Silesian University of Technology - Joint Doctoral School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Silesian University of Technology organiseert zijn Ph.D. studies binnen de Joint Doctoral School. De school streeft naar het bevorderen en implementeren van onderzoeksgebieden die zijn gedefinieerd in de universitaire ontwikkelingsstrategie. Ph.D. studies bereiden studenten voor om een hoge mate van specialisatie en expertise in een wetenschappelijke discipline te bereiken.

De Joint Doctoral School biedt interdisciplinair onderwijs met betrekking tot een breed scala van wetenschappelijke disciplines (Onderwerpen van Ph.D.-thesis). Duur van een Ph.D. programma is 4 jaar met een volledige inschrijving. Elke Ph.D. student ontvangt een studiebeurs zonder collegegeld in rekening te brengen.

De Joint Doctoral School selecteert prospectieve Ph.D. studenten via jaarlijkse open competities in de vorm van toelatingsexamens. Elektronische registratie van kandidaten door een onlineplatform. Informatie over toelatingsprocedures en toelatingseisen staan op de website van de school.118347_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Locaties

Gliwice

Address
Akademicka,2A
44-100 Gliwice, Silezië, Polen