Universiti Putra Malaysia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UPM

UPM, Een toonaangevende onderzoeksuniversiteit in Maleisië ligt in Serdang, naast Maleisië administratieve hoofdstad; Putrajaya. Als een wereldberoemde centrum van leren en onderzoek, heeft UPM studenten en medewerkers aangetrokken van over de hele wereld waardoor het een goed gerespecteerde wereldwijde entiteit.

Waarom kiezen voor UPM?

De locatie van UPM midden tussen de Kuala Lumpur International Airport (KLIA) naar het zuiden en de Maleisië federale hoofdstad van Kuala Lumpur naar het noorden, is ideaal voor een instelling van onderwijs en onderzoek. Dit zorgt voor de privacy en rust bevorderlijk is voor intellectuele bezigheden, terwijl op hetzelfde moment plaatst deze op korte rijafstand van de stedelijke attracties, zoals winkels, entertainment en eetgelegenheden.

Als je naar Maleisië komen, op zoek naar kennis, of om een ​​unieke culturele ervaring te zoeken, selecteren en Universiti Putra Malaysia (UPM), weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt, voor vele goede redenen.

UPM is een van de grootste universiteiten in Maleisië en ook een van de vijf vooraanstaande universiteiten in het land. Het is een gevestigde instelling voor hoger onderwijs, begiftigd met een erfenis van kennis die al meer dan drie kwart van een eeuw gaat, tot 1931, toen het begon als een bescheiden school van de landbouw.

Vandaag, UPM is een van de grootste Maleisië openbare universiteiten met een totale studentenpopulatie van ongeveer 30.000. Het is ook een mini gemenebest van naties, met meer dan 3000 internationale studenten uit meer dan 60 verschillende landen. Voeg daarbij de unieke culturele diversiteit van de Maleisische studenten en UPM is niets minder dan een opmerkelijke smeltkroes van culturen.

Bij UPM, zoals u in alle delen van Maleisië te vinden, hebben we geleerd om verschillen en gevonden eenheid, harmonie en vrede in verscheidenheid te accepteren.

Onze Visie, Missie & doelstellingen

Als een van de beste instelling van het leren, algemeen erkend voor leiderschap in onderzoek en innovatie, UPM blijft streven naar uitmuntendheid. Om de hele universitaire gemeenschap te motiveren in de richting van het bereiken van excellentie, het zorgt ervoor dat alle leden, zowel studenten als medewerkers, delen de verantwoordelijkheid van strikt vast te houden aan de eisen van de Universiteit van de visie, missie en doelen.

VISION

Om een ​​universiteit met een internationale reputatie geworden.

MISSIE

Om zinvolle bijdragen aan het scheppen van welvaart, natievorming en universele menselijke vooruitgang door de exploratie en de verspreiding van kennis te maken.

DOELEN

 • doel 1
  Verbetering van de kwaliteit en het concurrentievermogen van de afgestudeerden
 • doel 2
  Het creëren van waarde door middel van een sterk en duurzaam RDCE
 • doel 3
  Het stimuleren van Industrie en Community Networking Services
 • doel 4
  Versterking van UPM als een Centre of Excellence in de landbouw
 • doel 5
  Verbetering van de kwaliteit van het bestuur

Locaties

Shah Alam

Universiti Putra Malaysia

Address
Jalan Upm
43400 Serdang

Shah Alam, Selangor, Maleisië
Telefoonnr.
+60 1-800-22-5587