Lees de Officiële Beschrijving

De Scuola Superiore Sant'Anna werd in 1987 opgericht door het samenvoegen van twee hogescholen: Pacinotti College en het College of Medical Law. Het is een openbare universiteit waar verdienste en talent telling. Excellentie in onderwijs en onderzoek, internationalisering, interactie met de arbeidsmarkt - dat zijn de doelstellingen van de Scuola Superiore Sant'Anna, die in Economie en Management Science, Recht Wetenschap, Politicologie, Agricultural Science and Biotechnology, medische opleiding en postdoctorale opleidingen biedt wetenschap en industriële en Information Engineering. De Scuola Superiore Sant'Anna is een wetenschappelijke gemeenschap waar het academisch personeel en onderzoekers samenwerken met leerlingen via een voortdurende uitwisseling van culturele en intellectuele ideeën.

Accreditatie en academische referenties

Als een openbare universiteit, wordt de Scuola Superiore Sant'Anna door de Italiaanse regering erkend door het Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Researchcentrum.

De Scuola Superiore Sant'Anna in de wereld

Onderzoek uit bij de Scuola Superiore Sant'Anna uitgevoerd heeft geleid tot een toename van het aantal top-level internationale samenwerkingsverbanden. Daarnaast zijn er verschillende overeenkomsten vastgesteld tussen Scuola Superiore Sant'Anna en diverse buitenlandse universiteiten die leidt tot de ontwikkeling van de internationale master cursussen, seminars en congressen, evenals de uitwisseling van studenten, docenten en onderzoekers. De Scuola Superiore Sant'Anna heeft ook met succes uitgevoerd geavanceerde vormen van wetenschappelijke en technologische samenwerking, het creëren van Joint Research Laboratories met universiteiten en onderzoekscentra in het buitenland.

internationale betrekkingen

Een van de belangrijkste prioriteiten van de Scuola Superiore Sant'Anna is internationalisering, die zowel de curricula en samenwerkingsverbanden voor onderzoek betreft. Het internationale profiel van de Scuola Superiore Sant'Anna wordt bewezen door het hoge percentage studenten van buiten Italië.

Er Scuola biedt PhD-programma's en internationale doctoraten open voor Italianen, Europese en niet-Europese burgers en opleidingen in samenwerking met zowel de Italiaanse en buitenlandse universiteiten voor zowel de Italiaanse en buitenlandse studenten.

Het internationale programma's omvatten International Masters, waaronder een Erasmus Mundus-programma.

De Scuola Superiore Sant'Anna's Internationale Betrekkingen worden georganiseerd door middel van internationale overeenkomsten met prestigieuze universiteiten en onderzoekscentra. Deze omvatten de meerderheid van de wetenschapsgebieden en, betrekken onderwijs, onderzoek en de mobiliteit van studenten.

De Scuola Superiore Sant'Anna bevordert internationalisering van haar studenten aan te moedigen om in het buitenland te studeren met zomercursussen en langdurige stages.

Plaats

De belangrijkste gebouwen van de Scuola Superiore Sant'Anna zijn gelegen in het hart van Pisa, op een veertiende-eeuwse Benedictijner klooster, dat is volledig gerestaureerd en omgebouwd tot een moderne campus: het bestaat uit twee grote collegezalen, een bibliotheek, een talenpracticum, veel administratieve kantoren en faculteit kamers, een computer kamer en een aantal undergraduate residentie hallen. De Scuola Superiore Sant'Anna is ook eigenaar van de andere gebouwen die de instituten te huisvesten en de talrijke laboratoria, onderzoekscentra, en administratief personeel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

PhD

Scuola Superiore Sant'Anna

De International Doctoral Programme in opkomende Digital Technologies is een full-time, verplichte aanwezigheid, drie jaar residentieel programma met zeer interdisciplina ... [+]

Deadline: 30 juni 2015

Publicatie van de lijst van die geselecteerd voor een interview: van 16 juli 2015

Interviews: vanaf 20 juli tot 24, 2015 De International Doctoral Programme in Emerging Digital Technologies is een full-time, verplichte aanwezigheid, drie jaar woonprogramma met een sterk interdisciplinair connotatie, waarbij gestructureerde cursussen en begeleid onderzoek waardoor een originele proefschrift in een openbaar onderzoek worden besproken. Studenten kunnen zich specialiseren in een van de volgende leerplannen:

Embedded Systems, met de nadruk op real-time systemen en resource management. Perceptuele Robotics, met de nadruk op telerobotics, cognitieve robotica en virtuele omgevingen. Fotonische technologieën, met name verwijzend naar fotonische geïntegreerde schakelingen, sensoren, communicatie en netwerken. Kandidaten met een Master of Science (MSc) of vergelijkbare academische graad behaald in het buitenland kunnen deelnemen aan de selectieprocedure voor de toelating tot de cursus. ... [-]
Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

De International Doctoral Program in Economie is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en ... [+]

Gezamenlijk aangeboden door Scuola Superiore Sant'Anna en door de Universiteit van Straatsburg, Frankrijk

De International Doctoral Program in Economics is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap in de economie te verwerven. Het is ontworpen voor studenten op zoek naar banen in de academische wereld, evenals degenen die wensen om de vaardigheden van professionele academisch onderzoek te verwerven om te werken in de overheid, financiële instellingen, internationale organisaties, particuliere bedrijven.

Studenten zullen een jaar van intensieve cursus werk worden geboden door een internationale faculteit bestaat uit zowel vaste medewerkers van de Scuola Superiore Sant'Anna en een grote groep van academici, en zal dan overgaan tot begeleid onderzoek, waardoor een originele proefschrift worden besproken in een laatste, openbaar examen. Er wordt verwacht dat de studenten artikelen publiceerbaar in internationale tijdschriften zal produceren.... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

Het Internationaal Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende leerplannen: "Innovatie, Duurzaamheid en gezondheidszorg" en "Verandering en complexiteit van het ... [+]

Schriftelijk: 25 mei 2015 (EU-burgers)

Beoordeling van de titels: 3 juni 2015 (EU en niet-EU-burgers)

Interview: 8 juni 2015 (EU-burgers) De International Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende curricula: "Innovatie, Duurzaamheid en Gezondheidszorg" en "Change en de complexiteit van het beheer".

Ph.D. studenten van beide van hen zal dezelfde lezingen in Pisa te volgen voor het eerste jaar. Studenten binnen het curriculum in "Verandering en complexiteit van het beheer" zal volgen het tweede jaar cursussen in L'Aquila.

De curriculum in Innovatie, Duurzaamheid en Gezondheidszorg behandelt de belangrijkste management topics die lopende onderzoeksactiviteiten karakteriseren. Bijzondere aandacht wordt besteed aan: ... [-]

Italië Pisa L'Aquila
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

Het Internationaal Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit is gericht op de versterking van de personele middelen in het gebruik en beheer van de genetische variatie in lan ... [+]

De Internationaal Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit is gericht op de versterking van de personele capaciteit in het gebruik en beheer van genetische variatie in landbouw- en natuurlijke systemen, met het oog op de duurzaamheid van de agrarische systemen en de instandhouding van genetische hulpbronnen voor het welzijn van de huidige en toekomstige generaties te verbeteren.

Het programma is gestructureerd in twee curricula:

Curriculum A - plantaardige genetische hulpbronnen; Curriculum B - Functionele biodiversiteit in agro-ecosystemen.

Onderzoeksgebieden zal onder meer de analyse van:

Genetische variatie in enkele genen en hele genoom van de land- en bosbouw planten en hun wilde verwanten; - Mechanismen die de variabiliteit van genen en / of groepen van genen, die welke betrokken zijn bij resistentie tegen pathogenen en / of plagen en tolerantie voor milieufactoren; - De rol van functionele biodiversiteit in het behoud van de genetische diversiteit, met inbegrip van evolutie en co-evolutie van ongedierte / ziekteverwekkers en waardplanten; - De rol van functionele diversiteit, met inbegrip van interacties tussen plagen / ziekteverwekkers / onkruid en gedomesticeerde / vrijwilliger / wilde planten, in landbouwecosysteem gezondheid; - Plant en gewas fysiologie, met inbegrip van stress bij planten fysiologie en post-harvest fysiologie: - Opties voor het toepassen van de verworven kennis, als een voorwaarde voor gewas verbetering, gewasbescherming, duurzame teelt / agroforestry beheer en multifunctioneel landgebruik. ... [-]
Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" is een driejarig programma gekenmerkt door een interdisciplinaire connotatie en is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotive ... [+]

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" is een driejarig programma gekenmerkt door een interdisciplinaire connotatie en is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap te verwerven en om de vaardigheden van professionele academisch onderzoek te verwerven om te werken in de overheid, financiële instellingen , internationale organisaties, particuliere bedrijven in de economie.

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" bestaat uit de volgende leerplannen:

Genomica en Crop Science (Plant Biotechnology; Plant Genetics; Plantenfysiologie; Plant Genomics, Crop Sciences; Geavanceerde technologieën in Tuinbouw; Teelt en kwaliteit) Landbouw, Milieu en Landschap (Multifunctionele en duurzame landbouw, biologische en geïntegreerde landbouw, Teelt en kwaliteit ; landbouwecosysteem management en functionele biodiversiteit, landschap Agronomy; Multi-criteria analyse van food en non-food teeltsystemen; Agro-environemntal vergelijking van teeltsystemen; Landbouw-grondgebied-landschap) Studenten worden toegelaten tot de drie jaar Ph.D. in Agrobiosciences verder tot een succesvol toelatingsexamen. In aanmerking komende aanvragers moeten een Master of Science (M.Sc.) of gelijkwaardig diploma titel te houden.... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

De Ph.D. programma in BioRobotics is gericht op het opleiden van zeer competente onderzoekers met de potentie om leiders op dit gebied. De studenten worden opgeleid in ee ... [+]

De Ph.D. programma in BioRobotics is gericht op het opleiden van zeer competente onderzoekers met het potentieel om leiders op dit gebied zijn. De studenten worden opgeleid in een stimulerende en multidisciplinaire omgeving, zowel door middel van hoog niveau cursussen en door middel van een veeleisende, creatief en origineel onderzoek. Promotieonderzoek projecten op in zeer goed uitgeruste, state-of-the-art laboratoria worden uitgevoerd (op terreinen als bio-robotica, micro- en nano-technologie, biomimetics, prothesen) en door middel van persoonlijke en team werk verricht onder toezicht van een betrokken full-time faculteit.

De studenten zullen onderzoeken hoe biologische systemen werken vanuit een technisch oogpunt bekeken, en zal gebruik maken van deze kennis te maken met uitdagende onderzoeksprojecten gericht op het modelleren, ontwerpen en bouwen van nieuwe componenten en systemen voor biomedische toepassingen, zoals chirurgie en revalidatie na te streven. De prestaties van de studenten worden beoordeeld door het aantal artikelen gepubliceerd in peer reviewed internationale tijdschriften en door het aantal octrooien. ... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Scuola Superiore Sant'Anna

De Ph.D. Programma in "Politiek, mensenrechten en duurzaamheid" is een driejarig residentieel programma gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van het onderwer ... [+]

In aanvulling op de beurzen in de oproep voor de toelating, BV TECH SpA financiert een driejarig fellowship in het kader van de Ph.D. in de politiek, mensenrechten en duurzaamheid - Onderzoeksgebied: International Law, Agrarisch Recht. De kandidaat dient zijn / haar project focussen op het onderwerp van "Nationale Veiligheid, Defensie en Cyber ​​Warfare:. Kritieke infrastructuur Bescherming tegen cyberdreigingen in Italië en zijn brede strategische en politieke implicaties in de internationale arena"

Het onderzoek moet het thema van de cyberspace als vijfde dimensie van het conflict in de strategische dynamiek van de internationale betrekkingen, met bijzondere aandacht voor de Italiaanse nationale defensie en veiligheid strategieën aan te pakken. Door rekening te zijner gehouden met de initiatieven van andere leden van de internationale gemeenschap op het gebied van cyberveiligheid, moet het onderzoek van de strategische implicaties gegenereerd door de door Italië vastgestelde beleid en de maatregelen om te voorkomen, te beschermen en te reageren op cyberaanvallen te onderzoeken tegen de nationale kritieke infrastructuur. De studie moet ook onderzoeken de rol, of die kunnen worden gespeeld, door de particuliere sector om het tegengaan van cyberdreigingen. Het onderzoek moet leiden tot de definitie van een reeks aanbevelingen gericht op het ontwerpen en bouwen van een geïntegreerde en coherente Italiaanse nationale cyber defensie en veiligheid model.... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Scuola Superiore Sant'Anna

Sant'Anna Interviewing Sidney Winter

Winter Event AMMISA Scuola Superiore Sant'anna di Pisa