Lees de Officiële Beschrijving

Missie van de Universiteit van San Martín de Porres
"Om bekwame professionals met degelijke humanistische, ethische, morele en burgerlijke waarden op te leiden, draag bij aan de creatie van kennis door onderzoek en bevorder de verspreiding van wetenschap, technologie en cultuur." Projecteer onze actie voor de gemeenschap, bevorder de bouwen aan een moderne en rechtvaardige samenleving. "


Visie van de Universiteit van San Martín de Porres
"Te verschijnen in de Quacquarelli Symonds-ranking bij de 100 beste universiteiten ter wereld of bij de 10 beste universiteiten in Latijns-Amerika voor het jaar 2021."


Missie van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs
"Kwalificeer bekwame professionals met solide ethische en civic humanistische waarden, draag bij aan het creëren van kennis door onderzoek en bevorder de verspreiding van wetenschap, technologie en cultuur." Projecteer onze actie voor de gemeenschap, en bevorder de bouw van een moderne en rechtvaardige samenleving ".


Visie van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs
"Wetenschappelijke excellentie behalen op het hoogste niveau in professionele kwalificaties door masteropleidingen en doctoraten in het onderwijs, waarbij het imago van hoge institutionele geloofwaardigheid en leiderschap wordt bevestigd, voor de continue verbetering van academische kwaliteit, groot verantwoordelijkheidsgevoel en sociale gevoeligheid en zijn toewijding aan de Peruaanse samenleving. "


Institutionele cultuur

 • Respecteer de persoon.
 • Zoek naar de waarheid
 • Integriteit (eerlijkheid, eerlijkheid, rechtvaardigheid, solidariteit en toewijding voor service).
 • Zoeken naar uitmuntendheid.
 • Leiderschap (academisch, technologisch en anderen).
 • Innovatieve en ondernemende houding.
 • Behoud van het milieu
 • Teamwerk
 • Effectieve communicatie
 • Betrokkenheid bij de ontwikkeling van het land.
Opleidingen te volgen in:
 • Spaans

Deze school biedt ook:

Doctor of Education

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Het doctoraat in het onderwijs bestaat uit academische studies op basis van onderzoek. Het doel is om kennis op het hoogste niveau te ontwikkelen. ... [+]

Het doctoraat in het onderwijs bestaat uit academische studies op basis van onderzoek. Het doel is om kennis op het hoogste niveau te ontwikkelen.

Graduate Profile

De doctor in het onderwijs, afgestudeerd aan de Universiteit van San Martin de Porres, heeft de volgende competenties:

Regisseert multidisciplinaire onderzoeksgroepen en onderwijsvernieuwingsgroepen en neemt hieraan deel, met gebruikmaking van de kennis en competenties van de Sciences of Education, de onderzoeksmethodologie en de verwante disciplines.Hij neemt deel aan het onderwijs op alle niveaus van het onderwijssysteem, met name in postacademische en permanente educatieprogramma's, waarvoor hij nieuwe onderwijsleerprocedures ontwikkelt die passen bij dat onderwijsniveau.Selecteer ontwerpen en pas de leerbeoordelingsprocedures en -instrumenten toe die geschikt zijn om de verwezenlijking van de doelstellingen van hun vak te beoordelen en de nodige feedback te verkrijgen voor de verbetering van het leerproces.Leidt teams en neemt deel aan processen van ontwerp, herziening en aanpassing van het curriculum van verschillende niveaus en educatieve programma's.Neemt deel aan de formulering, uitvoering, evaluatie en controle van beleidsmaatregelen en projecten voor onderwijsontwikkeling.Beheer instellingen, programma's en educatieve processen met een hoge mate van efficiëntie en effectiviteit.Leidt teams en neemt actief deel aan processen van accreditatie, vergunningverlening en kwaliteitsbeheer van instellingen en educatieve programma's.Vertolkt in rigoureuze zin de nationale onderwijswetenschap en zijn historische projectie in de context van zijn sociaaleconomische, culturele en politieke formaties, en benadrukt zijn eigen waarden.leerplanAcademische graad... [-]
Peru Lima
Maart 2020
Spaans
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands