Lees de Officiële Beschrijving

De Pan-European University (PEU) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die universitaire opleidingen aanbiedt op alle 3 cycli van studies in 20 geaccrediteerde opleidingen aan de 5 faculteiten. Sinds de oprichting in 2004 zijn meer dan 12.000 studenten afgestudeerd aan PEU. Een breed aanbod van studie-inhoud, moderne en technologisch goed uitgeruste gebouwen en de integratie van eersteklas academici in zijn programma's zijn slechts enkele kenmerken die de universiteit waarschijnlijk aan haar studenten zal aanbieden om hen uit te rusten met een praktisch georiënteerde opleiding met betrekking tot maak succesvolle professionals bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Elk van de vijf faculteiten biedt moderne onderwijsmethoden, waaronder een geïndividualiseerde aanpak, aantrekkelijke specialisaties en professionele training in de vorm van stages. Al het bovengenoemde doel om het belangrijkste doel van de universiteit te bereiken, namelijk een toonaangevend centrum van moderniteit in het hoger onderwijs te worden. We zijn toegewijd om uw ideale keuze te zijn voor een goede start van uw succesvolle carrière.

De PEU bestaat uit 5 faculteiten, die geleidelijk in reactie op de behoeften van de markt van het hoger onderwijs werden opgericht, in chronologische volgorde: Faculteit der Rechtsgeleerdheid (2004 ), Faculteit Economie en Ondernemerschap (2005) , Faculteit Media (2007 ), Faculteit of Informatics (2009) en Faculty of Psychology (2011) .

Als de enige particuliere instelling voor hoger onderwijs in Slowakije hebben we het recht om een ​​doctoraat aan te bieden. studies en tegelijkertijd gekwalificeerde kandidaten kunnen streven naar een professioneel doctoraat, habilitation (universitair hoofddocent) en inauguratie (volledige professoren) procedure.

Als lid van de commerciële holding Prosperita, een investeringsgroep met een meer dan 20-jarige bedrijfstraditie, maken wij deel uit van een portefeuille van een van de toonaangevende familiebedrijven in Tsjechië. Het lidmaatschap dient als een voorwaarde voor financiële en organisatorische stabiliteit en vormt een platform om deel uit te maken van de internationale investerings- en kapitaalmarkten.

Als een zeer belangrijk onderdeel van het onderwijs is een praktische ervaring ons strategisch doel. Door al tijdens de studies praktijkervaring op te doen, kunnen afgestudeerden in een relatief betere positie naar de arbeidsmarkt.

Collectieve partnerschappen met onder meer IBM, de Slowaakse voetbalbond, het Slowaakse nationale centrum voor mensenrechten, de nationale vereniging van onroerendgoedagenten, nieuws en media, of de Slowaakse vereniging van verzekeringsmaatschappijen , hebben onder meer tot doel praktische aspecten van studies onder de aandacht te brengen. Experts worden uitgenodigd voor het directe onderwijs en gespecialiseerde seminars, workshops en professionele evenementen worden aangeboden in samenwerking met de zakelijke partners.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

PhD

Pan-European University

Faculteit der Psychologie werd opgericht in 2011 en het is de jongste van alle faculteiten van PEU. ... [+]

Faculteit der Psychologie werd opgericht in 2011 en het is de jongste van alle faculteiten van PEU.

Het belangrijkste doel van de faculteit is om de toekomstige afgestudeerde te leren om psychologische principes, kennis, modellen en psychologische methoden (in overeenstemming met ethiek en huidige wetenschappelijke ontwikkelingen) toe te passen op een manier die individuele patiënten, sociale groepen, organisaties en bedrijven in hun ontwikkeling, welzijn en effectiviteit.

Het leerproces aan de faculteit richt zich op vier hoofdonderwerpen: werk en sociale psychologie, consultatie en sociale psychologie. Academisch personeel wordt gevormd door gerenommeerde persoonlijkheden op het gebied van school, sociale, werk- en consultatiepsychologie, en bemiddeling. Afgezien van interne pedagogen, organiseert de faculteit lessen die worden gegeven door professionele psychologen.... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Pan-European University

Faculteit Massamedia opereert sinds 2007 op de markt waarmee het de opleiding op het gebied van Studies in Massamedia heeft uitgebreid. ... [+]

Faculteit Massamedia opereert sinds 2007 op de markt waarmee het de opleiding op het gebied van Studies in Massamedia heeft uitgebreid.

Het hoofddoel van de faculteit is gericht op de ontwikkeling en opleiding van media- en marketingprofessionals, biedt hen theoretische kennis van hoge kwaliteit, evenals een mogelijkheid om praktische vaardigheden te verwerven die later creatief kunnen worden toegepast in drukwerk, online, multimedia en reclame.

De combinatie van de belangrijke pedagogen - bekwame pedagogen en theoretici samen met een bekende en erkende professionals uit de praktijk (journalisten, verschillende managers op het gebied van reclame en communicatie en PR-agentschappen) is de garantie van het moderne onderwijs op de aantrekkelijke terreinen van mediacommunicatie en journalistiek.... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Pan-European University

Sinds 2005 is de Faculteit Economie en Bedrijfskunde begonnen met het voorbereiden van hun studenten op succes in de wereldwijde economische omgeving. ... [+]

Sinds 2005 is de Faculteit Economie en Bedrijfskunde begonnen met het voorbereiden van hun studenten op succes in de wereldwijde economische omgeving.

Het hoofddoel van de faculteit is om afgestudeerden voor te bereiden die nieuwheid kunnen brengen bij bedrijven en organisaties en die kunnen deelnemen aan de internationale arbeidsmarkt.

In 2009 heeft de faculteit de voormalige doctoraatsstudie geactualiseerd om de inhoud en de onderwijsmethodologie zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de studieomstandigheden op prestigieuze bedrijfsuniversiteiten in de wereld. Het hele onderwijsproces van de faculteit komt voort uit de trends van economische ontwikkeling in Slowakije en ook in de hele wereld.... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Pan-European University

De opleiding Internationaal recht wordt onderwezen in de derde cyclus van universitaire studies (doctorale studies) met de standaard driejarige studieduur in de dagelijks ... [+]

De opleiding Internationaal recht wordt onderwezen in de derde cyclus van universitaire studies (doctorale studies) met de standaard driejarige studieduur in de dagelijkse vorm en / of de vierjarige studie in de externe vorm.

Definitie van het academische profiel van een afgestudeerde:

Een afgestudeerde van een doctoraatsopleiding in het studiegebied van het internationaal recht past wetenschappelijke onderzoeksmethoden toe die zijn gericht op de gebieden internationaal publiekrecht, internationaal privaatrecht en EU-recht. Op basis van wetenschappelijke methoden van kennis en onderzoek, kan een afgestudeerde conceptuele en systematische oplossingen opstellen en bronnen van internationaal publiekrecht, internationaal privaatrecht en het recht van de Europese Unie analyseren. Hij / zij zorgt voor verdere ontwikkeling op het gebied van internationaal recht en zijn interdisciplinaire verbindingen binnen de nationale en internationale wetenschappelijke omgeving.... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands