Read the Official Description

De Pan American University werd opgericht in 1967 als een business school. De oorspronkelijke groep van academici en zakenlieden die ontstond in dat jaar de Pan American Institute of Senior Business Management (iPade) werd iets later, bij het bevorderen van wat nu de Universidad Panamericana. De Pan American Institute of Humanities (WIV) directe voorganger van de Pan American University, werd geboren in 1968. In 1978, werd het WIV verheven tot de rang van de Universiteit, en nam de naam Universidad Panamericana, maar in feite, iPade en IPH bedacht vanaf het begin kennis van een unitaire en universeel, dat wil zeggen de universiteit. De Pan American University heeft drie campussen en het hoofdkantoor serveren bijna 12 duizend studenten in 33 races. De eerste campus geopend in Mexico City in 1968, toen in 1981 en Guadalajara in 1989 Aguascalientes. Santa Fe hoofdkwartier, ook in Mexico-Stad, in 2011 geopend. Het heeft ook de school van de instellingen Administration ESDAI. Als een universiteit, met dezelfde geest, de UP werkt elke dag op drie pijlers: onderwijs, onderzoek en de verspreiding van de cultuur. Onder tussen de raad van bestuur en de prelatuur van het Opus Dei een overeenkomst gesloten, de Universidad Panamericana zei prelatuur toevertrouwd aan de geestelijke verzorging en leerstellige oriëntatie van haar activiteiten. De universiteit heeft zich gepositioneerd als een van de beste in Mexico, in slechts een paar decennia.

MISSION Opleiden van mensen die de waarheid zoeken en zich verbinden tot het, het bevorderen van het christelijk humanisme, dat bijdraagt ​​aan het opbouwen van een betere wereld.

VIEW Om een ​​wereldwijde referentie-universiteit om zijn academische kwaliteit, ethiek training en christelijke visie van het leven.

Wees universitair afgestudeerden met maatschappelijke verantwoordelijkheid die streven naar professionele leven en volheid.

Institutionele grondbeginselen

Onze institutionele principes Christelijke visie op het leven. Zoeken naar waarheid met wetenschappelijke nauwkeurigheid. Persoonsgerichte onderwijs. Training in vrijheid en verantwoordelijkheid. Respect voor de menselijke waardigheid. Werk goed gedaan, een gevoel van uitmuntendheid en dienstbaarheid aan anderen.

Als u geïnteresseerd bent in een instelling waar mensen verantwoordelijkheid nemen voor wat ze moeten weten en doen zijn, dan is de UP is voor u. De kans is groot dat je hebt gezocht naar informatie over deze universiteit op aanbeveling van iemand. De meeste van onze studenten hebben ons door een vriend bekend, familielid of buur ... Deze vorm van promotie is daarom sluiten onze institutionele motto gebruikt om te dienen. Wij geloven in de discrete en aanhoudende vooruitgang; op vakbekwaamheid gebaseerd op de studie en consistentie gedurende de semesters en jaren; in de zorgvuldigheid, eerlijkheid en loyaliteit. Kortom, de onderscheidende kenmerken van deze universiteit zijn twee aspecten van dezelfde geest: de absolute prioriteit van de dienstverlening aan elke persoon. En dienst aan de onderneming als een belangrijke productie-eenheid. Dus kijken we naar elk van onze medewerkers een achtergrond van vakbekwaamheid ondersteund in persoonlijke menselijke kwaliteiten.

Estratratégicas lijnen Academic momentum onderzoek Beeld en positionering Christian Identity Infrastructuur financiën

MOTTO en schild Motto

Ons motto en vacht identificeren van de fundamentele principes die ons te rijden als een universiteit. "Ubi spiritus, libertas" (Waar is de geest, geen vrijheid).

Shield

Het schild van onze universiteit bestaat uit twee elementen: het rode plein en de blauwe band die op de linkerkant kazerne verschijnen vertegenwoordigen de wapen die Cristóbal Columbus Amerika ontdekte gebruikt, en symboliseren Amerikanisme. In de juiste kwartaal, op een gouden achtergrond kleur, een eik, symbool van kracht verschijnt. De wortels zijn de diverse bronnen van integrale vorming; de vier vestigingen zijn een symbool van de kardinale deugden (voorzichtigheid, rechtvaardigheid, standvastigheid en matigheid); eikels en bladeren vertegenwoordigen de rest van de deugden, die zijn afgeleid van de vier fundamentele.

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook: