Management Center Innsbruck

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Entrepreneurial School®

Het Management Center Innsbruck koppelt het beste uit wetenschap, economie en consulting aan het unieke concept van een internationale Ondernemersschool® Opgericht in 1995/96 als een pijler van het unieke concept van de Innsbruck Open University, heeft Management Center Innsbruck een toppositie verworven in het internationale landschap van het hoger onderwijs. Tegenwoordig waarderen meer dan 3.200 studenten, 1.000 leraren, 240 partneruniversiteiten van over de hele wereld en talloze afgestudeerden en werkgevers in hoge mate wat de Entrepreneurial School® te bieden heeft. In het kader van het concept "Comprehensive University Innsbruck" streeft de MCI ernaar gemotiveerde mensen te begeleiden, die hun toekomst willen opbouwen door middel van doelgerichte permanente educatie, in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. MCI biedt graduate, non-graduate en post-graduate educatieve programma's van de hoogste standaard aan senior en junior managers van alle managementniveaus en branches. MCI's programma's richten zich op alle niveaus van de persoonlijkheid en omvatten gebieden met state-of-the-art kennis uit wetenschap en praktijk relevant voor het bedrijfsleven en de maatschappij. Als internationaal georiënteerd informatie- en communicatiecentrum staat MCI open voor nieuwe perspectieven, methoden en projecten. Constructieve dialoog en coöperatieve ontwikkeling van interdisciplinaire competenties zijn twee van de pijlers onderwijzen en leren bij MCI. MCI ondersteunt het concurrentievermogen van organisaties en beïnvloedt de professionalisering van zaken, administratie, politiek en cultuur. Toegepast onderzoek en ontwikkeling worden met name gewaardeerd bij MCI voor het versterken van innovatie in lokale bedrijven en het waarborgen van kwaliteitsgericht onderwijs. Ingebed in een breed netwerk van sponsors, sponsors en partners, is MCI een belangrijke motor in de positionering van Innsbruck, Tirol en Oostenrijk als een centrum voor academische en internationale ontmoetingen. Onze samenwerking met de Universiteit van Innsbruck, de nabijheid van de levendige binnenstad van Innsbruck en de krachtige architectuur van de locatie zijn een uitdrukking van de filosofie en de missie van dit internationaal voorbeeldig centrum voor hoger onderwijs.


Onze missie

MCI Management Center Innsbruck volgt het concept van een Entrepreneurial School®. MCI stelt gemotiveerde mensen in staat uitstekende prestaties te leveren, biedt een diepgaande academische competentie en creëert innovatieve knowhowoverdracht binnen een sterk internationaal netwerk.


Onze succesfactoren

Kwaliteitsonderwijs Hoogwaardig onderwijs verzekert onze positie bij de toonaangevende academische instellingen in de Duitstalige wereld. Intellectuele bijdrage Onze intellectuele bijdrage wordt toegepast, bedrijfsrelevant en oplossingsgericht Internationale oriëntatie Onze sterke internationale oriëntatie genereert knowhow, prestige en toegevoegde waarde voor onze klanten Klant- en servicegerichtheid Onze klant- en servicegerichtheid is voorbeeldig Mensen en cultuur Onze bedrijfscultuur gedijt op wederzijds vertrouwen, betrokkenheid van onze medewerkers, ondernemersgeest en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk van merk MCI is internationaal bekend en staat voor prestaties, professionaliteit, kennis, en competentie Netwerk Ons internationale netwerk creëert concurrentievoordeel en toegevoegde waarde voor onze stakeholders Innovatie Continue innovatie vormt de basis van onze marktpositie en zorgt voor onze concurrentiepositie Infrastructuur Onze uitstekende infrastructuur creëert een aantrekkelijke en stimulerende omgeving ironment


campus

Management Center Innsbruck (MCI) heeft een reputatie opgebouwd als internationaal georiënteerde hogeschool door klantgerichtheid en consistent kwaliteitsmanagement. Het Tiroler gebergte binnen handbereik, de onovertroffen sport- en vrijetijdsvoorzieningen in de regio, de nabijheid van Duitsland, Zwitserland en Italië en de jarenlange academische traditie van Innsbruck staan garant voor een unieke ambiance voor studenten. Op de centrale locaties biedt MCI een uitstekende infrastructuur met aantrekkelijke en goed uitgeruste collegezalen, computerlokalen en groepswerkruimtes, met ultramoderne werkstations en onderzoeksfaciliteiten, studentenhostels in de buurt, een ruime keuze aan goede plaatsen om uit eten te gaan, gemakkelijk parkeren en uitstekend openbaar vervoer.

Locaties

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 512 2070 – 2100

Antwerpen

Address
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen, Vlaanderen, België
Telefoonnr.
undefined

Accreditaties

AACSB Accredited