ERC Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ERC Institute (ERCI) werd in 2003 opgericht door ERC Holdings (ERC) om onderwijs te bieden met een verschil en de lat in het onderwijs diensten in Singapore. ERC Holdings werd opgericht door een groep van succesvolle Aziatische ondernemers in 1999 tot een sterke ondernemerscultuur cultiveren in Azië.

Onze primaire doelstelling is te verzorgen en mentor van een nieuwe generatie van zakelijke leiders uitgerust met vaardigheden te analyseren en op te lossen echte wereld zakelijke uitdagingen van vandaag.

ERC Holdings en ERCI werken nauw samen met overheidsinstanties, zoals de Singapore Workforce Development Agency (WDA) en Singapore Tourism Board (STB). Tot 2006, ERC Holdings was een "LEAP Partner" van de Economic Development Board (EDB) in de waardering van de inspanningen om de groei van ondernemingen en industrieën in Singapore te versnellen.

We hebben ideeën en leiders die de wereld van het bedrijfsleven vorm geproduceerd. Onze handen op, de markt gebaseerde benadering van het bedrijfsleven het onderwijs transformeert onze studenten in vertrouwen, effectief, gerespecteerde zakelijke leiders uitgerust te analyseren en op te lossen echte wereld zakelijke uitdagingen. Wij brengen de markt om de klaslokalen.

We zijn ERCI.

MISSIE:

Wij streven ernaar om het onderwijs met een verschil te bieden door het aanbieden van onze studenten:

Toegang tot wereldwijd gericht onderwijs van hoge kwaliteit partners Buitenschoolse activiteit sponsoring, levenslang leren, en loopbaanbegeleiding Sociaal impactvolle outreach initiatieven

VISIE:

Om een ​​vooraanstaande Asian Institute bekend om samenwerkingsverbanden met een hoge kwaliteit mondiale vorming partners aanbieden industrie relevante cursussen met behulp van kwaliteit van het onderwijs methoden.

Waarden & Cultuur

Wij geloven dat door het creëren van een omgeving waarbij eerlijkheid, respect en verantwoordelijkheid zijn onderdeel van de cultuur, we zijn het best geplaatst om te omarmen en stellen onze kernwaarden Professional Excellence, Resultaten en klantgerichtheid.

Professional Excellence - effectieve systemen en procedures en de ontwikkeling van medewerkers zijn van fundamenteel belang in het creëren van een ecosysteem van leren.

Resultaatgerichte Wij geloven in zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze doelen en doelstellingen kunnen alleen worden bereikt door middel van werknemer empowerment en door het selecteren van collaborative onderwijs partners.

Klantgerichtheid - Onze inzet voor een succesvolle leerresultaten voor onze studenten begint met een positieve leeromgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk MA's » Bekijk MBA's »