Lees de Officiële Beschrijving

WIE ZIJN WE?

Deze instelling is gebouwd door een groep wereldwijde opvoeders met ervaringen over de hele wereld. Na getuige te zijn geweest van de voortdurende veranderingen waarmee de bedrijfswereld wordt geconfronteerd en de oorzaak van het traditionele onderwijs, hebben we besloten om actie te ondernemen. Deze instelling is ontworpen en wordt geleid door gepassioneerde opvoeders met ervaringen van topuniversiteiten over de hele wereld, zoals Stanford en Pace University in de VS, University of Liverpool en London School of Business en Finance in het VK, University of International Business and Economics en Beijing University in China, Grenoble Graduate School of Business in Frankrijk, U21 Global University in Singapore, University of Professional Studies in Ghana, Chulalongkorn University in Thailand en nog veel meer topinstellingen binnen de respectievelijke regio's.

Individuele holistische ontwikkeling

TRANSCONTINENTAAL INSTITUUT VAN HET HOGER ONDERWIJS

We integreren uw educatieve reis met een individueel ontwikkelingsplan . Dit begint bij de eerste inschrijving van de leerling in onze instelling en ontwikkelt zich voortdurend via elke module. Enkele van de bewuste ontwikkelingen omvatten emotionele intelligentie, vertrouwen en innovatiemogelijkheden. Voordat u een module start, integreren uw docenten uw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften in het leerproces voordat u de eerste klas binnengaat. Je begint nooit als een onbekend persoon die deel uitmaakt van een lijst met studenten. Ons geïntegreerde systeem van individuele holistische ontwikkeling versnelt het momentum van uw ontwikkeling terwijl u door elke module heengaat.

VS.

ANDERE UNIVERSITEITEN

Geïntegreerde ontwikkeling van studenten is niet aanwezig in de meeste universiteiten, laat staan ​​holistische ontwikkeling. Hoogleraren starten elke module met het zien van studenten als een "lege lei" , zich niet bewust van enige unieke ontwikkelingsbehoeften of doelen van elke student. Je ontwikkeling begint meestal met "0" met elk semester.

Artikelen en publicaties

Ontwikkel de juiste vaardigheden op een efficiënte manier
Hoe kunt u uw mogelijkheden overtreffen?
Drie manieren om medewerkersloyaliteit te bereiken en uw topspelers te beschermen tegen vertrek

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Onvergetelijk! Niet alleen met transformationele ervaringen, maar ook met alles wat je leert. In tegenstelling tot traditioneel onderwijs, waar je het grootste deel van w ... [+]

PROGRAMMA OVERZICHT

De Ph.D. in Business cursus is ontworpen voor leiders die een passie hebben voor onderzoek, innovatie, een verlangen om een ​​diepgaand verschil te maken door middel van onderwijs. Als u hoopt enorme geloofwaardigheid te verwerven en een erkende expert op een bepaald gebied wilt worden, zal deze cursus u voortstuwen als niets dat u ooit hebt meegemaakt. Binnen een bewezen kader voor executive development biedt het curriculumontwerp een ongeëvenaarde strategische focus op je groei als een geïntegreerd individu vanuit een meervoudig intelligentieperspectief, naast de wetenschappelijke ontwikkeling. Ontworpen door wereldwijd gerenommeerde onderzoekers en experts in verschillende bedrijfsdomeinen, stelt de cursus je in staat om de reis te beginnen als een systematische geleerde door origineel onderzoek en kerntheoriën te ontwikkelen die samenlevingen helpen te groeien vanuit een uniek cultureel perspectief. Met een focus op gefundeerde theorie, biedt deze cursus u de kritieke en systemische gedachte die nodig is voor het creëren van innovatieve theorieën en concepten die uw bedrijfsomgeving transformeren.... [-]

Malta Mosta
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
4 - 5 jaren
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Explore the myth of Knowledge=Power