Vienna Graduate School Of Finance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) is een centre of excellence for finance. Gevestigd in Wenen (Oostenrijk), werd het opgericht door het Instituut voor geavanceerde studies (IHS), de Universiteit van Wenen, en de WU (Universiteit van Wenen voor Economie en Bedrijfskunde). Deze drie instellingen hebben hun krachten gebundeld, en hun expertise, om een ​​knooppunt in Wenen te creëren dat gericht is op de productie van internationaal erkend onderzoek en een concurrerend doctoraatsonderwijs.

VGSF biedt een gestructureerd, voltijds PhD-programma in Finance. We bieden een stimulerende leer- en onderzoeksomgeving en financiële ondersteuning aan excellente studenten uit de hele wereld. Onze faculteit omvat professoren en junior faculteit van IHS, de Universiteit van Wenen, en de WU. Het zijn vooraanstaande professionals op hun onderzoeksgebied die publiceren in vooraanstaande tijdschriften. VGSF nodigt regelmatig toonaangevende wetenschappers uit om cursussen te geven en hun huidige werk te presenteren. Onze afgestudeerden kunnen uitkijken naar een lonende carrière bij toonaangevende academische instellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

PhD in Finance

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Oostenrijk Wenen

De Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) nodigt veelbelovende studenten met uitstekende academische profielen uit om zich aan te melden voor ons PhD-programma in Finance. VGSF is het resultaat van samenwerking tussen drie instellingen: het Institute for Advanced Studies (IHS), de universiteit van Wenen en de WU (Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfsleven). [+]

PhD in Finance - The Vienna Graduate School Of Finance

De Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) nodigt veelbelovende studenten met uitstekende academische profielen uit om zich aan te melden voor ons PhD-programma in Finance. VGSF is het resultaat van samenwerking tussen drie instellingen: het Institute for Advanced Studies (IHS), de universiteit van Wenen en de WU (Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfsleven).

Belangrijkste sterke punten van het programma:

Het PhD-programma is een 5-jarig, full-time programma gestructureerd in cursussen en onderzoek. De promovendi hebben baat bij een stimulerende onderzoeks- en leeromgeving en krijgen gedurende de hele programmaduur een voortdurende begeleiding van de faculteit. Bij VGSF ben je meer dan een student; je bent een collega en lid van onze community. De faculteitsleden zijn vooraanstaande experts in hun respectievelijke vakgebieden en werken samen met gerenommeerde professionals en academici van over de hele wereld, die regelmatig worden uitgenodigd voor VGSF voor gastcolleges of seminars.... [-]


Contact

Adres c/o WU Vienna University of Economics and Business Building D4, 4th floor Welthandelsplatz 1
1020 Wenen, Wenen, Oostenrijk
Telefoon +43-1-313 36-5070