Lees de Officiële Beschrijving

UR bestaat uit een nieuw onderwijsmodel, nieuwe manieren van leren; een nieuwe visie dat projecten en vergroot de mogelijkheden van de gemeenschap U-ERRE; nieuwe stimulerende en aantrekkelijke ruimten. In 2013 werd een herstructureringsplan opgesteld voor de Universiteit RegiomontanaDie bestaat uit een reeks van veranderingen om te evolueren en bieden een hogere naar een onderwijs van wereldklasse.

Bijna twee jaar na aanvang van de transformatie van de universiteit, en dankzij ons allen in de Gemeenschap U-ERRE, R-Evolving blijven handelen en samenwerken met de samenleving, met kritisch denken en het nemen van een opleiding basis, de creatie van leren. We hebben gelegd fundamenten:

Educatieve Model Processen en Diensten Spaces Cultuur

We begonnen de 2015 Summer Tetramestre aankondiging van een transformatie project draaien onze Campus Urban Campus Center en het toevoegen van 4.500 m2 van nieuwe ruimtes, waaronder hoogtepunt:

Learning Labs Multifunctionele rechtbanken Cafetaria en voedingswaarde Deli Coëxistentie en recreatiegebieden

Ik afgestudeerd Lesgeven en werkrelatie.

De Graduate U-ERRE is ontworpen om arbeidsmarktrelevantie en interventie te garanderen in het milieu tot kritisch denken, visie reikwijdte en proactief gedrag te ontwikkelen; dimensionering concurrerende beslissingen.

Opleidingen te volgen in:
Spaans