Lees de Officiële Beschrijving

De Vita-Salute San Raffaele University werd in 1996 ingewijd met haar cursus Psychologie, spoedig gevolgd door de cursussen Geneeskunde in 1998 en Filosofie in 2002. Sinds haar oprichting wordt de universiteit gekenmerkt door een sterke integratie van onderwijs en onderzoek , in elk van zijn facetten: basic, filosofisch en sociaal.

De missie van Vita-Salute San Raffaele is het beantwoorden van de vraag Quid est homo , Wat is de man, ervan overtuigd dat de mensheid biologisch, psychologisch en spiritueel uniek is.

De universiteit maakt nu deel uit van de Gruppo Ospedaliero San Donato.

119057_UniSRpanorama-classifiche.jpg

De Vita-Salute San Raffaele University is een referentiepunt op het gebied van universitair onderwijs, als een van de beste academische instellingen in Italië. Elke afdeling is een complexe structuur, met uitzondering van de bachelor- en masteropleidingen, onderzoekscentra, doctoral schools en masters.

118990_rsz_adobestock_106862141.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

PhD

University Vita-Salute San Raffaele

De San Raffaele University, een van de beste universiteiten in Italië, biedt een Ph.D. programma gericht op het bieden van uitstekende begeleiding, ondersteuning en train ... [+]

De San Raffaele University, een van de beste universiteiten in Italië, biedt een Ph.D. programma gericht op het bieden van uitstekende begeleiding, ondersteuning en training aan afgestudeerde studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de moleculaire processen die ten grondslag liggen aan menselijke ziekten en in het ontwerpen van nieuwe benaderingen voor hun behandeling.

De Ph.D. Cursus in moleculaire geneeskunde werkt binnen het San Raffaele Wetenschappelijk Instituut, een van de grootste biomedische onderzoeksomgevingen in Italië en internationaal goed bekend.

Voltooiing vereist 36 maanden voltijdstudies en stelt studenten in staat een groot onderzoeksproject uit te voeren in een van de meer dan 100 onderzoekslaboratoria in ons instituut. Training en mentoring biedt studenten geïndividualiseerde professionele ontwikkeling en een gateway voor fundamentele, klinische en industriële onderzoeksloopbanen.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Vita-Salute San Raffaele University: everything starts from here Watch later Share