila (Italië) als Centre for Advanced Studies van het National Institute for Nuclear Physics (INFN) en vervolgens in maart 2016 opgericht als een School of Advanced Studies die postdoctoraal onderwijs biedt onderwijs, aanbiedingen 34 Ph.D. functies voor het academische jaar 2018/19.


De GSSI ( www.gssi.it ) nodigt aanvragen uit voor 10 beurzen in "Astrodeeltjesfysica", 8 in "Wiskunde in natuurlijke, sociale en levenswetenschappen", 8 in "Informatica" en 8 in "Stedenbouw en regionale wetenschappen". De officiële taal voor alle Ph.D. cursussen is Engels.


De beurzen worden toegekend voor 4 jaar en hun jaarlijks bedrag is € 16.159,91 bruto. All Ph.D. studenten hebben gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en gebruik van de kantine.


De aanvraag moet worden ingediend via het online formulier dat beschikbaar is op www.gssi.it/phd/ vóór 20 juni 2018 om 18.00 uur (Italiaanse tijdzone).


Raadpleeg voor meer informatie de Call for Applications op www.gssi.it/phd/ of schrijf een e-mail naar info@gssi.it

De GSSI biedt 31 PhD-beurzen en nodigt aanvragen uit voor beurzen voor de PhD-programma's in Astroparticle Physics, Mathematics in Natural, Social and Life Sciences, Computer Science, Urban Studies en Regional Science.

De officiële taal voor alle PhD-cursussen is Engels.
De beurzen worden toegekend voor 4 jaar en hun jaarlijks bedrag is € 16.159,91 bruto. Alle promovendi hebben gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en gebruik van de kantine.
De aanvraag moet worden ingediend via het online formulier dat beschikbaar is op www.gssi.it/phd/ vóór 18 juni 2019 om 18.00 uur (Italiaanse tijdzone, 18.00 uur).

Het Gran Sasso Science Institute (GSSI) is een internationale PhD-school en een centrum voor onderzoek en hoger onderwijs op het gebied van natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen. Opgericht in 2012 in L'Aquila (Italië) als Centrum voor geavanceerde studies van het Nationaal Instituut voor Nucleaire Fysica (INFN) en vervolgens in maart 2016 opgericht als een School voor geavanceerde studies die postacademisch onderwijs verzorgen. Door dagelijkse samenwerking en interactie krijgen onderzoekers en studenten de kans om een gedegen kennis op te bouwen van de onderzoeksmethoden en te experimenteren met contaminatie van interesses, innovatieve benaderingen en multiculturele uitwisselingen in alle GSSI-activiteiten. Bij het aanpakken van de complexiteit van de wereld van vandaag, zijn wij vastbesloten om alle barrières tussen de GSSI-gebieden van studie en onderzoek weg te nemen, waar interdisciplinariteit en kruisbestuiving ten grondslag liggen aan alles wat we doen. Tot onze doelen behoren de verspreiding van wetenschappelijke resultaten naar de samenleving en de promotie van culturele evenementen voor generiek publiek, burgers en scholen.

Raadpleeg voor meer informatie de Call for Applications op www.gssi.it/phd/ of schrijf een e-mail naar info@gssi.it of bel 39 0862 4280262.

Locaties

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute viale Francesco Crispi, 7
67100 L'Aquila, Abruzzo, Italië
Telefoonnr.
+39 0862 4280262