Read the Official Description

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) biedt hoogwaardige executive development-diensten, gebruikmakend van de vele sterke punten van haar uitgebreide internationale netwerk en de competenties van Aalto University, Finland. De missie van Aalto EE is om een ​​betere wereld te bouwen door middel van beter leiderschap en om een ​​nieuwe generatie leiders op te leiden. De sterke punten van de organisatie liggen in haar wereldwijde bedrijfsmodel en diverse aanbod.

Aalto EE heeft twee sterke punten: ons kantoor in Helsinki coördineert onze activiteiten in Europa, terwijl de activiteiten in Azië en de Stille Oceaan vanuit Singapore worden geleid. Naast Finland en Singapore bieden we onderwijsprogramma's aan in China, Indonesië, Iran, Polen, Rusland, Zuid-Korea, Zweden, Taiwan, Vietnam en de Baltische staten. Alle aangepaste ontwikkelingsoplossingen kunnen wereldwijd worden geleverd.

Accreditaties en netwerken

Aalto EE is een internationaal erkende en geaccrediteerde organisatie voor executive education en leiderschapsontwikkeling. Als onderdeel van de Aalto University, bezit het alle drie de meest gerespecteerde bedrijfsuniversitaire accreditaties: AACSB, AMBA en EQUIS, toegekend aan slechts 0,5% van de business schools in de wereld.

Een andere sterke eigenschap van Aalto EE is zijn gevarieerde internationale netwerk waarmee het zichzelf op de hoogte houdt van de nieuwste internationale kennis en trends: UNICON (het International University Consortium voor Executive Education), EFMD (de Europese Stichting voor Management Development) en PIM (Programma in Internationaal management). Aalto University School of Business is ook lid van CEMS, een netwerk verenigd door de toonaangevende Europese universiteiten en grote bedrijven.

Financial Times Rankings

Aalto EE staat op de 41ste plaats wereldwijd in de Financial Times Executive Education-ranking en behoort daarmee tot de top één procent van de executive educator-aanbieders in de wereld. De ranglijst van de Financial Times omvat alleen de top 50 van executive education providers. Wereldwijd worden executive education en MBA-programma's aangeboden door ongeveer 4.000 instituten.

In 2012 heeft de Financial Times voor de tweede keer op rij het Aalto Executive MBA-programma het beste beoordeeld in de Scandinavische landen. De FT evalueert de 100 toonaangevende wereldwijde Executive MBA-programma's op jaarbasis. In totaal worden ongeveer 3.000 EMBA-programma's over de hele wereld aangeboden.

Waar komen we vandaan?

Aalto University is sterk toekomstgericht en bouwt tegelijk voort op de 300-jarige geschiedenis van drie hoog aangeschreven universiteiten: Helsinki School of Economics, Helsinki University of Technology en de University of Art

Aalto EE biedt een verscheidenheid aan programma's voor individuele, groeps- en organisatieontwikkeling: Executive DBA, Executive MBA en Part-time MBA-opleidingen, kortere executive-programma's en op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven.

Programs taught in:
Engels