Management Center Innsbruck

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Entrepreneurial School ®

Het Management Center Innsbruck verbindt het beste uit wetenschap, economie en advies met het unieke concept van een internationale Entrepreneurial School ® . Management Center Innsbruck , opgericht in 1995/96 als steunpilaar van het unieke concept van de Innsbruck Open University, heeft een toppositie verworven in het internationale landschap van het hoger onderwijs.

Tegenwoordig waarderen meer dan 3.400 studenten, 1.000 leraren, 276 partneruniversiteiten van over de hele wereld en talloze afgestudeerden en werkgevers zeer wat de Entrepreneurial School ® te bieden heeft. In het kader van het concept "Comprehensive University Innsbruck" streeft het MCI ernaar gemotiveerde mensen, die hun toekomst willen opbouwen door middel van doelgericht voortgezet onderwijs, te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. MCI biedt graduate, niet-graduate en post-graduate educatieve programma's van de hoogste standaard aan senior en junior managers van alle managementniveaus en branches.

MCI's programma's richten zich op alle niveaus van de persoonlijkheid en omvatten gebieden van state-of-the-art kennis uit wetenschap en praktijk die relevant is voor het bedrijfsleven en de samenleving. Als een internationaal georiënteerd informatie- en communicatiecentrum staat MCI open voor nieuwe perspectieven, methoden en projecten. Constructieve dialoog en coöperatieve ontwikkeling van interdisciplinaire competenties zijn twee van de pijlers van lesgeven en leren bij MCI. MCI ondersteunt het concurrentievermogen van organisaties en beïnvloedt de professionalisering van bedrijven, administratie, politiek en cultuur. Toegepast onderzoek en ontwikkeling worden met name gewaardeerd bij MCI voor het versterken van innovatie bij lokale bedrijven en het waarborgen van kwaliteitsgericht onderwijs.

MCI is ingebed in een breed netwerk van opdrachtgevers, sponsors en partners en is een belangrijke motor in de positionering van Innsbruck, Tirol en Oostenrijk als een centrum voor academische en internationale ontmoetingen. Onze samenwerking met de Universiteit van Innsbruck, de nabijheid van de levendige oude binnenstad van Innsbruck en de krachtige architectuur van de locatie zijn een uitdrukking van de filosofie en de missie van dit internationaal voorbeeldige centrum voor hoger onderwijs.


Onze missie

MCI Management Center Innsbruck volgt het concept van een Entrepreneurial School ® . MCI stelt gemotiveerde mensen in staat om uitstekende prestaties te bereiken, biedt diepgaande academische competentie en zorgt voor innovatieve knowhowoverdracht binnen een sterk internationaal netwerk.


Onze succesfactoren

Kwaliteitsonderwijs: hoogwaardig onderwijs verzekert onze positie bij de toonaangevende academische instellingen in de Duitstalige wereld.

Intellectuele bijdrage: onze intellectuele bijdrage is toegepast, bedrijfsrelevant en oplossingsgericht.

Internationale oriëntatie: onze sterke internationale oriëntatie genereert knowhow, prestige en toegevoegde waarde voor onze klanten.

Klant- en service-oriëntatie: onze klant- en service-oriëntatie is voorbeeldig.

Mensen en cultuur: onze bedrijfscultuur gedijt op wederzijds vertrouwen, betrokkenheid van onze medewerkers, ondernemersgeest en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Merk: MCI's merk is internationaal bekend en staat voor prestaties, professionaliteit, kennis en competentie.

Netwerk: ons internationale netwerk creëert een concurrentievoordeel en toegevoegde waarde voor onze stakeholders.

Innovatie: voortdurende innovatie vormt de basis van onze marktpositie en zorgt voor ons concurrentievermogen.

Infrastructuur: onze uitstekende infrastructuur creëert een aantrekkelijke en stimulerende omgeving.


campus

Management Center Innsbruck (MCI) heeft een reputatie opgebouwd als een internationaal georiënteerde hogeschool door klantgerichtheid en consistent kwaliteitsbeheer. Het Tiroolse gebergte binnen handbereik, de ongeëvenaarde sport- en vrijetijdsfaciliteiten van de regio, de nabijheid van Duitsland, Zwitserland en Italië en de langdurige academische traditie van Innsbruck garanderen allemaal een unieke ambiance voor studenten.

Op zijn centrale locaties biedt MCI een uitstekende infrastructuur met aantrekkelijke en goed uitgeruste collegezalen, computerlokalen en groepswerkruimtes, met ultramoderne werkstations en onderzoeksfaciliteiten, studentenhostels in de buurt, een ruime keuze aan goede plaatsen om uit eten te gaan, handig parkeren en uitstekend openbaar vervoer.

Locaties

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 512 2070 – 2100

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited