Lees de Officiële Beschrijving

Het departement verricht onderzoek, training en onderwijs in de sectoren van industriële ingenieurstechnieken, in het bijzonder in mechanica, mechatronica, materiaalkunde, elektronische en micro-elektronische systemen, managementinformatiesystemen en optimalisatiemethoden en -modellen ter ondersteuning van de besluitvorming.

De onderzoeksdoelstellingen van het departement betreffen de structuur van materialen; hun functies en toepassingen; nieuwe materialen en technologieën; automatiseringssystemen van processen en machines; energieproductie en opslag; het ontwerp en de implementatie van mechanische / elektronische geïntegreerde apparaten, met specifieke functies in innovatieve toepassingen; de optimalisatie van producten en processen.

Het departement werkt samen met verschillende nationale en internationale onderzoeksinstellingen en houdt zich bezig met basale en toegepaste onderzoeksprojecten, met een sterke verbinding met de industriële wereld.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Materials Science and Engineering: Biomaterialen en biomedische technologieën, Coatings en oppervlaktebehandelingen, Corrosie en slijtage, Experimentele karakterisering e ... [+]

PhD-programma in Materials, Mechatronics and Systems Engineering

EERSTE OPROEP 2018

DEADLINE VOOR TOEPASSINGEN: 22 AUGUSTUS 2018, hrs. 16.00 uur (2 GMT)

Tijdens het invullen van de aanvraag moeten online kandidaten kiezen welke Onderzoeksruimte (s) (max. 2, met vermelding van de volgorde van voorkeur) die ze willen aanvragen.

De volgende publicatie van de tweede oproep tot kandidaturen met functies die vallen onder onderzoekbeurzen (Assegni di ricerca) is voorzien; alle posities in de tweede oproep hebben betrekking op specifieke onderwerpen. Aanvragen voor de tweede oproep worden ook geaccepteerd door de deelnemers aan deze eerste oproep, maar degenen die de winnaar zullen zijn, zowel bij de selectie van de eerste oproep als bij die van de tweede, worden automatisch verwijderd van de eerste sinds de winst op de tweede oproep wordt beschouwd als de eerste keuze voor de kandidaat en is daarom bindend... [-]

Italië Povo
November 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-Zuid-Tirol, Italië