Read the Official Description

Sinds de oprichting van het eerste college in Singapore in 1990 is Raffles gegroeid tot het runnen van 24 hogescholen en universiteiten in 22 steden in 13 landen .

Onze flexibele overgangsregeling tussen scholen biedt studenten de mogelijkheid om te studeren aan een van de Raffles- netwerken van hogescholen en universiteiten, zich te verdiepen in verschillende culturen en te ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen.

Studenten die zijn ingeschreven in Raffles profiteren van een goed onderwijs met een uitgebreide praktijkervaring die relevant is voor de branche. Dit stelt hen in staat hun carrièremogelijkheden te verbeteren.

Studeren in een multinationale omgeving stelt onze studenten in staat hun persoonlijk netwerk uit te breiden, te worden blootgesteld aan internationale perspectieven en de carrièrekansen buiten hun eigen land aanzienlijk te vergroten.

We omarmen een holistische opleiding door de ontwikkeling van superieure denkprocessen, het beheersen van communicatie en het verwerven van grondige en effectieve werkmethoden.

Ons curriculum en onze pedagogiek zijn ontworpen om op de industrie gericht en relevant te zijn. Onze studenten zijn bevoegd om met creativiteit te innoveren. De vaardigheden die onze studenten verwerven zullen de kennis en expertise van het beroep veel overtreffen en ze op de weg naar succes zetten.

Onze visie

Onze visie is om de Premier Education Group te zijn.

Onze missie

We streven naar kwalitatief hoogstaand onderwijs en aanverwante diensten via ons netwerk van instellingen.

Onze waarden

We bieden een leeromgeving die leidt tot succesvolle carrières door educatieve ervaringen die bevorderen:

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Professionele uitmuntendheid voor inzetbaarheid
  • Analytisch denken voor probleemoplossing
  • Creativiteit om innovatie te stimuleren
  • ondernemerschap
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Address
51 Merchant Rd
058283 Singapore, Singapore