Genetic Computer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Genetische Computer School werd opgericht in 1986 en is een van de toonaangevende instellingen op het gebruik van informatietechnologie in Singapore te bevorderen. Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar op het gebied van IT, Genetische Computer School heeft opgeleid duizenden afgestudeerden die met succes werkzaam zijn in de verschillende sectoren van de industrie. Sommige van onze afgestudeerden hebben ambitieuze gevorderd om hun diploma, Masters en PhD in bekende buitenlandse universiteiten te streven.

Om de vraag naar personal computer training voldoen, Genetische Computer School heeft een breed scala van IT-programma's catering aan de individuele en collectieve opleidingsbehoeften ontwikkeld; zij het voor loopbaanontwikkeling of verbeteren van zakelijke efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen door het gebruik van IT. Genetische Computer School is een Approved Training-Centre (ATC) voor selectieve PC's en een goedgekeurde International Computer Driving License Testing (ICDL) Centre. Bij het nastreven van academische opleiding & ontwikkeling, Genetische Computer School heeft geïnkt partnerships met buitenlandse instellingen om diploma's uit te voeren in China, Vietnam, Laos, Indonesië en andere mogelijke samenwerkingsverbanden in de pijplijn. Daarnaast, Genetische Computer School Ook gesmeed samenwerkingsverbanden met bekende buitenlandse universiteiten en onze diploma's en hogere diploma's worden erkend voor overmakingen aan deze universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Australië. In het licht van onze ambitieuze uitbreidingsplannen, Genetische Computer School heeft intenties om externe opleidingen (EDP) in Singapore te voeren door middel van één of meer van deze universiteiten in de nabije toekomst.

Onze voordelen

Zoals Genetic Computer School, hebben we IT-systemen voor het beheer en het partnerschap die met succes hebben ontwikkeld in deze regio landen ontwikkeld. De IT-testen en certificatie-diensten werden in 1991 geïntroduceerd samen met de ontwikkeling van opleidingsprogramma's en zijn met succes in onze regionale partners opgenomen.

Meer dan 28 jaar geschiedenis in Singapore

Opgericht in 1986 als een Computer Training School, Genetic Computer School of GCS is een International Computer Training Centrum met geavanceerde onderwijs en opleiding voor de wereldwijde markt. Van softwaretoepassingen Diploma en Degree equivalenten.

Industry Connections

Onderhoud bedrijfsleven, de overheid, telecommunicatie, verzekeringen, banken, productie, distributie, detailhandel operaties en de dienstensector. Met sterke punten in de applicatie software, aangepaste training en specialiteiten in de professionele opleidingen van de studie.

GLOBAL

Met activiteiten in deze regio landen, Genetic Computer School in staat te stellen op een track record van meer dan 20 jaar, om de kwaliteit van de opleiding te voorzien.

De school heeft uitgebreid door mengsel van Joint Ventures, Franchising en Smart partnerschappen en biedt veel toegevoegde waarde service aan onze partners.

Vandaag is het bedrijf is begonnen met e-learning initiatieven die zijn bereik om nog meer landen uit te breiden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus »

Contact

Genetic Computer School

Adres Block 118, Aljunied Avenue 2 #02-100
380118 Singapore, Singapore
Website http://www.genetic.edu.sg/
Telefoon +65 6339 7588