Lees de Officiële Beschrijving

Word een leider van morgen

Innovatie door geavanceerde inhoud en technologie

Limburg Graduate School of Business (LGSB) is een graduate school opgericht om modules, faciliteiten en onderzoeksmogelijkheden te bieden aan internationale academici en Ph.D. kandidaten.

We bieden een reeks trainingspakketten in een reeks van vakgebieden en kunnen blended learning-mogelijkheden bieden om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Dus als je met klasgenoten en een trainer intensief wilt studeren of in je eigen tempo wilt studeren, is het mogelijk bij LGSB. We bieden veel leermogelijkheden; van live evenementen tot webinars en Q

LGSB is een organisatie met veel partners over de hele wereld. We hebben onze eigen studie- en onderzoekscentra in Europa, Afrika en binnenkort in Azië en het Midden-Oosten, waar studenten, partners en docenten elkaar kunnen ontmoeten om aan toekomstige kennis te werken.

Onze visie

We streven onze missie na om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen, ongeacht hun tijd en plaats. We behouden onze belangrijkste doelen:

  • Modern onderwijs op eigen tempo
  • Hoogwaardig cursusmateriaal
  • Beste service om studenten in staat te stellen hun doelen te bereiken
  • Medewerkers van zeer ervaren docenten
  • Betaalbare prijzen

Onze missie

De Limburg Graduate School of Business stelt je in staat om te groeien in kennis en vaardigheden. We willen de best mogelijke uitwisseling van kennis mogelijk maken. Ervaren docenten leggen het curriculum uit en plaatsen het lesmateriaal in een context. Wij helpen je om succesvol te worden in je studie en dus in je leven.

Dit wordt bereikt door de nodige studie in delen en op een moderne manier aan te bieden. Elk onderdeel kan in gedeelten worden betaald, waardoor het voor iedereen gemakkelijker te bereiken is. Alle onderdelen samen stellen je in staat om je studie af te ronden. Deelnemen aan de Limburg Graduate School of Business stelt u in staat ambitieuze doelen te bereiken en succesvol te worden in uw beroep.

accreditatie

Bij Limburg Graduate School of Business richten we ons altijd op kwaliteit. Dat is de reden waarom we trots samenwerken met universiteiten die de kwaliteit van onze modules garanderen. U kunt onze partnerpagina bezoeken om te zien met welke partners we hebben samengewerkt. Onze hoogwaardige universitaire partners zijn IACBE geaccrediteerd, wat hen de bevoegdheid geeft om onze studenten officiële graden te geven.

De IACBE accrediteert zakelijke programma's die leiden tot graden op het niveau van de associate, bachelor, master en doctorandus in instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd die bachelors en / of graduate degrees verlenen. De IACBE accrediteert geen bedrijfsopleidingen van instellingen voor hoger onderwijs die alleen universitair afgestudeerden in het bedrijfsleven aanbieden. Alle leveringsmodi, campussen, locaties en educatieve sites, evenals alle zakelijke programma's, ongeacht het niveau, zullen normaal worden opgenomen in de IACBE-accreditatiebeoordeling.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Limburg Graduate School of Business

Het doctoraatsprogramma ondersteunt afgestudeerden bij hun academische en / of professionele loopbaanontwikkeling. Het programma is relevant, rijk en academisch geldig en ... [+]

Inhoud van het programma

Het doctoraatsprogramma ondersteunt afgestudeerden bij hun academische en / of professionele loopbaanontwikkeling. Het programma is relevant, rijk en academisch geldig en in lijn en vergelijkbaar met nationale en internationale normen voor hoger onderwijs. Het voldoet aan de criteria van het proces van harmonisatie van het hoger onderwijs in Europa en de leerresultaten van het hoogste niveau van het Europees kwalificatiekader (EQF-niveau 8).

LGSB biedt een hoogwaardige doctoraatsopleiding die u voorziet van alle kennis en hulpmiddelen. Je bent niet de enige op je reis! Je wordt onderwezen en begeleid door onze vooraanstaande internationale docenten. Onze unieke onderzoekslaboratoria ondersteunen u bij het verzamelen en analyseren van uw gegevens. We nemen je mee bij elke stap van je Ph.D. studie.... [-]

Nederlanden Maastricht
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands